PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilo vermek isteyenler baksın

CKN
23.02.08, 02:13
sigara ve alkolü bıraktıktan sonra sacma sapan zamanlarda yemek yemeğe basladım geceyarısı mc de burger menu yemek gibi.. bir yere gittiğim de karnım tok olsa da yemek yiyyordum..
27 gün öncesine kadar tam 108.5 kg dım.. bugun 95 e düştüm..Boy'um 190 kilomuda 90 a cekip yavaşlatıcam.. hızlı kilo vermek sağlıklı değil ama kilolu olmakta bi o kadar sağlıksız.. benim bünyem dayanıklı olduğundan sağlığım suana kdr bozulmadı.. bu yaz plaj çocuğu olmak için neler yapmışım bi bakalım ;)

08:40 sabah kahvaltısı:
1 dilim kepek ekmeği,
3 yeşil zeytin,
kirbit kutusunun yarısı kdr peynir (en ucuzu:D yağsız, böreklik olan),
1 bardak tek şekerli çay

12:30 öğle yemeği:
az bezelye yada yoğurtlu az ıspanak yemeği yada 100gr kadar ızgara tavuk yada
az pirinç pilavı mümkünse lapa..
yanında salata.. öğle yemeği ekmeksiz

18:00 akşam yemeği (yemek denirse:D):
1 adet havuç,
1 ad. salatalık,
3-5 yaprak marul (ekmek yok)

kahvaltı dan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş
öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 saat yürüyüş
akşam yemeğinden 2 saat sonra kondisyon (10 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 20 dk yürüyüş, 10dk bisiklet, 5dk twiss, 5 dk ayakta sopa, 5 dk oturarak sopa, 10 dk yürüyüş ve yapabildiğiniz kdr mekik)

gece de yemek yemesseniz 27 günde 13.5 kg verebilirsiniz.. Kolay gelsin ;)

LKR
23.02.08, 02:22
[QUOTE=CKN;15039]
gece de yemek yemesseniz 27 günde 13.5 kg verebilirsiniz.. QUOTE]

ve açlıktan ölebilirsiniz.. :smilielol5:

Melih-Ö
23.02.08, 02:25
:D:D:D

ya kilo almanın yolu warmı:D günde 1.5 ekmek yiyorum ama hala kilo alamadım:D

CKN
23.02.08, 02:26
ilk zamanlar dayanması güç, sinirli oluyorsunuz fakat 3-5 güne kadar alısıyorsun :)
çikolata kızartmalar muz kısacası içinde bolca yağ ve şeker olan herşey yasak.. yanlıs hatırlamıyorsam 1 bardak Cola da 37 adet küp şeker kalorisi var.. 1 kakao lu topkek de 360 kalori var.. koşu bandının yalancısıyım 30 dk yürüyüş 1 topkek kalorisi verdiriyorç ;)

LKR
23.02.08, 02:27
denicem bu diyeti

Ben Turizciyim ve Toplantı grupları ile ilgileniyorum Mart ayında Ant da büyük bi toplantı grubumuz var. Biz buna operasyon diyoruz.

Opersyona 27 gün var. Bende bu yüzden denicem bakalım operasyon öncesiben kaç kg ya düşücem?? Operasyonda da yemek yemeği unuttuğumuz için bayaa bi zayıflıyorum :):)

yanlız yarın tartılayım da kilomu öğreneyim :) buraya yazarım

bide hep aynı yemek mi yicez 1 ay boyunca yaa

Melih-Ö
23.02.08, 02:30
ben bu diyeti uygularsam heralde kemiklerim deriden dışarıya çıkar ya:(

kilo almak diyorum yol diyorum var mı bi yolu:D

CKN
23.02.08, 02:31
tabiki aynı yemek değil.. sebze yemeklerini yiyin.. enerjiyi pilavdan alacaksın.. kızartmalardan et ten fln uzak dur.. meyva olarak muz yeme.. kalan tüm meyvaları ye.. elma ve portakal da fazlaca asit oldugundan mümkünse gece yeme.. cok aç kalırsan aksam 1 ad. meyva yiyebilirsin.. bolca salata tüketebilirsin.. patates yeme cunku karbonhidrat var onda.. kuru fasulye de yeme.. corbaları fazla tüketme.. sebze yemeklerinden gerekli vitaminleri toplayacaksın.. süt ürünleri şişirir gaz yapar ama içip yiyebilirsin..

ßuqra
23.02.08, 02:33
:D:D:D

ya kilo almanın yolu warmı:D günde 1.5 ekmek yiyorum ama hala kilo alamadım:D

aynı ya bizim metaboLizma cokmu hızlı çaLışıo anLamadım meLih sn günde yiyosun bn 1 kase domates ezmesi acılı böööle :) yiyorum sırf gündüzde o kadar tıkınıyorum yok :D napacaz yaaa

CKN
23.02.08, 02:33
ayrıca sunuda unutma çok önemli bu, AKSAM 6 dan sonra yemek yeme.. bolca su iç ve yemekten 2 saat sonra spora başla.. ;)
not: 2 dilim pasta 10 kg domates e eşit ;)

LKR
23.02.08, 02:46
ayrıca sunuda unutma çok önemli bu, AKSAM 6 dan sonra yemek yeme.. bolca su iç ve yemekten 2 saat sonra spora başla.. ;)
not: 2 dilim pasta 10 kg domates e eşit ;)

Sporu geç onu yapamam şuanda vaktim yok bütün günüm ofiste geçio

CKN
23.02.08, 02:47
sabah ve öğleden sonra yürüyüşleri yapmasanda aksam kondisyon yapman gerek..
gece 24:00 e kdr spor salonları açık..
bu aksam 95.8 le girdim salona 1 saat 10 dk sonra 95.1 le bitirdim..

