Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidilebilinecek mekanlar
Evet arkadaşlar gidilip görülmesi gereken, akşam canınız sıkıldığında, haftasonu arkaşlarınızla yada farklı mekan tavsiyeleriniz varsa öğrenelim bizde gidelim:)
mekan adı - yapılacak yada yenilip içilecek şey şeklinde olursa daha bi hoş olur sanki :)
Böyle bir konu vardı sanırım :S
bn göremedim varsa kaldırabiliriz
yok mu kimseden bir öneri?
Kadirr 1907
19.08.08, 14:58
Üsküdar Teras CAfeyi önerebilirim...
Nargile+ hafta sonları ve hafta içi pazartesi, salı, ve perşembe akşamları canlı müzik...
Tekirdağ köftesi yemek olartak önerebilirim... Birde çayı çok güzel..
Ben cumartesi günleri saaat 14:00 gibi orda oluyorum.. Gelen arkadaşlar varsa beni arayabilirler misafirim olabilirsiniz...
teşekküler kadir bu nerdeki teras cafe heryer teras cafe kaynıo ortalıkta :ramo:
erdem.teknik
19.08.08, 17:13
şile yolu üzerinde avcı hayrettının yeri .. gözlemesi bence istanulun en iyisi .. sofular köyü alışveriş alanına gelmeden solda
Gebze de meşhur Duran ustanın yeri (benim tabirmle Duran amca :)) muhteşem çöp şiş yapıyor yanında ezme salata + ekşimsi köpüklü ayranı var. Eğer yolun düşerse bu tarafa ve açlık hissediyorsan mutlaka uğra pişman olmazsın ;)
Çamlıca - Balkon Kafe
Bostancı - Kahve Dünyası [normal bir yer ama güzel kahve icmek icin:)]
Bostancı - Şelale
Kadıköy - Moda Kafe
Moda Teras harika bir mekan tavsiye ederim... Bazı akşamlar Latin geceleri bile yapılıyor ve çok sıcak ve eğlenceli ortamlar oluyor...
Yemek içinde Katibim Restourantı tavsiye ederim :D:D:D Boğaza karşı muhteşem bir manzarayla birlikte güzel yemekler yiyebilirsiniz... Teras kısmını tavsiye ederim...
Moda Teras harika bir mekan tavsiye ederim... Bazı akşamlar Latin geceleri bile yapılıyor ve çok sıcak ve eğlenceli ortamlar oluyor...
Yemek içinde Katibim Restourantı tavsiye ederim :D:D:D Boğaza karşı muhteşem bir manzarayla birlikte güzel yemekler yiyebilirsiniz... Teras kısmını tavsiye ederim...
Uyanık seni :D:D:D:D ama hakikaten muhteşem bir manzarası var
moda teras gerçekten çok güzel bi mekan gitmek daha nasip olmadı ama gitmeyi düşündüğüm yerler arasında..
Uyanık seni :D:D:D:D ama hakikaten muhteşem bir manzarası var
:D:D: valla bizim mekan diye söylemiyorum biliyorsun, yemeklerde manzarada değer...;)
Kadirr 1907
19.08.08, 21:03
teşekküler kadir bu nerdeki teras cafe heryer teras cafe kaynıo ortalıkta :ramo:
Üsküdar da balıkçılar pazarının içinde küçük bir girişi var karşına Oklava diye bi mekan açıldı yeni... Üst kata çıkıyorsun...
dönerci ali usta maltepede güzel döneri var ;)
ayvalık küçükkuyuyada yolunuzu düşerse special balık restorant deniz manzaralı güzel bir yer ;)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.