PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidilebilinecek mekanlar

Gökhan_SK
18.08.08, 20:06
Evet arkadaşlar gidilip görülmesi gereken, akşam canınız sıkıldığında, haftasonu arkaşlarınızla yada farklı mekan tavsiyeleriniz varsa öğrenelim bizde gidelim:)

mekan adı - yapılacak yada yenilip içilecek şey şeklinde olursa daha bi hoş olur sanki :)

Sonay
18.08.08, 20:09
Böyle bir konu vardı sanırım :S

Gökhan_SK
18.08.08, 20:11
bn göremedim varsa kaldırabiliriz

Gökhan_SK
19.08.08, 14:13
yok mu kimseden bir öneri?

Kadirr 1907
19.08.08, 14:58
Üsküdar Teras CAfeyi önerebilirim...
Nargile+ hafta sonları ve hafta içi pazartesi, salı, ve perşembe akşamları canlı müzik...
Tekirdağ köftesi yemek olartak önerebilirim... Birde çayı çok güzel..
Ben cumartesi günleri saaat 14:00 gibi orda oluyorum.. Gelen arkadaşlar varsa beni arayabilirler misafirim olabilirsiniz...

Gökhan_SK
19.08.08, 16:30
teşekküler kadir bu nerdeki teras cafe heryer teras cafe kaynıo ortalıkta :ramo:

erdem.teknik
19.08.08, 17:13
şile yolu üzerinde avcı hayrettının yeri .. gözlemesi bence istanulun en iyisi .. sofular köyü alışveriş alanına gelmeden solda

Sonay
19.08.08, 18:46
Gebze de meşhur Duran ustanın yeri (benim tabirmle Duran amca :)) muhteşem çöp şiş yapıyor yanında ezme salata + ekşimsi köpüklü ayranı var. Eğer yolun düşerse bu tarafa ve açlık hissediyorsan mutlaka uğra pişman olmazsın ;)

Eyüp
19.08.08, 19:21
Çamlıca - Balkon Kafe
Bostancı - Kahve Dünyası [normal bir yer ama güzel kahve icmek icin:)]
Bostancı - Şelale
Kadıköy - Moda Kafe

BüLenT_Fx
19.08.08, 20:14
Moda Teras harika bir mekan tavsiye ederim... Bazı akşamlar Latin geceleri bile yapılıyor ve çok sıcak ve eğlenceli ortamlar oluyor...

Yemek içinde Katibim Restourantı tavsiye ederim :D:D:D Boğaza karşı muhteşem bir manzarayla birlikte güzel yemekler yiyebilirsiniz... Teras kısmını tavsiye ederim...

Sonay
19.08.08, 20:32
Moda Teras harika bir mekan tavsiye ederim... Bazı akşamlar Latin geceleri bile yapılıyor ve çok sıcak ve eğlenceli ortamlar oluyor...

Yemek içinde Katibim Restourantı tavsiye ederim :D:D:D Boğaza karşı muhteşem bir manzarayla birlikte güzel yemekler yiyebilirsiniz... Teras kısmını tavsiye ederim...

Uyanık seni :D:D:D:D ama hakikaten muhteşem bir manzarası var

Gökhan_SK
19.08.08, 20:43
moda teras gerçekten çok güzel bi mekan gitmek daha nasip olmadı ama gitmeyi düşündüğüm yerler arasında..

BüLenT_Fx
19.08.08, 20:53
Uyanık seni :D:D:D:D ama hakikaten muhteşem bir manzarası var

:D:D: valla bizim mekan diye söylemiyorum biliyorsun, yemeklerde manzarada değer...;)

Kadirr 1907
19.08.08, 21:03
teşekküler kadir bu nerdeki teras cafe heryer teras cafe kaynıo ortalıkta :ramo:

Üsküdar da balıkçılar pazarının içinde küçük bir girişi var karşına Oklava diye bi mekan açıldı yeni... Üst kata çıkıyorsun...

Ome_RS
19.08.08, 22:48
dönerci ali usta maltepede güzel döneri var ;)
ayvalık küçükkuyuyada yolunuzu düşerse special balık restorant deniz manzaralı güzel bir yer ;)