Orijinalini görmek için tıklayınız : Günün Olayı
Bugun basımıza gelen ilginç korkutucu enteresan komik vs olaylarımızı buradan paylaşıyoruz :)
konuyu ben actıgım için dolayısıyla ilk ben baslıorum.
benm bugunku olayım;
balatalarını değiştirdiğim doblonun frenlerini pompalamadan liftten cıkmaya çalışmamla basladı.liftin 3-4m gerisinde servis danışmanının odası var.ben aracı çalıştırıyorum geriye takıyorum ve liftin cıkıntısını atlayabilmek için gaza biraz fazla basıyorum.arac liftten atlıyor ve hızla geri geri danışmanın odaya doğru ilerliyor frene basıyorum bos bidaha basorum gene bos son anda el frenini cekiyorum ve odaya girmeme 5cm kala arac duruyo.on anki hieyyttt hoopp durr el kol hareketleri bendeki heyecan ve korku olayın bugunku olayım olması haline geliyor :)
sanırım bundan sonra bidaha freni pompalamadan marşa basmam :D:D
bu gece saat 1lerde evden çıktım.. aşağı indiğimde gördümki herzamanki gibi abuk subuk park etme şekilleri yaşanmış iki araba yanyana arkama çekmişler aralarından geçerim geçemem tam belli diil o hesap yani.. sonra bianda bizim binadan iki çocğu gördüm böyle şakayla karışık arsız arsız lann dedim sizce bu araba bunların arasından geçermii? çocuklar döndü bana sırıtıp geçiririz dediler.. bi baktım bizim çocuklar diil :D (yani bunu benden başka kim yapabilir bilemiyorum) sonra hiç bozuntuya vermedim, çocuk dedi ben yardım cı olayım.. kapadık aynalarıbenim arabanında dier arabalarında geçiyorum geri geri ama aradaki farka parmağım dahi girmiyo sürrttü sürtücek, diorum çok tırsıyorum :D çocuklar dio bişi olmaz hadi b bi şekilde burdan geçicek :D geçirecez olmadı biraz çizilir :D sonra geçtim çocuklar dio çok sevdik seni valla unutma bizi görüşelim arada geçirelim yine böyle aralardan arabanı :D hahah tabi benim işim görülmüş daha muhattap olurmuyum :D ama şimdi eve döndüm kafam bi milyon o aradan geçemem dedim ve ortada bıraktım.. işin kötü yanıysa ben sabah ancak uyumaya başladıımda zil deli gibi çalıcak :D yani son anda muhattap olmadıım çocukları gözlerim aramadı diil :D
iimiş merve :D:D ama ne iş sen kafa bi milyon arac mı kullnıosun cık cık cık hiç yakıstıramadım :)
benm bu gün iyiydi ya olay flan yoktu sıradan bi gündü işte :D
Aşagı indim fenerbahçeye maçı izlemeye gidicem , arkaya gittim arabanın üstü branda ile kapalı , yanda da oturan grup vardı onlarda merak etmişler herlade bu ne diye açıpda bakamazlar baglı alttan , böle açtım brandayı oto fuarında yeni model tanıtırken açtıkları gibi , çıktı alttan canavar vaaaay falan katladım böle koydum arabanın arkasına bindim aynaları ayarladım taktım kontagı bi cevirdim akü bitmiş , geri indim aldım brandayı 5 dakka ugrastım yeniden örttüm , bagladım yola dogru yürüdüm taksi die bagırdım bindim gittim...
Geçen hafta çarşamba günü.
Davutpaşa-Topkapı civarlarından üyemiz Volkan Bey'i alıp Altunizade'ye doğru yola çıktık ki az ileride bir polis el kol hareketi yapıyor yavaşladım. El kol hareketiyle neyi kastettiğini pek anlayamadık. Önce yola çıkan kamyonete yol istiyor sandık ki meğer bizi kenara çekmekmiş niyeti. Neyse çektik kenara. Geldi gençten bir polis memuru arkadaş.(trafik) Gözünde süper güneş gözlükleri ile. Evrak kontrolü yapalım dedi. Çıkarttım ruhsatı verdim torpidodan. Ehliyet'de bagajda çantamda idi. Dedim bagajdan ehliteyimi alacağım. Çıktım geldi arkaya. Bagajı açtım tam çıkartırken...
- Bu araba gaz var mı?
* Var basınca gidiyor.
- Öyle değil gaz gaz.
* Ne gazı yaa
- lepege lepege
* Lepege??
- Gaz yahu gaz...
* Ne gazı yaa...
- Sıralı sıralı...
