PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yoruuumlarımm

MeteOR
22.02.08, 18:25
Eskiden "Ankara Senaryoları" başlığında yürüütüğümüz geyik eylemlerimizi gelen yoğun talepler doğrultusunda yenileyerek buradan devam etme kararı aldım. buradaki en büyük (fiziken ve ruhen:D) destekçim Ömür olacak...

icraatlarımıza dizi eleştirileriyle başlayalım...

İlk olarak 1001 GECE ;
Dizi malumunuz, türlü entrikalar üzerine kurulmuş, daha ilk 1-2 bölümden bazı sektörde fiyat patlamalarına yol açmıştı.
Şehrazat dizinin dengesiz kadını; Onur Aksalla bir evlenecem diyo bir vazgeçtim diyor. Onur dizinin mağgur kişisi ne Şehroyla ne onsuz. her ne kadar para içinde yüzse de 2 senedir aynı BMW ye binerek pintiliğini gösteriyor. o kadar paraya değişik birşeyler yapsa ne güzel.. ama adam bindiği arabaya değil şehrazata takık.
Bennu, dizinin alkolik, ezik, aptal aşığı. Kerem derdine bindi inmek bilmiyor. koskoca kerem efendi de kıytırıktan yatta yaşıyor. git al adam gibi büyüğünden namın yürüsün. ama o da yat derdinde değil. anası anası değil babası babası değilmiş meğer. peki keremin kerem olduğunu garanti edebiliyorlar mı? ya aslında kerem onursa onur da mihriban hanımın teyze oğluysa?
Peride hanım, onurun annesi olduğu söylenen kişilik, en hasta halinde bile o saçları 1 hotoz 2 bukle halde gezmeyi başararak takdir topluyor. Ali kemal ...

devam edecek 1 azdan...

ömürmarea
22.02.08, 18:45
Aaah ah,Bandırma yolu gözüküyo bize büüüüm :D

"nehir"
22.02.08, 19:47
yuppi yuppi yuppi dedeeeeeeeeeemmmmmmm süpersinnn
hade bakalm hayırlısı..

EvrenOz
22.02.08, 19:50
Sevgili Meteor,

Ömür seni fiziken nasıl destekliyor?

Burda takıldım ben

:D :D :D

emir-sf
22.02.08, 20:26
Sevgili Meteor,

Ömür seni fiziken nasıl destekliyor?

Burda takıldım ben

:D :D :D

Puhahaha:icon_bs::rofl::smilielol5:

Mete
22.02.08, 23:38
nası destekledigi merak konusu :D aydınlatın bizi:D:D

MeteOR
23.02.08, 01:04
sayın moonwalker avatarlı yöneticim evrenöz.. fiziken ve ruhen olan destek değil, büyüklük ifadesinin tanımıdır. yoksa aramızda sarı lacivert :D :D bir ilişki yok:sifone:

ömürmarea
23.02.08, 01:23
sayın moonwalker avatarlı yöneticim evrenöz.. fiziken ve ruhen olan destek dehilş büyüklük ifadesinin tanımıdır. yoksa aramızda sarı kırmızı bir ilişki yok:sifone:

Offff kavgada bile söylenmezz :rofl::rofl::rofl:

MeteOR
23.02.08, 11:37
fiziken-ruhen e açıklık geldiğine göre devam edelim...

Ali Kemal... Gani nin tabiriyle Alimal hakkaten de alimal adam neye elini atsa kurutuyor. libidosu hat safhada yarın şehrazata,bennuya sarkarsa şaşırmam.
Onur la ilgili yorumda yarım kalan bölümü de tamamlayayım, hatta kendime cevap vereyim... hala aynı bmw ye binmesinin sebebi 1 gecede harcanan 150.000$ olabilir. bugün o parayla git borusana git kolumana kralını alır çıkarsın.

