PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fotoğrafçılık kursu gereklimi ?

Burak
14.10.08, 00:17
Arkadaşlar,özellikle fotoğraf çekenler,
sizce fotoğrafçılık kursları gereklimi?hele bu çalışma hayatında aileme,kız arkadaşıma yeri geliyor haftada 1 saatimi ayıramıyorken zar zor ayıracağım haftanın 3 akşamını bu kurslara ayırmalımıyım..

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ama deneyerek öğrenecek vaktimde çok fazla yok.hatta şöyle söyleyim son 1 yıl içerisinde toplamda 1000 kare fotoğraf bile çekmemişimdir.

Ankarada Afsad (ankara fotoğraf sanatçıları derneği) ın açtığı bir kurs var gideyimii?

Ersin ÖREN
14.10.08, 01:29
Selam burak,

Biliyorsun bende yeni adım attım amatör fotografcılıga ilk başlarda bende kurs eğitimi almak istiyorudum ama şu an vazğeçmiş durumdayım..

kafama takılan bir soru oldugunda ya cevremdekilere danışıyorum bknz.Yılmaz bknz.Berk vs.yada internetten araştırıyorum.
4 ay gibi kısa bir sure almasına rağmen 10.000 karedeyim :) makineme acımıyorum açıkcası ama heybeyede fotograf cekmiyorum deniyorum surekli :) eve rengarenk ampüller aldım :)

Bence çık dolaş çek ve deneyerek ögren benim tavsiyem bu yonde.

Ben sadece nü ve stüdyo fotografcılıgı için eğitim almayı dusunuyorum nü gerçekten çok zor bi iş aradaki ince cizgiyi iyi yakalamak lazım stüdyo ise ışık olayları...

he ama eger kurs almazsam vakit ayıramam diyorsan kesinlikle kursa git mecburen vakit ayırmış olursun ;)

bu arada düğün fotoğrafları çekmek istiyorum evlilik var mı yakınlarda ? :ramo:

Jan
14.10.08, 01:40
Kurs iyidir değişik bilgiler ve en önemlisi yeni yeni kiişilerle tanışrısın sosyal çevren genişler.. Bende kursa gitmedim ama bu sene vaktim olursa İfsak ın kurslarına gideceğim..

Yiğit G.
14.10.08, 02:39
Eğer bu işi ciddi ciddi yapmayı düşünüyorsan tabiki gitmelisin.Hatta benim sana tavsiyem Zenit gibi bir makinayla öğrenmelisin :)

Ahmet
15.10.08, 12:51
Zamanın var ise gitmeni öneririm.