(O sırada Volkan araçtan indi bizi seyrediyor. İçinden geçenler. Ya Emin adamla kafa buluyor ya adam Eminle. Ama sonu iyi görünmüyor bu durumun. )
* Yok arabada gaz.
- Var var ben biliyorum.
* Nasıl yani
- Şu kolonların altına bakayım.(Bass kutusu var onu kastediyor.)
* Bakman zor
(Çantaları aldım. Stepnenin üstündeki ara bölmeyi kaldırmaya çalışıyor. Üzerindeki onca ağırlığa rağmen. Ben de kırsa da bir sebebim olsa diye beklemekteyim.)
- Bu arabalarda gaz var ben biliyorum.
* Ben 6 yıldır kullanıyorum. Helal olsun sana ben bilmiyorum.
- Yok yok bunlarda var. Bunlar çok yakıyor. %95 inde gaz var bu arabaların. (Bu arabanın modeli ne diye sormamak için zor tuttum kendimi. Aşağıda egzos var nitekim sıra oraya gelirse galip gelecek tereddütüyle.)
* Bunda gaz yok.
- Ehliyeti görelim
* Görün. (Şafak'ımın hediye ettiği kartlıktan ehliyetimi çıkarttım. Tam eline aldığında telefonu çaldı. Geri verdi. Ve ileriye doğru yürüdü. İyice gerilmiştim adam ilerde telefon görüşmesine devam ediyordu. Beni durdururken yaptığı el kol hareketlerini bu sefer ben gidiyorum ya cinsinden ben ona yaptım. O da git cinsinden bana...)
Güler misin ağlar mısın? Volkan ile pek bir güldük biz tabi Altunizade'ye gidene kadar. :)
Emin Bey böyleleride hep sizi buluyo:)
Bugün benim başımdanda enteresan bi olay geçti aslında enteresan değil ama anlatim...Bu sabah iş yerine gelebilmek için servis bekliyodum...servis beklediğim yer çok ıssızdır yani başıma bişi gelse kimsenin ruhu duymaz...2 tane dangalak yanımda durdular. ama tiplerini görmeniz lazım resmen korktum tuhaf tuhaf bana bakıyolar koskoca yolda okadar yaklaştılarki bana sürekli yana doğru kayıyorum bende...buarada bizim orda bi deli var çocukluğumdan beri tanırım onu bisikletiyle kağıt topluyo çöplerden her sabah beni görür yüzüme bakar güler geçerdi...bu sabah o deli dedğim adam adamlar yanımdayken geldi bisikletinden indi ve adamlarla benim aramda durdu servis gelene kadar öyle boş boş bekledi...ya acaba korktuğumu anladığı içinmi durdu yoksa öylesine mi bilmiyorum ama tuhaf hissettim kendimi:(
Evet Tuba Hanım maalesef öyle. Sizinkisi de ilginçmiş. Delilerin 6.hissi kuvvetlidir. (Nereden mi biliyorum :) bilirim.)
Buyrun az önce yaşanan bir olay daha.
Telefon çaldı. Açtım ama bayanın dediklerinin başına yetişememişim. En son olarak...
- Biz biraz kalabalığız yalnız... 7 kişiyiz...
şeklinde gelen sözleri anlayabildim... Doğal olarak...
* Ne yapabilirim hanımefendi?
diye sordum.
- Taksi büyük olsun dedi. :)
Dedim yanlış aradınız...
Çatt diye suratıma kapattı telefonu. Çok nazik bir bayandı anlaşılan. Özür dilemediği gibi, muhtemelen sonra içinden de madem yanlış niye açıyorsun telefonu be adam diye kulaklarımı çınlatmıştır.
İnsanlık ölmüş be kardeşim... :)
Denize gitmiştk..Bi clio lu adam vardı..bizzde denizden yeniceçıktık mangalı yaktık tıkınıyoruz..Adam kontağa bir vuruyo iki vuruyo yok baya bi uğraştı...Sonra ailesini başka bi araba ile gönderdi adam yanımıza geldi ve bildiğiniztamirci varmı dedi bizde bi numara verdk yarım saat sonra geldi tamircimiz...O bi sigortalaro kontrol etti marşa vurdurdu bujilere baktı araba elektirik kesiyo dedi..Sonra tamirci adama sordu başka bianahtar ile çalıştırdınmı bu arabayı dedi yok dedi..Sonra anahtar biraz ıslaktı anahtarla denize mi girdin dedi tamirci adam da evet dedi...tamircinin jeton düştü ""ımmobilizer"" dedi...anahtarı söktü çoktan oksit kapmış içi sıcı sprey sıktı bişeyler yaptı bi marşavurdu yok..sonra yine anahtarı söktü birşeyler yaptı araba çalıştı...sonra söndürmeyelimne olur ne olma zdediler hiç söndürmeden gittiler...orj. anahtar ankaradara baya bi beklemek gerekirmiş:D
Adamn tatil anısı olmuştur artık....