Burak; yani keremin kardeşi bildiği teyze oğlu, o da para içinde yüzerken sadece 1 alfa ile yetiniyordu, sonra gitti alfayı kapak etti.
Burhan bey; dizinin tek tutarlı adamı aklı selim senin benim gibi bir adam. dediği dedik çaldığı düdük (apo üstüne alınma)ayrıca diğerleri gibi her dakka kimi öpsem gibi bir arayışı yok belki de bu yaşa dayalı bir yaşam tarzıdır.
sonuç olarak aşk hikayesi diye başlayan diziye bütün halde bakarsanız baştan sona arsızlık,hayasızlıklarla dolu olduğunu görebilirsiniz. onur parayı verdi şehrazata, kerem deseniz bennudan öncekilerin adını yazsak 3.boğaz köprüsü olur. melek,burak,alimal,füsun ve hatta ganinin bile yediği haltlar ortada. yatağa sokacak kimse kalmayınca artık keremin anasını da işin içine katıp gayrımeşru ettiler onu da....

birazdan dudaktan kalbe yorumlarına gelicez... en eğlencelisi bu olacak değil mi ömür:D:D

yilmazsoyleyici
23.02.08, 11:40
Gavat Yelleri Yorumu Bekliyoruz :ramo:

fGn
23.02.08, 11:48
Ben Yaprak Dökümü istiyorum Meteee :)

MeteOR
23.02.08, 11:48
Dudaktan Kalbe...

bu dizi kesinlikle yorumlaması en eğlenceli olan, her türlü yoruma çanak tutan 1 yapıya sahip...

Başkeman Kenan, çelik prenses, atlayan adam cemil, adanın nimeti nimet, kadersiz lamiya bir de onun hapisten arkadaşı olan adını bilmediğim kırıtık üzerine konuşmak gerek....
Kenan ilk başlarda bir elinde kemanı, bir elinde yayı öpüyordu dünyayı... sonra evlenesi geldi çelik prensese iç güveysi gitti. hayatı alemken acaba bu gidiş paraya mı yoksa hakkaten prenses cavidanda bir durum mu var? demek ki cavidan ya mutfakta iyi ya yatakta....
Cemil... aslan parçası, favori adamım benim şimdiye kadar halası, bekçileri ve son olarak nimetin boynuzlusu veysel olmak üzere 3 leşi var. böyle giderse nimet de leşler arasına girecek....

devam edecek...

MeteOR
23.02.08, 11:49
Ben Yaprak Dökümü istiyorum Meteee :)

aaa di mi bak onu da yapmak lazım:D tamam sıradaki o...

kavak yellerinden çok fazla eleman bilmiorum bildiğim kadarıyla ona da yorum katarız:D

Mustafa
23.02.08, 11:56
Mete abi bide su Hatırla sevgili hakkında yorumlarını alabilimiyiz:D

emir-sf
23.02.08, 12:10
kavak yellerını beklıorum walla :D

EvrenOz
23.02.08, 13:13
sayın moonwalker avatarlı yöneticim evrenöz.. fiziken ve ruhen olan destek değil, büyüklük ifadesinin tanımıdır. yoksa aramızda sarı kırmızı :D :D bir ilişki yok:sifone:

Açıklama için teşekkür ederim sevgili MeteOr :D

Not : Moderatörlerle uğraşmamak lazım, helede Fenerbahçelileriyle :D :D :D

ömürmarea
23.02.08, 13:16
Cemil... aslan parçası, favori adamım benim şimdiye kadar halası, bekçileri ve son olarak nimetin boynuzlusu veysel olmak üzere 3 leşi var. böyle giderse nimet de leşler arasına girecek....

+Rahmetli karısı,karnında bebesiyle birlikte,matkap Cemille tartışırken merdivbenlerden uçmuştu.Terminatör mübarek :D

Aaah nimet aaaah

MeteOR
23.02.08, 13:28
ben fenerbahceyi kastetmemiştim yarası olan gocunur:D:D:D ama neyse o da olur..