LKR
23.02.08, 02:51
sen nerdeki salona gidiyosun benim ofisim taksim de evim (aynalıkavak) hasköy beyoğlunda buralara yakın mısın
tek başına çok sıkıcı çünküü
bu arada bugün işten 23,00 pm te çıktım

CKN
23.02.08, 02:51
onada gidemem dersen.. dısarda yürüyüs yapıp evde sopa yapabilirsin.. bol bol mekik çek.. en iyi o ;)

CKN
23.02.08, 02:52
sen nerdeki salona gidiyosun benim ofisim taksim de evim (aynalıkavak) hasköy beyoğlunda buralara yakın mısın
ben eyüpte oturuyorum.. Bayrampaşa spor kompleksine gidiyorum..

LKR
23.02.08, 02:54
onada gidemem dersen.. dısarda yürüyüs yapıp evde sopa yapabilirsin.. bol bol mekik çek.. en iyi o ;)

onu yaparım eskiden mekikte çok iyiydim ama şimdi bilemiyorum :)

Görende beni yüz kg nun üzerşnde felan sanır

en fazla 75 kg falanımdır boyumda 173 cm

CKN
23.02.08, 02:55
sen 5 kg versen yeterli.. ağırlıga girersin toplarsın kendini..

Ogün
23.02.08, 02:56
ben kilo almak istiyorum

ama olmuor :S:S:S

CKN
23.02.08, 02:57
ben kilo almak istiyorum

ama olmuor :S:S:S
kilo alacaksan gece yarısı hamburger fln ye :) gerci bunlar sadece göbek yapıyor..

Ogün
23.02.08, 03:01
Coşkun abi

ben sana standart günlük yaşamımı anlatiyim

sen söle :D

sabah 2 adet yarım ekmek karışık tost =1 ekmek

öğlen 3 çeşit yemek en az yanındada 3 ekmek yiyorumdur

sabah öğlen arası kek çikolata felam ağzım boş durmuyor iş yerinde

sora akşam 4 gibi falan gene acıkıyorum

iş yerinin ilerisinde çok güzel kır pidesi yapan bi adam var 5-6 tane kır pidesi yiyorum

akşam 9 gibi falan paydos edip eve geliyorum :)

dışarı çıkarsam 2 bira içiyorum

gece 12 gibi 2 tane yarım kokoreç yiyorum
evde kalırsam evde gene yemek yiyorum

gece 12 gibi karnım gene acıkıyor gene tost falan yapıyorum yiyorum :)

boyum 1,74 yaşım 21 kilom 64 ama dışardan bak 55 anca dersin :):)
söyle ben napiyim :D

CKN
23.02.08, 03:02
sen karnında kurt la yasıyosun kesin :D doktora gitsene

Ogün
23.02.08, 03:04
gittim abi :)

bünyen yakıyor dedi bana :)

CKN
23.02.08, 03:06
kardesim senin bünye de benim golfden çok yakıyomus.. huh

CKN
23.02.08, 03:08
ayrıca öyle 2 manitalarla takılırsan çıta gibi dolasman normal bir olay :D
ince detaylar ayrıntılar var yazamıyorum :D

nitrO_Oxide
23.02.08, 03:08
cokiyi uzun suredir tanırım yaklasık 20 sene:D

resmen eridi yuzu gobeğe eridi valla bu gazla ilhan mansız gibi olcak :D

Ogün
23.02.08, 03:09
abi inan anlamıyorum ya

çözemedim ben kendimi

CKN
23.02.08, 03:09
ardacım kardan adam gibi eriyorum :D

Ogün
23.02.08, 03:11
ayrıca öyle 2 manitalarla takılırsan çıta gibi dolasman normal bir olay :D
ince detaylar ayrıntılar var yazamıyorum :Dyok abi onlar arkadaşlarım aramızda bişi yok :):)

geçen bi muhabbete koydum o avatarı değiştirmeyi unutmuşum :D

CKN
23.02.08, 03:11
hee peki o zaman :D

ßuqra
23.02.08, 03:13
hımm ince bi ayrıntıyı okudum :p çift manitadan olabilir bnde 3-4 tane aç kalacam :D

CKN
23.02.08, 03:14
olayın maddiyat yönü değil bu :D

CKN
23.02.08, 03:18
Bu diyeti uyguladıktan sonra fakirlere daha cok yardım yapmaya basladım :D Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ;)

Şafak
23.02.08, 03:34
Konuyu okusamda fayda etmeyecek ki :)

Evin yakınındaki kebabcıyı belediye mühürlemeden bana kilo vermek haram :D

MuhaRReM C.80
23.02.08, 03:47
hade baa:) ben bunları yersem gnde en az 2 kişi döverim:D olmaz bu:)

ancaaak:) size 1de bn diet önereim
sabah:
diet püsküüt 1-2 paket 300gr süt yada yağsız 2adet tost domatiz:)

öğlen: (bu cok leziz)
2simit 1ayran olmadı kepekli ekmek(basınca cok gzel oluor) köfte fln ufaktan salata

aksam:netürlü bir ev yemei varsa ondan 1 tabak yanına 1-2 dilim kepek ekmeği 1kase yoğurt salata fln.
bunların yanısıra bolbol su gnde 4litre ortalama içemeen 2içsin:) ve mutlaka hava kararmadan yensin aksam yemeği. haftalık klasik sporlarımızada devam ek bir aktiviteye gerek yok.
bu sekilde diet yaptım 25gnde 11kg verdim tavsie ederm süper hem ac deilsin hmde güzel

Taner-AT
23.02.08, 09:42
dün spora yazıldım :)
faydasını görecekmiyiz bakalım

LKR
24.02.08, 02:37
Bu diyeti uyguladıktan sonra fakirlere daha cok yardım yapmaya basladım :D Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ;)
Evet çok haklısın!

