PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistem elektronik maltepe

Şafak
15.10.08, 01:52
Aktepe elektroniğe uğradıım zaman mutlaka birileri anadolu yakasında montajcı sorar.Emre Aktepe Ve BAbaları hep sistem Muratı tavsiye ediyordu.

Bir iki kez niyetlenip iş yaptırmak kısmet olmadı.

Dün kendim için gittim.
Gaye alarm taktırmakdan ziyade tanışıp işçiliği görmekdi.

Alarmda ne var diyeceksiniz.

Öncelikle açma kapama beynini sökülen bir araba ve üstüne bozuk bir kilit varsa işlem zorlaşıyor.
Başkası olsa abi git kilitciye yaptır gel derdi.
(bu arada giderken kilidin bozuk olduğundan haberim yoktu.)
elin mahkum giderdin çünkü heryer sökük
O arada gelen kimseyide geri çevirmezdi.
arada onlardanda para kazanırdı.

Murat büyük bir titizlik ve ustalık ile kilit sorununu çözdü.
Alarmı monte etti.
diğer aksak iki noktamı jest ile halletti.

Üstelik Esenköy (http://caralem.com/forum/showthread.php?t=575)'de yazlığının olduğu çıktı.BEnim gibi ESENKÖY aşığı biri için ona başka artıya gerek yok :D

BEn titiz bir montajcı iyi bir esnaf yakaladım

Oto müzik alarm ve görüntü hizmetleri veren firmaya gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.CARALEMDEN geldiğiniz belirtmeyi unutmayın

İrtibat bilgileri

Murat KÜPÜCÜ
0216 3529992

system.oto@hotmail.com

.

EvrenOz
15.10.08, 03:42
Double tamiri de yapıyorlar mı acaba? Acil olarak Xetec DTM 620 marka/model double'ın ekrana görüntü gelmeme sorununu gidermem lazım.

34 ELR 18
15.10.08, 10:33
TABİİ yardımcı olmaya çalışırım..doubledın tamiri için...

34 ELR 18
15.10.08, 10:38
şafak abi güzel yorumların için çok teşekkürederim..yaptıgımız araçlardan memnun olan insanlardan böyle övgüler duymak,teşekkür almak o kadar güzel bir duygu ki anlatamam..bu arada yeni aracın hayırlı ugurlu olsun abi..güle güle kazasız belasız kullanman dilegi ile..

Engin
15.10.08, 10:49
bugun-yarın uğramayı düşünüyorum

EvrenOz
15.10.08, 13:11
Aynı şekilde yakın zamanda yanınızdayım ;)

BüLenT_Fx
15.10.08, 16:06
Bukadar övgü aldığına göre, özelliklede Şafak' tan aldığına göre işinde özenli ve profesyonel bir firma olduğunuz görünüyor, tebrik ederim... Ozaman benimde küçük bi kaç soru sormak istiyorum...

Bende Kenwood double dvd player var, ipod bağlatı özelliği olmasına rağmen ipod bağladığım zaman hiç görmüyor, ayrıca monitör özelliği ve seçeneği olmasına rağmen tv out çıkışlı bir cihaz takmama rağmen ekrandan görüntü alamıyorum... Bunlarla ilgili bilginiz varmı??? Firmanıza gelsem bir çözüm bulabilirmiyiz???

34 ELR 18
15.10.08, 16:32
Bukadar övgü aldığına göre, özelliklede Şafak' tan aldığına göre işinde özenli ve profesyonel bir firma olduğunuz görünüyor, tebrik ederim... Ozaman benimde küçük bi kaç soru sormak istiyorum...

Bende Kenwood double dvd player var, ipod bağlatı özelliği olmasına rağmen ipod bağladığım zaman hiç görmüyor, ayrıca monitör özelliği ve seçeneği olmasına rağmen tv out çıkışlı bir cihaz takmama rağmen ekrandan görüntü alamıyorum... Bunlarla ilgili bilginiz varmı??? Firmanıza gelsem bir çözüm bulabilirmiyiz???

saolsun şafak abi...tabii buyrun elimizden geleni yaparız...

Engin
22.10.08, 16:53
aracım şuan itibari ile System Elektronik'te

teslim aldığım vakit detayları paylaşıcam (işçilik-fiyat vs)

Engin
23.10.08, 17:56
aracımı teslim aldım (Navitech 7900DVD, Alpine 800W Bass ve Sierra Amfi Montajı)

murat bey'i titiz ve kaliteli çalışmasından ötürü tebrik etmek istiyorum.
gerçekten verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldım,

tüm caralem üyelerine tavsiye ederim.

(resimleri bir kaç gün içinde bu konu altında paylaşıcam)

jAy-JaY
24.12.08, 16:08
Murat Bey :) Bi Sıcak Çayınızı İçerim :)

34 ELR 18
09.01.09, 15:32
uzun süredir siteye giremiyorum işler yuzunden..tabii herzaman beklerim..