Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizciliğe Gönül Verenler ..
SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZ.. SİTEDE DENİZ LE DENİZCİLİKLE UĞRASAN ÜYELERİMİZ ÇOK OLDUĞUNDAN DENİZLE İLGİLİ BİR BÖLÜM İSTİYORUZ..
DENİZCİLİĞE GÖNÜL VERENLER MESELA...
BASKA BÖLÜMLERİ RAHATSIZ ETMEDEN KİMSENİN SOHBETİNİ BÖLMEDEN GENE SİTEMİZ BÜNYESİNDE BİLGİ PAYLASIMI YAPMAK İSTİYORUZ..
ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER..BİZLERİ KIRMAZSINIZ UMARIM..
Levent_KuşdemiR
23.02.08, 05:56
bence de hoş olabilir...
Evet bende destekliyor ve katılıyorum... Motorlu deniz sporları tekneler ve ekipmanlarıyla ilgili bir bölüm olması oldukça faydalı olacağı konusunda bir bölüm olması güzel olurdu...
Öncelikle tesekkür ederim arkadaslar desteğiniz için..
Bir sey daha eklemek istiyorum az önce Bülent abi dedi Outdoor Sporlar diye bölüm mevcut aynı sey olmasın dedi bizim doğa sporlarıyla işimiz yok tamamen profesyönel olarak konusmayı istiyoruz bölümde.
Yani bi teknenin motoru yedek parçaları..yeri geldiğinde teknek fiyatı vermeyi amatör ve profesyönel balıkçılığı mesela deniz ekipmanlarını vs..
Degerlendirmeye alip en yakin zamanda sonucu bildirecegiz Mustafa, İlgin icin tesekkurler.
Evet Doruk'tan baska kimse yokmu yönetim....
çok güzel olur gerçektende... tekne hakkında bilgi alışverişi süper olur...:)
Mustafa bunu içren bir dorum örneği verebilirmisin incelemem için
Bunu içerenen bir forum örnegi vereyim Şafak abi ;)
tamamen makinesel güclere dayanan teorik bakımları bi tek insan tarafıından yaplan örnegin sac teknenin raspa(sactan istiridye,midye,çözümlenmiş tutya temizlenmesi)
Fiber teknelere verilebilecek motor secenekleri..boyutları ...bakımları fiber tekne onarımları kısın karaya alabileceğin
tasıma aparatları..ve her türlü nakite cevirebilisin...
Ahsap tekne ile ilgi sorunlar.. Sac tekne ile ilgili sorunlar..
Açıklama yettimi sabah Doruk'la konustum TR'de denizcilikle iglinenen bölüm çok az ..
Bizde neden olmayalım diye düşüncem Şafak abi ..
Mustafa yaptığımız araştırmalar sonrası bölüm için çok erken olduğu kanısına başvurduk.Şimdilik outdoor bölümnde bir konu ile devam edebilirmisiniz.
Durum ve potansiyel doğrultusunda yeni bölüm kararını yeniden değerlendireceğiz.
Konu hakkındaki tüm soru görüş ve önerilerinizi özel mesaj yoluyla paylaşabilirisiniz.
Konu hakkındaki karar verildiği için konu kilitlenmiştir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.