bugün istanbula giderken (gitmeye calısırken) arabanın gaz pedalının teli koptu.(milyonda bir görülen bi vaka ) geredede tek seritli yolda kaldık 2 saat cekici cagırdık ankaraya geri döndük.araba tüplü oldugu icin efe honda plazayada gidemedik sanayiye gittik tabi ordada bi güzel kazıgı yedik.adamlar bi tel takmaya 50 milyon aldılar....
iimiş merve :D:D ama ne iş sen kafa bi milyon arac mı kullnıosun cık cık cık hiç yakıstıramadım :)
benm bu gün iyiydi ya olay flan yoktu sıradan bi gündü işte :D
hahah msjıda kafam güzel yazmışım şimdi okudumda çok komik :D
aman be sende yazdııım saate baksana sabahın 4buçuğunda gelmişim eveyolda araba yok bişi yok.. hem araba kullanamicak kadar ii diildi kafam sadece sıfıra sıfır geçemezdim yani iki araba arasından okadar iiydi :D
sanırım bugun eds ye yakalandım ehliyetsiz olarak ilk cezamı yicem gibi :(
olay sole gerceklesiyor bahceden cıkıyorum 1 sokak ileride e5 e çıkan yol var ordada ısıklar ve eds.nese yaklastım ısıklara baktım düze yesil yanıo sola ne yandıgını görmedim minibüs vardı.yanımda da navara minibüs döndü navarada dönerken ben yuklendim gaza atladım navaranın önüne minibüsün arkaya yapıstım yola giriodum arkadan bipp ditss gibi bi ses sanırım eds nin sesiydi ama ceza kime kesildi bilmiorum umarım bana değildir :(
bu gece arkdaşlarımızdan ikisi farkl ı saatlerde maalesefki kaza yaptılar.. buruk bi şekilde eve döndüm şimdi :(
günün olayına gelınce dun aksam nette sabahlıorum şu saate kadar bu arada askeriyedeim ve şu an iştimada olmam gerek ama kitlikaldım burda :D helikopter gderse emir kalır burda :D işin kötü yanı adamın nöbeti falan vardı onuda geç wc yok :D ardında su yok :D yanmışım :D
gecmis olsun merve
Emir durumun kotuymus yaw yokmu oralarda seni duyan kimse:D:D
neyde durum atlatıldı :D:D cktım pencereden atladım iştimayı almşlar gercı yetısemedım ama arklar saolsun war gostermısler :D bıraz yattım gene yıne web :D
arkadaşlar farkındamısınız başınızdan geçen olaylar hep arabalarla ilgili:) bumudur yani başınızdan geçen ilginç olay adamın anahtarının bozulması yada ceza yemenizmi?:D
tesuf ederım benım annattıgım olay ın ıcınde arabanın a sı bılem yok :D
valla bu da bugünün olayı diebilcekleri olayları anlatıyo herkes beğenmeyen okumasın.. benim için dün gecenin olayı hatta olayları iki arkdaşımın bikaç saat arayla benzer şekillerde kaza yapmasıydı mesela.. ;)
geçmiş olsun dienlere teşekkür ediyorum neise kimsede ciddi bişi yok :)
Sabah babam para verdi istemedim...Benim icin cok büyük bir olay:D:ramo:
valla bu da bugünün olayı diebilcekleri olayları anlatıyo herkes beğenmeyen okumasın.. benim için dün gecenin olayı hatta olayları iki arkdaşımın bikaç saat arayla benzer şekillerde kaza yapmasıydı mesela.. ;)
geçmiş olsun dienlere teşekkür ediyorum neise kimsede ciddi bişi yok :)
Arkadaşım günün olayı okuyanlar beğensin diyemi yazıyosunuz? bu forumun eleştiriye açık bir forum olduğunu düşünüyorum eğer haksızsam hayır biz çok alınganız diyosanız söyleyin lütfen bizde ona göre yorum yazalım;)
geçmiş olsun dienlere teşekkür ediyorum neise kimsede ciddi bişi yok :)[/QUOTE]
Buarada arkadaşlarına geçmiş olsun ciddi bişi olmamasına sevindim
Arkadaşım günün olayı okuyanlar beğensin diyemi yazıyosunuz? bu forumun eleştiriye açık bir forum olduğunu düşünüyorum eğer haksızsam hayır biz çok alınganız diyosanız söyleyin lütfen bizde ona göre yorum yazalım;)
evet tabikide eleştiriye açık.. sen bişi eleştirdin bende seni eleştirdim okadarki açık yani :)
ayrıca günün olayını kimse o şu bu beğensin die yazmıo.. ama beğenmeyen sizsiniz :) sizi tatmin edemediimiz içinde üzüldük dorusu :D daha heyecanlı şeyler yaşayın arkdaşlar olmuyo böyle :D
geçmiş olsun merve ;)
arkadaşlar bari su oyun eğlence vs bölümlerinde tartısma olayına girmein ya aaa olmuo bak :)
bugun olaysızdı en buyuk olayım ilk defa arabanın tekerleinden bembeyaz duman cıkana kadar pati çekmek ve yaklasık 5m el freni ile yan gitmek oldu adrenalin doruklardaydı dogrusu :D:D
evet tabikide eleştiriye açık.. sen bişi eleştirdin bende seni eleştirdim okadarki açık yani :)
ayrıca günün olayını kimse o şu bu beğensin die yazmıo.. ama beğenmeyen sizsiniz :) sizi tatmin edemediimiz içinde üzüldük dorusu :D daha heyecanlı şeyler yaşayın arkdaşlar olmuyo böyle :D
:D Merve Hanım yukarıdaki msjınızı yaklaşık 10 kere okudum kendimden şüphe ettim acaba anlamadımmı diye eleştiriye çok açık olduğuma emin olabilirsiniz fakat siz beni eleştirmemişsiniz...
1- beğenmeyen okumasın dediniz ki benim yazdıklarımda beğenmedim diye bir kelime yok...
2- beni tatmin edemediniz diye bu kadar üzülmeyin:D kısmet başka konulara artık
geçmiş olsun merve ;)
arkadaşlar bari su oyun eğlence vs bölümlerinde tartısma olayına girmein ya aaa olmuo bak :)
bugun olaysızdı en buyuk olayım ilk defa arabanın tekerleinden bembeyaz duman cıkana kadar pati çekmek ve yaklasık 5m el freni ile yan gitmek oldu adrenalin doruklardaydı dogrusu :D:D
Arkadaşım biz tartışmıyoruz sadece bi yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalıyoruz ok?
yazık fazla yormuşsunuz kendinizi :d bence çok gereksiz bi sohbet old bu :) ama şu var bi insan herhangi bi duygusunu illaki açıkça yazması gerekmez farklı şekillerde hissettirebilir.. Bende o şekilde hissettiğimden söyledm.. Neise neise dediim gibi anlamsız :)
aama katılıyorum evet ömer biz tartışmıyoruz konuşuyoruz sadece :)
ımm konu saptı sanki ama :) burdan devammm :)
aaaa uzatmayın ama konumun içine ettiniz özelden konusun canm :D:D
yoh mu bugunu olaylı gecen :)
bugun olayi bndedir heralde cook gcik bi gndu 2 arabanin motoru yalan oldu biri 2007 model suzuki alto daha 82bin km de komple motor rektefiye istiyor ikinci arac suzuki delivery carry 2bin5 model aynen motor hararet yapmis yine komple rektefiye istiyor ucuncu arac yne suzuki delivery komple on takimi dagitmislar bide onla ugrastim kisacasi berbat bi gundu benim soforlerim sofor deilki hepsi kasap kasap!
bugunun olayi sigorta sirketinden gelen haber kaza yaptigim camry i perte cikarip satmislar:( kalici tamir edilemicek hasarlar birakmisim aracta :ramo:
bugunun olayi sigorta sirketinden gelen haber kaza yaptigim camry i perte cikarip satmislar:( kalici tamir edilemicek hasarlar birakmisim aracta :ramo:
Bravo tebrik etmek lazım seni :sifone:
bugunun olayi sigorta sirketinden gelen haber kaza yaptigim camry i perte cikarip satmislar:( kalici tamir edilemicek hasarlar birakmisim aracta :ramo:aracın psikolojisi sağlamsa sorun yok :D:D
yo ne psikolojisi nede kendisi saglammis aracin ogun :ramo::D:
hocam sen araca nasıl bir psikolojik baskı yaptın kaza esnasında öyle :D:D:D
oof! Bugun babamin kuzenini umreye giderken trafik kazasinda kaybettik :(28 yasinda hayat dolu bi gencti :(
Zor olan gurbette olmesi lanet olsun bu bu gurbete!
arkadaşlar farkındamısınız başınızdan geçen olaylar hep arabalarla ilgili:) bumudur yani başınızdan geçen ilginç olay adamın anahtarının bozulması yada ceza yemenizmi?:D
Caralem.com
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.