PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel Oyuncu Yeni Filmi Için Dilenci Oldu!

ZeynepG
22.02.08, 12:19
Nehir Erdoğan'ın bir evsizi canlandırdığı Türk-Amerikan ortak yapımı "Meleğin Sırları/Broken Angel" filmi 14 Mart'ta vizyona giriyor.

TÜRK-AMERİKAN ORTAK YAPIMI FİLMDE ELİNDE “NEED BEER – BİRAYA İHTİYACIM VAR” YAZAN PANKARTLA AMERİKA SOKAKLARINDA DİLENEN "OYUNCUMUZ" NEHİR ERDOĞAN FİLMDE KENDİSİNİ EN ÇOK ROL GEREĞİ SOKAKLARDA DİLENDİĞİ SAHNELERİN ZORLADIĞINI SÖYLEDİ.

Hollywood’da çekilen ilk Türk-Amerikan ortak yapımı film olma özelliği taşıyan "Meleğin Sırları/Broken Angel"da, annesi tarafından Amerika’ya gönderilen Ebru'nun aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıkları sonrasında düştüğü durum beyazperdeye yansıyor. Filmde sokaklarda dilenerek yaşamaya çalışan bir evsizi canlandıran Nehir Erdoğan, "Benim için zor ama ilginç bir tecrübeydi" dedi.

http://www.ucankus.com/img/imgyeni/brook/nehir_dilenci.jpg

http://www.ucankus.com/img/imgyeni/brook/nehir_dilenci1.jpg

fGn
22.02.08, 16:38
Nehir'le aynı lisedeydik.O benden bir sınıf üstteydi..Kendisini sevmezdim,hala sevmiyorum :)

EvrenOz
22.02.08, 19:43
Türkiyede Need Absolut diye dilensek naparlar acaba ;)

Melih
22.02.08, 19:44
bnce surat olarak Hollywood’a gayet gusel gitmiş :D

Melih-Ö
23.02.08, 02:50
rol gereği neler neler olan var:D dilenci olmuş çok mu... ama gerçekten çok zor bir durum her ne kadar rol gereğide olsa...

DLA-HSO
18.05.08, 16:44
bir türk oyuncunun buralara gelmesı cok güzel..

Kadirr 1907
18.05.08, 16:53
kendisini pek sevmesemde başarısını tebrik etmem gerekir. sonuçta bir Türk ve abd de dolanmış sokaklarda:D

Ome_RS
20.05.08, 01:47
hakkaten de dilenciye benzemiş :ramo:

sui_cast
20.05.08, 12:15
Türkiyede Need Absolut diye dilensek naparlar acaba ;)

:rofl::rofl:

Sonay
20.05.08, 12:23
Kendisini sevmezdim,hala sevmiyorum :) Al benden de o kadar... Oyunculuğunu beğenmiyorum bana göre yetenekli değil.

Sizde bayan olsaydınız ve sizinde yönetmen sevgiliniz olsaydı bırakın yurt dışını uzayda film çekerdiniz :D:D

ezo
20.05.08, 12:49
Al benden de o kadar... Oyunculuğunu beğenmiyorum bana göre yetenekli değil.

Sizde bayan olsaydınız ve sizinde yönetmen sevgiliniz olsaydı bırakın yurt dışını uzayda film çekerdiniz :D:D

kesinlikle hatta şiddetle katılıyorum ya :D oyunculuğu berbat
geçenlerde tv de bir dizisine denk geldim. karadenizli kızı canlandırdığı
:wink: rezalet karadenizliler le şive dışında hiç bir benzerliği yok

mustafa altıoklar sağolsun diyorum.

***caglar***
24.05.08, 01:32
güsel hatun ya:D