Bugün diyetin ilk günü yediklerimi yazıorum

1 elma 1 armut

akşam yemeği 2 dilim kepek ekmeği
çorba + salata + turp

bide bizimkiler dondurma aldı akşam çok az ondan aldım

gün boyunca dikkat ettim en az 10 bardak su içiorum (büyük bardak:)))

ama birşeyi unuttum tartılmadım
hergün heryerden fırlayan '' abi tartiim '' diyen fırlamalar şimdi kayboldular sankii
ama yrn tatılıp yazıcam
ayriyetten gün gün yediklerimi ve kilomu yazıcam senin bana örnek olduğun gibi bende başkalarına örnek olurum belki :p

CKN
24.02.08, 02:39
sevindim LKR.. ama keske o dondurmadan tatmasaydın :)

LKR
24.02.08, 02:40
sevindim LKR.. ama keske o dondurmadan tatmasaydın :)

Abi ilk gün yaa! insaff :)) parasınıda ben vermiştim :) içimde kalırdı valla

içkiyi bile bıraktım!

CKN
24.02.08, 02:42
bende spor salonuna gitmeden önce son kez kebap yemiştim :D bugunde zorunlu olarak 1 porsiyon köfte yedim.. o gunden bugune hiç kırmızı et yememiştim :D

LKR
24.02.08, 02:44
İşim çok zor bütün ofisteyim nasıl olcak bu diyet çok merak ediorum
İstediğin kadar meyva yiyebiliosun dimi

Bide kırılma noktası ne zaman ? Ne zaman alışıcam bunları yemeye yani bu kadar kendimi aç hissetmicem :):)

Ne olursun hiç birzaman demee :(

CKN
24.02.08, 02:48
3-5 gün arasında alısıyorsun..
meyvada sınır yok.. ama muz yasak..
salatalık havuc ye mesela..

f@tih_28
24.02.08, 02:50
banada püf noktasını anlatın şu işin :D
aranızda buna ihtiyacı olan ilk kişi benim :D

fGn
24.02.08, 02:51
Coşkun Bey benim 3 kilo vermem gerekiyor :) Bu diyet bana fazla ağır sanırım bana da ufak bir diyet hazırlar mısınız :D :D :D

LKR
24.02.08, 02:53
banada püf noktasını anlatın şu işin :D
aranızda buna ihtiyacı olan ilk kişi benim :D

Püf noktası yemiceksin!:smash:
Kendine hakim olacaksın bir amaç uğruna yemediğine gerçekten inanıcaksın

LKR
24.02.08, 02:54
Coşkun Bey benim 3 kilo vermem gerekiyor :) Bu diyet bana fazla ağır sanırım bana da ufak bir diyet hazırlar mısınız :D :D :D

Düzenli hayat ve içki yok!! :lurk5::sifone:

Bi süregörüşmeyelim yani :smilielol5:

fGn
24.02.08, 02:56
Düzenli hayat bölümüne uyamam :) gerisine de en fazla 2 hafta dayanırız :) o zaman bana 2 haftada 3 kilo verdirecek bir diyet lazım :D

CKN
24.02.08, 03:01

olar :D
figen sabah kahvaltısı mutlaka yap.. yumurtanın sadece akını ye. kirbit kutusu kadar yagsız tuzsuz peynir. 1 bardak az şekerli çay birkaç zeytin ve domates salatalıktan olusan salata tarzında birsey hazırla kendine..
öğlende ekmeksiz istediğin kdr sebze yemeği yiyebilirsin.. tatlı tuzlu yeme.. ızgarada yagsız tavuk yiyebilirsin. kilo yapmaz. pilavı lapa olarak ye enerji verir
aksam hafif şeyler yemeğe bak. cunku hazmedecek zamanın daha dar.. o yuzden ekmeksiz sebze yemeği meyvalar ve salatalardan olusan menuler hazırla kendine.. aksam 6-7 den sonra birsey yeme.. bol bol su iç..
aksam yemeğinden sonra yürüyüş yap.. ;)

LKR
24.02.08, 03:02
figen sabah kahvaltısı mutlaka yap.. yumurtanın sadece akını ye. kirbit kutusu kadar yagsız tuzsuz peynir. 1 bardak az şekerli çay birkaç zeytin ve domates salatalıktan olusan salata tarzında birsey hazırla kendine..
öğlende ekmeksiz istediğin kdr sebze yemeği yiyebilirsin.. tatlı tuzlu yeme
aksam hafif şeyler yemeğe bak. cunku hazmedecek zamanın daha dar.. o yuzden ekmeksiz sebze yemeği meyvalar ve salatalardan olusan menuler hazırla kendine.. aksam 6-7 den sonra birsey yeme.. bol bol su iç..

bu benim diyet zaten :D:D:D

f@tih_28
24.02.08, 03:03
Püf noktası yemiceksin!:smash:
Kendine hakim olacaksın bir amaç uğruna yemediğine gerçekten inanıcaksın

ztn inanmasam bir dakika bile dayanamam :D

spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yararı olurmu acaba :confused:

Şafak
24.02.08, 03:05
Diyet destek grubu gibi bir konu fena olmaz
Herkesin haftada bir kere tartılacak.Meselam Çarşamba günü tartı sonuçları yazılacak
ama her çarşambanınki son mesajında yer alacak
bugun çarmba tartıldım
1 hafta 95
2 hafta 94
3 hafta 93
4 hafta 92

üstünde kritikler yapacağız.Diyetten kopmak üzere olanları motive edeceğiz.

Sonra diyet grubuna dahil olanlar forumu o gün içinde girerlerse yediklerini yazacağın eleştireceğiz cips niye yedin filan gibi

Konu açılacak konuyu ilk açan diyet grubuna dahil olanları ilk sayfadaki listede tutacak filan filan CKn ne dersin yaparmıyız bu işi ;)

Bende en kısa zaman zarfında forumda sağlık bölümünü hayata geçireyim.

