Orijinalini görmek için tıklayınız : Lg 22" L222WS-SN 5ms Gümüş-Siyah Lcd Monitör
KDV Dahil : 294.22 YTL KDV Dahil
Havale ile : 285.39 YTL KDV Dahil
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.056.1165.0047
22" asus aldık 3-4 ay önce maşallah plazma gibi bayagı bi memnunum try me özelliğide cok güzel tavsiye ederim herkeze :)
bunun da fiyat bayagı bi uygunmus ya acaba sıfır pixel garantisi veriolar mı?
arkadaslar nasıl monitor sizce alsammı ? Fiyat baya iyi bide lg yani ???
Edit:tükenmiş...
17" samsung'u o paraya almıştım ben yakın zamanda..fiyat baya iyiymiş..
Ömer Faruk
16.08.08, 02:10
2 katını verir samsung alırım :)
arkadaslar nasıl monitor sizce alsammı ? Fiyat baya iyi bide lg yani ???
edit:tükenmiş...
2 katını verir samsung alırım :)
Neden ?
...
Bende samsung var 226bw bunun yerine başka bir model üretiyorlar gerçi ama rakiplerinin arasında en iyisi.Birçok yakınımada aldırdım.2ms tepki süresi var ve 1:3000 contrast değeri sağlıyor.Şiddetle samsung öneririm.
Bende samsung var 226bw bunun yerine başka bir model üretiyorlar gerçi ama rakiplerinin arasında en iyisi.Birçok yakınımada aldırdım.2ms tepki süresi var ve 1:3000 contrast değeri sağlıyor.Şiddetle samsung öneririm.
Yukardaki lg ile senin modelin bütün özellikleri neredeyse aynı.kontras oranından çözünürlüğe kadar.Sadece lg nin yanlardan bakış açısı daha iyi.İşte samsung 359.00 USD + KDV iken aynısı bir iki + özelliği olan 22" Lg'nin 280 ytl olması güzel fiyattı.Yoksa ben Eizo istiyorum zaten
Ömer Faruk
16.08.08, 18:51
gerek panel üretimi olsun gerek kasası gerekse garanti , servis v.s'si daha iyidir
teknik özellik olarak illaki akranına göre ucuzdur LG ama samsungun Lg den daha üstün monitörleri var
Neden ?
...
Ömer Faruk
16.08.08, 18:53
değil
tayfunun dediği 2 MS bu 5 MS kontras da dağlar kadar fark var 3000:1 nerde 1000:1 nerde
Yukardaki lg ile senin modelin bütün özellikleri neredeyse aynı.kontras oranından çözünürlüğe kadar.Sadece lg nin yanlardan bakış açısı daha iyi.İşte samsung 359.00 USD + KDV iken aynısı bir iki + özelliği olan 22" Lg'nin 280 ytl olması güzel fiyattı.Yoksa ben Eizo istiyorum zaten
Özellikler aynı değil Yiğit.Yanlış baktın heralde.İki can alıcı özellik tepki süresi ve contrast oranları arasında 2 kattan fazla fark var.Çözünürlük olayı ise zaten 22' monütörlerde hemen hemen aynıdır panel ölçüsü sebebiyle.Birkaç istisna hariç.
tepki süresini bilmiyorum kontrast LG de 1000:1 , samsungda da Kontrast: 1000:1 .Ben ucuz diye alıcaktım zaten kendi istediğim monitor Eizo aslında yoksa ölesine alıcaktım bunu.Uzun zamandır ugrasmadıgım için lcd monitorler hakkında bir bilgim yok :)
Ömer Faruk
17.08.08, 03:01
çok küçük bi araştırma yaptım ama bu eizolar grafikçiler için tasarlanmış herhalde güzel birşeye benziyor türkiye de destekçisi kendisi bi araştırmak laızm
tepki süresini bilmiyorum kontrast LG de 1000:1 , samsungda da Kontrast: 1000:1 .Ben ucuz diye alıcaktım zaten kendi istediğim monitor Eizo aslında yoksa ölesine alıcaktım bunu.Uzun zamandır ugrasmadıgım için lcd monitorler hakkında bir bilgim yok :)
edit:
bu beni tatmin etti :)
EIZO FlexScan HD2451W modeli
(not: model hakkında küçük bir araştırma [Daha çok oyun severleri memnun edeceğini düşündüşümüz bu yeni çıkacak monitör 1920x1200 görüntü çözünürlüğüne ve 24.1 inç genişlikte bir ekrana sahip olacak. Parlaklık 450cd/m2, kontrast Oran 1000:1, tepkime süresi 16ms ve görüntü açısı 178 dereceden bakılabilecek.
]
daha yeni olmasına ragmen kontrast oranı düşük ve tepkime süreside çok düşük nedeni ne acaba )
http://www.akihabaranews.com/en/news_pics/13931/EIZO_FlexScan_HD2451W_3.jpg
http://esconline.co.nz/shop/images/AOC_W416V.jpg
ben olsam full hd monitör olarak 24" AOC marka alırdım ;)
Hatta 22" asusu almasaydım bunu alıyordum..
# Ekran Boyutu (Inch) 24 wide
# Nokta Aralığı (mm) 0,27
# Emisyon Standartı TCO''''03
# Maximum Çözünürlük 1920x1200/60 Hz
# Yatay Tarama 30-83
# Dikey Tarama 55-75
# Teknoloji TFT LCD
# Bağlantı Şekli RGB Signal: 15-pin D-sub
# Power: 3-pin Plug(Chinese Standard)
# DVI-D: 24-pin DVI-D
# Tepki Süresi (ms) 5
# Kontrast Oranı (maks) 3000:1
# Parlaklık Oranı (cd/m2) 300
# İzleme Açısı V:H (derece) 160-160
çok küçük bi araştırma yaptım ama bu eizolar grafikçiler için tasarlanmış herhalde güzel birşeye benziyor türkiye de destekçisi kendisi bi araştırmak laızm
edit:
bu beni tatmin etti :)
EIZO FlexScan HD2451W modeli
(not: model hakkında küçük bir araştırma [Daha çok oyun severleri memnun edeceğini düşündüşümüz bu yeni çıkacak monitör 1920x1200 görüntü çözünürlüğüne ve 24.1 inç genişlikte bir ekrana sahip olacak. Parlaklık 450cd/m2, kontrast Oran 1000:1, tepkime süresi 16ms ve görüntü açısı 178 dereceden bakılabilecek.
]
daha yeni olmasına ragmen kontrast oranı düşük ve tepkime süreside çok düşük nedeni ne acaba )
http://www.akihabaranews.com/en/news_pics/13931/EIZO_FlexScan_HD2451W_3.jpg
Eizo su an gerçek renk açısından en iyi monitörlerden biri.Grafikerler , fotografçılar vs özellikle tercih ettiği bir marka.19" GG.de buldum ama kaçırdım 700 ytl ye gitti.Piyasada 2600 dü sanırım.
Ömer Faruk
17.08.08, 04:20
o zaman tamamen reel bir değer yani işlemcileri çok sağlam valla aklımda bulunsun eğer bulursam görürsem bi yerde haber veririm bende merak saldım şimdi iyimi :D
Eizo su an gerçek renk açısından en iyi monitörlerden biri.Grafikerler , fotografçılar vs özellikle tercih ettiği bir marka.19" GG.de buldum ama kaçırdım 700 ytl ye gitti.Piyasada 2600 dü sanırım.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.