Orijinalini görmek için tıklayınız : o daha küçük bi köpek ama değeri büyük
bi arkadaşım msnden bna bi link yolladı szle paylaşim dedim görülmeye değer bişi..
Sıradan göründüğüne bakmayın, bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Fabrika işçisi sahibi 200 bin dolara satmadı.
Henüz bir aylık ve oldukça sıradan görünüyor. Ama öyle bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Üzerindeki kalp, kalpleri eritti. Japonya'da dünyaya gelen minik köpek yavrusu, üzerindeki kalp şeklindeki leke sayesinde bir anda medyanın ilgi odağı oldu.
Birçok meraklı ona sahip olmak için sahibine başvurdu. Bir işadamı sevgilisine, "Sevgililer Günü"nde hediye etmek için bu yavru için tam 200 bin doları gözden çıkardı ama sahibi, bir fabrikada işçi olmasına rağmen, ondan ayrılmaya dayanamadı, tüm teklifleri reddetti.
işte sevgi budur, para ile satın alınamaz.
Bırak işciyi isterse çöpcü olsun içinde hayvan sevgisi varsa satmaz..
Ayakta alkıslıyorum bu köpeğin sahibini..
Helal olsun...
Çokta tatlı maşallah...
çok tatlı yaa sahibine helal olsun para karşılığı kedi ve köpekleri satan insanlara çok sinir oluyorum tebrik etmek lazım
Bence 200.000 dolardan fazla veren çıkar diye satmadı.
bn olsam açık arttırmaya çıkartırdım :)
walla helal olsun ama köpek çok tatlı...
Bence 200.000 dolardan fazla veren çıkar diye satmadı.
şükret forum ortamındayız ve abüm sün yoksa vicdanına söverdim..
şükret forum ortamındayız ve abüm sün yoksa vicdanına söverdim..
Sövmezsen adam deilsin..200000 dolara satmamışmış peh peh
şaka len abüm ben 50.000 e verirdim hatta3 senede işetmeye kendim çıkarırdım 5 kuruş almadan...
delimi ne satmamış manyak.
benim kangal onu yutar bee
bazen paranın da alım gücü kalmayabiliyor..
fabrikada işçi olması paraya ihtiyaç duyması bu tatlı yaratığın verdiği mutluluğu ASLA satın alamaz...
müge paylaşım için teşekkürler..
vaybe gercektende sevmek budur ne olursa olsun bişeyleri sevmek cok güzel
valla bende acik arttirmayla satardim sahsen..
valla bende acik arttirmayla satardim sahsen..
He ya,turşusunu mu kurucan sat gitsin :biggrinjester:
demekki neymis japonlarin herseye kafasi calismiyomus :p
Ya da bizim gözümüzü para hırsı bürümüş :sifone:
Gerçi ben para ettiğinden ziyade kendimi ve ailemi daha iyi koşullarda yaşatmak için satarım bu köpeği bu fiyata.Yoksa sevimli bi şe,dursun elimin altında.
kopeeen şaftı gaymış :D telefon sakası geldi aklıma :D
ErenDemircan
03.04.08, 02:21
Ben çoktan satmıştım sonuçta alanın iyi bakıcağından eminim :D
köpek öldümü 200bin doları boşa gitti demektir.
o köpeqe suikast düzenlerler kesin ölür o köpek satsa iyi eder 200.000 $ iyi para TR'de bircok güzel şeyler yapabılırsın
Çoskun abi Sende olsa böle bi köpek dırek satar Sıkı bişiler yaparsın herhalde :))
güzel it ama ben olsam satardım.zaten alamayanın nazarı tutar gözü klır bişi olur ona :D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.