CKN
24.02.08, 03:06
bak fatih. spor salonuna benden önce baslayan birisi ile tanıstım.. o 114 kg ile basladı. ben ondan daha sonra 108.5 kg la basladım.. suan o 110 kg da ben ise 95 kg dayım..
benden daha çok yardırıyor salonda :D ama yemekleri azaltmadıgından dolayı boşa yardırıyor ;) öncelikle miğdemizi ufaltalım..

fGn
24.02.08, 03:07
öğlende ekmeksiz istediğin kdr sebze yemeği yiyebilirsin.. tatlı tuzlu yeme.. ızgarada yagsız tavuk yiyebilirsin. kilo yapmaz. pilavı lapa olarak ye enerji verir

bunları yapmam için istifa etmem gerekio önce :) ben vazgeçtim kendi çapımda ne bulursam kalorisiz onları yemeye devam edeyim ben :D

CKN
24.02.08, 03:08
Herkesin haftada bir kere tartılacak.Meselam Çarşamba günü tartı sonuçları yazılacak
bugun çarmba tartıldım
1 hafta 95
2 hafta 94
3 hafta 93
4 hafta 92

Sonra diyet grubuna dahil olanlar forumu o gün içinde girerlerse yediklerini yazacağın eleştireceğiz cips niye yedin filan gibi

Konu açılacak konuyu ilk açan diyet grubuna dahil olanları ilk sayfadaki listede tutacak filan filan CKn ne dersin yaparmıyız bu işi ;)

neden olmasın şafak abi ;)

CKN
24.02.08, 03:10
bunları yapmam için istifa etmem gerekio önce :) ben vazgeçtim kendi çapımda ne bulursam kalorisiz onları yemeye devam edeyim ben :D

işte kendi capımda diyoruz yemekte kalori var sanıp marketten 2 topkek 1 kutu kola alıp tüketiyoruz:D topkeklerin herbirin de 360 cal. var total 720 cal.
1 bardak kola da 36 adet küp şeker cal. var. 1 küp şekerde 30 cal olduguna göre 1080 cal. koladan alıyoruz..
toplamda 1800 cal. :S
ztn bir insanın günde ortalama alacağı cal. o kdr olmalı

CKN
24.02.08, 03:14
birde arkadaslar şöyle bi durum var.. kilo verdikten sonra birden kilo alma ihtimalide var. spor yapmayı bırakmamak gerek.. formda kalabilmek için haftada 4 gün 45 dk yürümek gerekiyormuş..

fGn
24.02.08, 03:16
o zaman ben eti formu suya batırıp yiyeyim hergün :D

CKN
24.02.08, 03:18
ketcap, mayonez, şekerli ve tuzlu yeme.. aksam 6 dan sonra yemek yeme.. meyva ve sebzeleri bol tüket bol sıvı tüket.. 3 kg çok kolay verirsin figen.. en kolayı senin için bu..

miğde önce proteini yakıyor.. et yerseniz onu yakıyor.. o yoksa miğde de karbonhidrat arıyor. patates yerseniz onu yakıyor. onuda yemesseniz yağ yakıyor.. yani depodan yakmıs oluyorsun :)

BüşRa
24.02.08, 03:19
saat 22:00' de kebapçıya gitmiş biri olarak bu konu çok gereksiz geldi bana:D...

walla son kez yedim daha yemicem bi sonraki kışa kadar hade beraber rejim yapalım:)

fGn
24.02.08, 03:22
ya sen uymuosun uymadığın gibi beni de caydırıyorsun..bu topic sana göre değil cicim..hadi sen başka topiğe...biz zayıflıcaz...

CKN
24.02.08, 03:23
fgn ABBAS a HAYIR! :D
waffle de yeme zayıflayana kdr. onda ki cal. kactır tahmin edemiyorum..

BüşRa
24.02.08, 03:34
ya sen uymuosun uymadığın gibi beni de caydırıyorsun..bu topic sana göre değil cicim..hadi sen başka topiğe...biz zayıflıcaz...

istesem uyarım ki ama istemiyorum ben 2 3 sene önceyi hatırlıyorum da o kadar azimliydimki karnım çok acıkınca masadan alıp ağzıma attığımı ağzımdan çıkarıyodum...bakalım önümüzdeki hafta kendime çeki düzen veriyimde başlayalım şu işe psikolojik olarak kendimi hazırlıyım önce:)

hannibal
24.02.08, 04:44
kilo almak isteyenler için de bi konu açsanız süper olur:D

PaShA
25.02.08, 22:32
abi şu kiloları transfer yolu olsa buyur veriyim sana dünden razıyım hemde üstüne para veririm :D

arjin
25.02.08, 23:43
yemekle aram iyi değildir.. ne yapmayı bilirim, ne de yemeyi severim.. sadece öğlen yemek yiyorum onun dışında akşam meyve yerim başka bişi yemek kilo problemi kalmıo bu durumda zaten :))

LKR
26.02.08, 01:40
bugun çarmba tartıldım
1 hafta 95
2 hafta 94
3 hafta 93
4 hafta 92

ilk denek ben olabilirim diyetin 3 . günündeyim ve yrn 4. gün
Buarada hala tartı alamadım almak için bakarken tartıldım sanırım 73 kiloyum :):) :iagree:

LKR
26.02.08, 01:42

Onuda sen aç

bizim derdimiz zayıflamak atletik bir görünüme kavuşmak :D

fGn
26.02.08, 01:46

Caralemin boğazına düşkünleri konusuna bak iştahın açılsın :)

CKN
27.02.08, 00:28
güncel.....

CKN
27.02.08, 01:18
yavas yavas kardanadam misali erimeye baslıyoruz :D
dün 95.5 le spora basladım, salondan cıkarken 94.9 dum.. yarın ki hedefim 94.5 e düşmek..
tartılan varmı _?

Şafak
27.02.08, 01:29
Çoşkun Şağlık bölümünü açtık ;)

CarAlem diyet gurubunu kuraiblirsin artık.

İstersen yarın konuşalım telefondan

CKN
27.02.08, 01:30
olabilir şafak abi..

CKN
27.02.08, 01:33
kilo vermek isteyenler hergun yedikleri gıdaları yazsınlar :)
ben baslıyorum..
sabah kahvaltım: 1 bardak azşekerli çay - çok az kaşar peyniri, 1 dilim kepek ekmeği
öğle yemeğim: çok az patlıcan yemeği, 2 kaşık pirinç pilavı, 2 dilim kepek ekmeği
akşam yemeğim: 1 tane havuç, 1 tane salatalık, bolca kıvırcık

LKR
27.02.08, 22:22
08:30Sabah kahvaltısı : 2 dilim kepek ekmeği +4 tane yeşil zeytin +1 bardak su
13:00 öğle yemeği : 2 dilim kepek ekmeği +etsiz bezelye ve fasülye yemeği + yogurt + yağsız domates havuç ve yeşillik salatası

17:30 akşam üstü : 2 paket etiform limonlu + soda

akşam yemeği yiyemedim hala çalısıorum işyerindeyim

Bu sabah 73. 6 kg idim

Yunus Kahraman
28.02.08, 00:55
Peki benim gibi kilo almak isteyenler ne yapsın?:)

f@tih_28
28.02.08, 01:06

alıp ne yapıcan albayım :D sen iyisin böyle.yoksa o kadar şınavı kim çekecek :D

CKN
28.02.08, 01:20

sen işini bilirsin :)
bol bol fındık fıstık ceviz kuru üzüm kuru incir ;)

CKN
28.02.08, 01:24
09:00 sabah kahvaltısı: az şekerli 1 bardak çay, tadımlık kaşar peyniri, 3 tane yeşil zeytin 1 dilim kepek ekmeği
12:30 öğle yemeği: yoğurtlu ıspanak, 1 tane salatalık, 5-6 yaprak kıvırcık
18:00 akşam yemeği: sahanda 1 ad. yumurta (cok az yaglı) 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kdr peynir, 1 salatalık

94.5 kg dayım..

Yunus Kahraman
28.02.08, 04:53
sen işini bilirsin :)
bol bol fındık fıstık ceviz kuru üzüm kuru incir ;)

Koca karı ilaçlarından tut, bütün vitaminleri kullandım. Ama alamıyorum inan:) Çok spor yapmaya yoruyorum :confused:

LKR
02.03.08, 02:35
artık evden işe işten eve yürümeye başladım. 2 gündür yürüyorum bayaa güzelmiş yürümek

Aynalıkavaktan Taksim (tünel) yarım saat gidiş yarım saat geliş günde 1 saat yürüyüş yapmış oluyorum

günde 6 ytl de taksiden de kar ediyorum.

Sağlıklı yaşam cebede yararlı :)

CKN
02.03.08, 03:14
bugun sadece 40 dk yürüdüm.. 400 gr. vermişim :)

f@tih_28
02.03.08, 03:34
bende 4 km yürüdüm 300 gram vermişim :D

CKN
03.03.08, 00:03
ben biraz diyeti bozdum bu aralar :)
dün tekrar göz ameliyatı oldugum için kendime izin verdim. malum cok fazla enerji tuketmiştim..
dün saat 5 gibi akcaabat köfte aksam 10 gibi tavuk şiş dürüm.. bugün de öğlen 12 de büryan ve perde pilavı yedim. baska da birsey koymadım agzıma bugun için..
aksam 94.1 kg la spora basladım 93.3 le bitirdim..

Şafak
03.03.08, 00:23
http://caralem.com/forum/showthread.php?t=1371

Çoşkun bu konuyu en iyi sen sürüklersin

İyide motive edeceğin gibi olursunda

Kouyu sen açarsan fena olmaz derim

Müsaitsen tabi

CKN
03.03.08, 00:41
abi sen açöyle bi konu ismi içeriğini belirt. ben devamlı guncellerim.. nede olsa haziran temmuza kadar sürekli yardıracam :D

Şafak
03.03.08, 00:43
anlaştık sabah konu hazır

TOPRAK
03.03.08, 17:23
herkesın bunyesı farklıdır ama sen baya vermıssın ancak herkez ole hızlı verıcek cok verıcek dıye bısey teorı olur ancak rejım guzel faydası gorulebılır.)
bende 6 ayda 60 kılo vermıstım zordu abaya ama ıstedıgınde oluyor hehe

CKN
03.03.08, 20:52
60 kilomu.. toprak seni +60 düsünemiyorum :)

CKN
04.03.08, 00:46
ŞAFAK ABİ konuyu ac artık :)

TOPRAK
04.03.08, 00:54
valal resım var hemde cok fenayım ıgrenccc heuheuhe

CKN
04.03.08, 01:03
sakıncası yoksa koyarmısın.. ibret-i alem :)

TOPRAK
04.03.08, 01:52
resımlerdekı farkları bulun:)
ıstedıgınız ıcın koydum ckn

Yiğit G.
04.03.08, 01:54
resımlerdekı farkları bulun:)
ıstedıgınız ıcın koydum ckn

Güzel herzaman güzeldir :)

CKN
08.04.08, 15:44
85.4 kg dayım arkadaslar ehehe
işte azmin zaferi :)
2 ay 1 haftada 22 kg nasıl ama :D

sahra
08.04.08, 15:47
coşkun cok guzel kilo vermişsin fuarda gördüm tanıyamadım;) 1 ayda bukadar cok hızlı kilo vermen iyi değil anca sıkı diyete 6 ay devam edersen hızlıca verdiklerini geri almassın:S

