PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu filmin adını bilen var mı... ???

bUğrA_mUtlU
12.08.08, 02:37
ya arkadaşlar fragmanını izlediğim bi film vardı konusunuda az çok hatırlıyorum ama filmin ismini hatırlıyamadım... bi yerlerden bulup izlemek istiyorum ama ismi olmadığı içinde olmuyo... bi yardım edin... :)

filmin konusu suç işlediği için ev hapsine mahkum olan genç bi süre sonra evde sıkılır ve dürbünüyle çevresindeki evleri gözetlemeye başlar... bu gözetlemeler sırasında komşusu ilgisini çeker ve daha sonradan farkeder ki komşusu evine getirdiği kadınları öldürmektedir... komşu bunun cinayetleri gördüğünü farkeder ve bunuda öldürmek istemektedir... ama cezalı olduğu için evden çıkamayan genç bu cinayetleri polise ispatlamak zorundadır... bu arada da sanırım kız arkadaşıda ona yardım eder...

fragmanı hatırlıyorum hatta gözümde canlanıyor ama filmin adı yok... bilen izleyen varsa ve yardım ederse çok sevinirim...

Yiğit G.
12.08.08, 03:32
http://albanyhighcougar.com/wp-content/uploads/2007/05/disturbia-poster.jpg

JANJ@N
12.08.08, 03:33
disturbia mı acaba onun da böyle bi konusu vardı :)

bUğrA_mUtlU
12.08.08, 03:40
evet bu film... valla çok sağol varya... son bir haftadır hatırlamaya çalışıyorum... yarın gideyim bulabilirsem DVD sini alayım... :)

Ome_RS
12.08.08, 21:56
daha 2 hafta önce cine5 te izledim bu filmi :)

onyccyno
04.01.09, 19:01
Slm herkese aradığım bi film var adınıda bilmiyorum :S biraz karışık olcak ama

film 3 hikayeyi birden anlatıyor; hatırlayabildiğim hikayelerin birinde iki kardeş var ve büyük olan kendi suçunu küçük kardeşine atıyor yaşı küçük olduğu için ve kardeşi zihinsel olarak biraz geri... en sonunda büyük olan kardeş hapishaneye giriyor ve kardeşi onu öldürmesi için hapishanedeki bi kişiye karton sigara veriyordu....
2. hikaye zencilik ve ırkçılık ile ilgiliydi

benim için önemli bi film biliyorum fazla açıklama yapamadım ama ilgilenen ve bakan ( veya hatırlayan ) herkese teşekür ederim imdiden

-smraykt-
04.01.09, 19:08
Arkadaşlar madem böyle bir konu, bende sorayım. Forrest Gump'da oynayan sakat adam oynuyordu hatta.

Bankacı bir adam bir suçtan dolayı hapise giriyor. Daha sonra kendini yavaş yavaş geliştirerek önce gardiyan oluyor, sonra hapishane müdürü oluyor. Fakat film aşırı uzun bir film. Ama filmde inanılmaz zeki bir adam.:anlastik: