PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'O Parayı 1 Saatte Kazanıyorum'

ZeynepG
22.02.08, 12:35
Evinden Para ve Mücevherleri Çalınan Manken Nigar Talibova, Dava Duruşmasında Hakim Ahmet Korkusuz'un 'Bu Parayı Nasıl Kazandın? Ben 25 Yıllık Hakimim. Hayatımda Görmedim' Şeklindeki Sorusuna Cevap Verdi.

-'Benim manken olduğumu bilmiyordu. Zaten duruşmaya manken edasıyla gitmedim. "25 yıldır çalışıyorum ben böyle para kazanmadım" dedi. Ama biz mankenlikten iyi paralar kazanıyoruz. Hakimlerin ne kadar kazandığını tam olarak bilmiyorum. Tahmine göre onların ayda kazandığı parayı biz gittiğimiz bir işten 2 saatte 3 saatte kazanıyoruz. Ayrıca şimdiye kadar mankenlikten bütün kazandıklarımı biriktirseydim o söylediğim rakamlardan çok daha fazla param olurdu. Hakimin orada rahatsız olduğu benim bu kadar genç olup böyle paralara sahip olmamdı. Çünkü hakim yaşça benden çok büyük ve tahminime göre böyle bir paraya sahip değil. Orada benim yaşımda kim olursa olsun bu soruyu sorardı. Ama konu bu olmamalıydı. Hakim bu para nereden buldun tarafıyla ilgilenmemeliydi'http://resimler.haberler.com/haber/363/o-parayi-1-saatte-kazaniyorum_o.jpg.