CKN
08.04.08, 15:48
valla bi hatunun yuzunden girdik bu moda. :D o kdr zxaman içinde garaja 1 kere inip arabaya bakma ihtiyacı duydum.. onu bile unuttum anlayacagın :))
kilo almam cunku ağırlıga girdim, vucudumu şekle sokuyorum.. bu yaz plaj çocugu olmak var :D

sahra
08.04.08, 15:49
cok ii olmuşsun aferin hatuna :D kilo verdikce insan kendine guveni artıyor kendimden biliyorum hava yastığı gibiydim bi ara bende:D:D:D:D

CKN
08.04.08, 15:51
56 bedenden 50 bedene düştüm :) gömlekler 4 den 2 oldu :D hiçbir elbisem olmuyor biraz masraflı oldu bu iş bana :D neyse ki 28 nisan doğum günüm :D

Alper-C
08.04.08, 15:53
Valla ben bu diyeti yaparsam ölürüm valla:D çünkü her dakika yiyen birisi olarak çok zor bunu uygulamak:D.

sahra
08.04.08, 15:54
56 bedenden 50 bedene düştüm :) gömlekler 4 den 2 oldu :D hiçbir elbisem olmuyor biraz masraflı oldu bu iş bana :D neyse ki 28 nisan doğum günüm :D
msj alınmıştır coşkun :biggrinjester: eheuheuue :beer_smile:

CKN
08.04.08, 15:55
Valla ben bu diyeti yaparsam ölürüm valla:D çünkü her dakika yiyen birisi olarak çok zor bunu uygulamak:D.
.............
:)

CKN
27.09.08, 02:09
güncel ;)

f@tih_28
27.09.08, 02:15
bu konu başladığından bu yana toplam 20 kilo verdim.durmaya da niyetim yok bi 15 kg daha verdim mi tamamdır.askere gidicez ordada alıcaz hadi bakalım hayırlısı :)

CKN
27.09.08, 02:21
http://img301.imageshack.us/img301/2959/25122007389gq9.jpg http://img408.imageshack.us/img408/5637/280620081071aw0.jpg
yoksa biz kardeşmiyiz? :D

f@tih_28
27.09.08, 02:35
süzülmüşsün maşallah :D

CKN
27.09.08, 02:36
abim ve ben :D

merve
27.09.08, 04:08
bu yaz 4kilo aldım :) 52 kiloyum.. 48 kiloydum yani.. 3kilo versem yeter bana ama ben yemesemde kilo vermiyorum.. ilaçlarla kkilo almıştım saten.. bayramdan sora spora başlicam.. kilolu görünmüyorum ama insan kendini bilir eski kilomu tercih ederim.. kıyafetlerim aynen oluyo giyebiliyorum ama aldım bu belli. he bide alkol kullanıyorum, genellikle hergün ve bundan vazgeçmeden nasıl 3kilo verebilirim bilen varmı :)

CKN
27.09.08, 14:28
Figen ve Şafak abi.. siz kilo vermekte bir aralar hırslıydınız.. konuyu açalı 8 ay olmus, bu kdr zamanda kac kilo verildi bakiim ? :)

fGn
27.09.08, 14:46
ben hırsımdan kilo aldım :) hemde 4 kilo :yemek:
Şafak abi baya verdi ama :shades_smile:

Sonay
27.09.08, 14:54
2 Haftada bir tatil yaparsan öyle kilo alırsın :) kilo vermek için çalışmayı tavsiye ederim :D

fGn
27.09.08, 14:58
2 Haftada bir tatil yaparsan öyle kilo alırsın :) kilo vermek için çalışmayı tavsiye ederim :D

ben ne yapabilirim :blush5: onlar izin veriyor bende kullanıyorum :biggrin:

Sonay
27.09.08, 15:13
ben ne yapabilirim :blush5: onlar izin veriyor bende kullanıyorum :biggrin:

Senin şirket eleman alıyor mu? :rofl:

Şafak
27.09.08, 15:37
Figen ve Şafak abi.. siz kilo vermekte bir aralar hırslıydınız.. konuyu açalı 8 ay olmus, bu kdr zamanda kac kilo verildi bakiim ? :)

Senin kadar gözle görülür etkisi olmasada çalışmalar devam ediyor.
Bu yazıda göbekli geçirdim anlaaycağın.
Ama şu an ciddi düzelme arafesindeyim.
Sana kocaman tebrikler...

EvrenOz
27.09.08, 15:42
Yediklerimi hiç değiştirmeyerek ( günde en az 1 öğün fast food, aburcubur vs ) haftada 3-4 gün spor yaparak bir ayda 4 kilo verdim.

15 dakika cardio koşu
15 dakika cardio bisiklet
kol-bacak-sırt ve bilumum ağırlık aletleri ile 4x8 orta düzeyde ağırlık
100 mekik

Yaptığım spor da bu şekildeydi, kendi kafama göre yapıyordum. Tatile çıktıktan sonra bıraktım, en kısa zamanda tekrar başlamam lazım.

Ome_RS
27.09.08, 17:36
ramazanda 4 kg verdim :) cok ii oldu 1.82 74 kiloyum su an bu sekilde devam edip 70 de sabitledimmi cok güzel olucak :)

Serdar-efe
27.09.08, 17:39
Nasıl kilo Alabilirim :D

CKN
29.12.08, 00:56
6 aydır salonun kapısından girmiyorum.. yarın diyete ve spor salonuma baslıyorum.. yaza plaj olmak var :)

f@tih_28
29.12.08, 01:00
ben şu an sadece az yiyorum. askere gidicem ne de olsa orada bana kilo verdirirler :D

merve
29.12.08, 01:20
bende baya bi önce nasıl kilo verebilirim diye yazmştım buraya ama kilo verdim pekte bişi yapmadan hemde fazla verdim 5kilo verdim 1buçuk ayda garip bi şekilde :D fazla verdiim için kilo geri aldım tekrar ama kilomu koruyamıyorum neden sabitlenmiyo anlamıyorum sürekli kilo verip almak hoşuma gitmiyo.. hatta bu yaza kadar kendimi bildim bileli hep aynı kilodaydım ilk kez bu yaz kilo aldım ve şimdi sürekli deişiyo bu da cnmı sıkıyo.. nası sabit kalabilirim bileniniz varmı :)

Mete
29.12.08, 01:25
kilo almak isteyenler napsın onuda yazsanız faydalansak :D

merve
29.12.08, 01:30
eğer ciddi kilo alamama problemin varsa ceset gibiysen felan üstüne göre kıyafet yoksa o dereceysen yani bi doktora git :)

CKN
29.12.08, 01:58
kilonu sabit tutmak istiyorsan yemek saatlerini sabit tutman gerek.. her öğünü bir önceki günle aynı saatte tut ve dengeli saatlerde beslen.. aksam 7 den sonra yemek yersen kilo alırsın.. ve aksam yemekleri tercihen hafif türde yemekler olsun..
süt ve süt ürünleri şişkinlik yapar buda sende kilo aldım telaşı yaratır..

merve
29.12.08, 02:05
ama tartılıyorum hergün bakıyorum kiloma valla ben diyet yapmadan sadece hayatımda hiç yaşamadıım kadar düzenli yaşayarak kilo verdim.. gece en geç 12de yatıp sabah en geç 8 de kalkıyodum.. söylediğin gibi yemek saatlerim hep aynıydı.. bide akşam yemeği yemiodum yani öğle 2den snra bişi yemiodum.. he bide hergün mutlaka yürüyodum. birde alkollü hiçbişi azıma sürmedim, hatta su dışında hiçbi içecek.. bu şekilde kilo verdim ama ben şimdi kilomu sabit tutmak istiyorum hala akşam yemeği yemiyorum, ama alkol kullanıyorum bide düzenli diil hayatım hiç sanırım bundan kilo alıyorum

eeyore
29.12.08, 02:25
1 ayda 15 kilo werdim halada wermeye dewam ediyorum..

CKN
29.12.08, 02:30
vaauuww :D
eskiden manken gibi hatundu bu cadı.. ufaklıgını biliyorum :)

merve
29.12.08, 02:47
vayyy bi ayda 15 kilomu nası oluyo o yaa sağlıklımı bu peki aman dikkat et bazen doktorlar bile felaketlere yol açabiliyo.. ben 15kilo versem benden geriye bişi kalmaz :D saten 48 kiloyum :D

eeyore
29.12.08, 03:09
anoreksi. herhangi bi zarar wermemişim vücuduma

eeyore
29.12.08, 03:10
anoreksi bi hastalık
yemek yeme dürtüsünün yitirlmesi %4 ile 20arası ölüm riski war bluminyadan daha tehlikeli ama bnde bşi çkmadı

merve
29.12.08, 03:20
hastalığı biliyorum allah korusun valla.. sağlıklı olman iyi, kilo vercem die sağlıktan olunmaz saten.. ama buluşmada fotolarını gördüm cidden çok tatlı olmuşsun bırakma bencede biraz daha verirsen tam fıstık gibi olcan :)

eeyore
29.12.08, 04:15
daha fazla werirsem bşiim kalmcak
ztn kilo takıntım olduu içn wermedim hastaneye yatma durumum wardı ama ileride sicilime işlenicek die yatmadım

eeyore
29.12.08, 04:19
blmeyenler wardır die yazdm ztn

Kadriye
29.12.08, 22:51
sigara ve alkolü bıraktıktan sonra sacma sapan zamanlarda yemek yemeğe basladım geceyarısı mc de burger menu yemek gibi.. bir yere gittiğim de karnım tok olsa da yemek yiyyordum..
27 gün öncesine kadar tam 108.5 kg dım.. bugun 95 e düştüm..Boy'um 190 kilomuda 90 a cekip yavaşlatıcam.. hızlı kilo vermek sağlıklı değil ama kilolu olmakta bi o kadar sağlıksız.. benim bünyem dayanıklı olduğundan sağlığım suana kdr bozulmadı.. bu yaz plaj çocuğu olmak için neler yapmışım bi bakalım ;)

08:40 sabah kahvaltısı:
1 dilim kepek ekmeği,
3 yeşil zeytin,
kirbit kutusunun yarısı kdr peynir (en ucuzu:D yağsız, böreklik olan),
1 bardak tek şekerli çay

12:30 öğle yemeği:
az bezelye yada yoğurtlu az ıspanak yemeği yada 100gr kadar ızgara tavuk yada
az pirinç pilavı mümkünse lapa..
yanında salata.. öğle yemeği ekmeksiz

18:00 akşam yemeği (yemek denirse:D):
1 adet havuç,
1 ad. salatalık,
3-5 yaprak marul (ekmek yok)

kahvaltı dan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş
öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 saat yürüyüş
akşam yemeğinden 2 saat sonra kondisyon (10 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 20 dk yürüyüş, 10dk bisiklet, 5dk twiss, 5 dk ayakta sopa, 5 dk oturarak sopa, 10 dk yürüyüş ve yapabildiğiniz kdr mekik)

gece de yemek yemesseniz 27 günde 13.5 kg verebilirsiniz.. Kolay gelsin ;)

Ben sadece bunları yersem o zaman ölürüm işte:D

Hayatım boyunca rejim yapamadım.Yapılmasına da karşıyım aslında sağlık için olmadığı sürece.Aç kalmaktansa alınan kalorilerin sporla yakılması taraftarıyım.

Yemek yapmayı ve yemeği çok seviyorum ve yaşasın yemek yemek, yiyebilmek diyorum.:D

eeyore
29.12.08, 23:26
[/B]

Ben sadece bunları yersem o zaman ölürüm işte:D

Hayatım boyunca rejim yapamadım.Yapılmasına da karşıyım aslında sağlık için olmadığı sürece.Aç kalmaktansa alınan kalorilerin sporla yakılması taraftarıyım.

Yemek yapmayı ve yemeği çok seviyorum ve yaşasın yemek yemek, yiyebilmek diyorum.:D

rejim yada dieti aç kalmak olursan görürsen çok yalnış bir kanıdır bu çnk çok kötü durumlarda aç kalmaya gder doktorlarki bu çok sakattır yapılmaz hep sık yiyip az yeme taraftarıdır btn doktorlar bnde dahil annemde kç kere gittiki annem gayet sağlıklı beslenen bikadın we 51 yşnda 53 kilo olarak gtti kadın kowmadığına şükrettikte diyetisyenlern yaptıkları senin yeme düzenine göre günde 5 6 öğün yemeni sağlamaktır..

hiçbr hasta ben aç kaldım diyemez dietisyene gdenlerden

CKN
29.12.08, 23:29
bu aksam spor salonunda 800 gram verdim.. ne mutlu bana :)

Kadriye
29.12.08, 23:32
rejim yada dieti aç kalmak olursan görürsen çok yalnış bir kanıdır bu çnk çok kötü durumlarda aç kalmaya gder doktorlarki bu çok sakattır yapılmaz hep sık yiyip az yeme taraftarıdır btn doktorlar bnde dahil annemde kç kere gittiki annem gayet sağlıklı beslenen bikadın we 51 yşnda 53 kilo olarak gtti kadın kowmadığına şükrettikte diyetisyenlern yaptıkları senin yeme düzenine göre günde 5 6 öğün yemeni sağlamaktır..

hiçbr hasta ben aç kaldım diyemez dietisyene gdenlerden

Ben CKN'nın menüsü için sadece onları yersem açlıktan ölürüm dedim.Sağlık için doğru beslenmeye değil.

Ben günde 5-6 öğün yiyorum zaten.:D

Evet rejim yapmayı aç kalmak olarak algılayanlara lafım benim.Doğru beslenmek isteyenler sonuçta sağlık için yapıyorlar onlara lafım yok.Olayı sadece ince olursam güzel olurum mantığına bağlayıp, aç kalıp sağlıksız biçimde kilo vermeye çalışan insanlara lafım.

eeyore
29.12.08, 23:59
Ben CKN'nın menüsü için sadece onları yersem açlıktan ölürüm dedim.Sağlık için doğru beslenmeye değil.

Ben günde 5-6 öğün yiyorum zaten.:D

Evet rejim yapmayı aç kalmak olarak algılayanlara lafım benim.Doğru beslenmek isteyenler sonuçta sağlık için yapıyorlar onlara lafım yok.Olayı sadece ince olursam güzel olurum mantığına bağlayıp, aç kalıp sağlıksız biçimde kilo vermeye çalışan insanlara lafım.

pkiii :drunk:

SabRi
30.12.08, 00:29
Ben kilo almak istiyorum amaa:D

clioGT
30.12.08, 00:38
yılbaşından sonra dikkat etmeye başlayacam:)

eeyore
30.12.08, 00:55
yılbaşından sonra dikkat etmeye başlayacam:)

dikkat et incelde hadi bnm 7 8 yapılırken senide aradan çkartırız

clioGT
30.12.08, 12:38
inşallah!!!;)

Bülent-A
30.12.08, 13:16
Ortağınızdan sağlam bir kazık
Birde Mahmut Abi gibi aşkınız olursa
3 Ayda 15 kilo garanti

eeyore
30.12.08, 17:22
inşallah!!!;)
valla göktuğcumm ben şubatta 6.sının üstünü kapatıp ynna bitane daha yaptırıcam sende gel hayatım bnle bak şubat diyorum :D

clioGT
31.12.08, 02:30
şubat ola hayrola da
ama ihtimali yüksek bak:)

eeyore
31.12.08, 05:46
hdi bklm cici :)

Samsa
31.12.08, 06:00
Çoşkuncum bu düzenin yapmak yerin sağlam sabah kahvaltısı (08:00 gibi) normal öğlen yemeği (12:00-13:00gibi) orta karar akşam yemeği (18:00-20:00 bu saaten sonra yemek yok) ile bütün vucudun çalışmasını düzene sokup 6 ayda birazda sporun (heryere yürmek) faydasıyla 26 kilo verdim ama herşeyi de yedim.

Çünkü insan vucudu yediklerini sadece 16:00 ile 18:00 saatleri arasında öğütür. Sabah ve Öğlen yediklerini bu saatlerde eritirsin sonrada yiyeceğin akşam yemeği seni ertesi gün sabaha kadar idare eder ilk dönemler biraz açlık hissediyorsun sonra bünye alışıyor.

Ama Maşallah kardeşim bünye sağlammış başkası yapsa dayanmaz bünye.

Ama gerçekten kilo vermek hayatınızda muazzam farklı etkiler yapıyor.

CKN
31.12.08, 14:40
eyvallah kerem.. ben gün boyu oturdugum için biraz zor olur o tür bnm için..

tekrar diyete basladım..
30.12.08
Sabah Kahvaltısı: 1 bardak cay yarım dilim ekmek ve cok az peynir..
Öğle Yemeği: az çorba, yoğurtlu ıspanak yemeği, ekmeksiz
Akşam: karışık meyva