Cemilde kalmıştık devam edelim.. cemil okul yıllarında 1001 gecedeki alimal ve kuzeni başkeman kenanla aynı sıraları paylaşıyordu. bu yüzden 3ünde de yakalarsam öperim hali şartlı reflekse dönüşmüş durumda.
Nimet de bu dizide 1 diğer favorim. önce kenan sonra cemille kırıştırdı. bu geçmişten içinde kalan bir yaradır. vakti zamanında bir rakı sofrasında pek sevilen şarkısına laf ettiğinde genç bir adam tarafından masadan hunharca kovulmuş, gecesi yarım kalmıştı nimetin. o da bunun acısını çıkarma gayretinde. bir de nimetin arkadaşı var adı da saçı kadar acayip bu kadın adanın ajanı gibi her etten köftelik alıp onun bunun işine burnunu sokuyor. onun sorunu belli ama yazamam. aslında yazarım da yazarsam bir daha buralara yazamam:D

lamiya, bahtsızların bahtsızı küçük emrahın dişi versiyonu. emrahın kurgusu sanırım bu karakterden yola çıkılarak yapılmış. Kenan dan hamile kaldı, arkadaşının ihtiyar babasıyla şeklen evlendi ama bunun da kokusu çıkar demedi demeyin sonra .. lamiya ya bu adamı keser ya da ondan 2. çocuğu doğurur...
bir de bunun kocasının kızı var lamiyanın hapisten arkadaşı. aynaya bakmadan aslanım cemile sulanıyor, hevesleniyor. cemilin gönlü yok ama belli de olmaz çünkü cemil dizinin körü pozisyonunda şu aralar. ee ne demişler kör tuttuğunu öpermiş....

sonuç olarak bu dizide de 1001 gecedekinden farklı olmayan ahlaksızlıklar,zinalar diz boyu.
zaten dikkat ederseniz her dizide herkes habire onla bunla düşüp kalkıyor adı da romantizm oluyor, aşk dizisi oluyor.. az daha zorlasalar . neyse yahu ...

ömürmarea
23.02.08, 13:44
Nimet de bu dizide 1 diğer favorim. önce kenan sonra cemille kırıştırdı. bu geçmişten içinde kalan bir yaradır. vakti zamanında bir rakı sofrasında pek sevilen şarkısına laf ettiğinde genç bir adam tarafından masadan hunharca kovulmuş, gecesi yarım kalmıştı nimetin. o da bunun acısını çıkarma gayretinde.

Onu rakı masasından kovanın ağzına bağırmak lazım :sifone:

lamiya, bahtsızların bahtsızı küçük emrahın dişi versiyonu. emrahın kurgusu sanırım bu karakterden yola çıkılarak yapılmış. Kenan dan hamile kaldı, arkadaşının ihtiyar babasıyla şeklen evlendi ama bunun da kokusu çıkar demedi demeyin sonra .. lamiya ya bu adamı keser ya da ondan 2. çocuğu doğurur...

Lamiya,ah kadersiz Lamia,saf lamia,mal Lamia,salak Lamia,her halta atlama Lamia..Kenan senin dengin mi Lamia?Hadi ondan hamile kaldın ne diye saklarsın a salak,adamın serveti 7 sülalene yeter be.
Cemil cinayet işler üstüne alır,hamile kalır bebenin babasına sölemez,Kenanla Nimeti görür ama kimseye bahsetmez.Sabır taşı mıdır mal mıdır anlamadım gitti..

bir de bunun kocasının kızı var lamiyanın hapisten arkadaşı. aynaya bakmadan aslanım cemile sulanıyor, hevesleniyor. cemilin gönlü yok ama belli de olmaz çünkü cemil dizinin körü pozisyonunda şu aralar. ee ne demişler kör tuttuğunu öpermiş....

Büüm diziyi izlerken tırsıyorum yahu,Cemil buralara da uzanır mı diye :eek: Sapık herif..Ama babasına ****** ****** sırıtması öldürüyo beni :D Yüssüz adam.

sonuç olarak bu dizide de 1001 gecedekinden farklı olmayan ahlaksızlıklar,zinalar diz boyu.

Nimet olmasa aile dizisi olur bu dizi,ama o olmazsa da konu çıkmaz :D