PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güneşli'de BP benzin istasyonu

clioGT
24.10.08, 14:16
arkadaşım... kız... almış benzin... 20 mi 30 mu neyse... ama 100 küsür doldurmuşlar benzini.. orda ödeyememiş ama yine de insanlık etmiş demiş gelip ödeyecem hani.. kartla denemiş çunku yokmuş limit o günü... neyse bugun aramışlar ne zaman ödersiniz diye... benim numaramı vermiş. neyse ben konuştum demin kimdiyse yetkilisiyle...

nedir olay dedim
-borcu var didemin hanım ın bize.
dedim ne borcu var?
-benzin almıştı krdi kartı vermemişti.
(yalana bak ya) dedim o olay bi kere öyle olmamış. didem hanım kendi istediği benzinin parasını vermiş... siz ekstradan doldurmuşsunuz depoya... borç filan da kalmaz yarın gelir öderiz... dedim kapadım

bayanlara bu tarz işler yapmıyormı.. nefret eidyorum nefret... bir de lafa bak. maaşla çalışıyor maaşoındna kesildi çalışan arkadaşın. e ben parayı nerden verecem? sayısaldan mı tutturacam da verecem?

yarın gider öder... memnuniyetslziğimi onlara da dile getirir.. şikayetimvar.com a da yazar bir daha da uğramam uğratmam çevremden de kimseyi oraya...

crazydog
24.10.08, 14:36
maaşından kesılıyo koymasaymıs okuz bızmı dedık doldur dıe adam gıbı bakıp doldursaymıs yemısım maaşını para kolay kazanılıyo zannedıyo bu beyınsızler hade 5 10 oynar kacırır eywallah dersınde 100 lıra yani gok2 ben olsam odemem bırak ne b.k yerse yesın serefsızler ya aklı basına gelır yapanında bak bıdaha yapabılıomu

clioGT
24.10.08, 14:42
ya öyle ya da böyle alınıyor benzin... alınmış kullanılmış sonuçta o yüzden öderiz onu da... mühim olan kafa işte... bu kafayla bir arpa boyu ilerleyemeyiz...

crazydog
24.10.08, 14:52
olsun olm sonucta alınıyo dıe de o anda hıc kımse kalkıpta 100 lıra fazladan wermek zorunda degıl benzıne ısthe kız olmanın dezavantajı orda sen ben olsak depodan cektırırz o benzını yada cıddı anlamda tekme tokat kawga cıkartırız karakolluk oluruz esasnda gıdıp dowelım nen ekşın olsun ahahhahaha