PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şener Şen ve Ata Demirer (yeniden) Avrupa Yakasında

Yiğit G.
12.08.08, 02:28
http://galeri.milliyet.com.tr/2008/5/22Unlulerin_gercek_isimlerini_biliyor_musunuz/41.jpg

ATV'nin sevilen dizisi 'Avrupa Yakası' yeni sezonda izleyicilere sürprizler sunacak.

Ekrana geldiği ilk günden beri büyük beğeni toplayan ve Gazanfer Özcan, Tolga Çevik, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda barındıran diziye Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen de katılıyor.

Usta oyuncu yeni sezonda, Sacit'in Gaziantep'ten gelen babasını canlandıracak öte yandan avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde yer alan ve askere gittiği ifadesi ile zaman zaman anılan Ata Demirer, diziye dönüş kararı aldı.

Avrupa Yakasının yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer’in Hümeyra’nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer’i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, "Çünkü sette üç duble viski içtikten sonra gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim" diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ’Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.

http://img289.imageshack.us/img289/4273/bscap01435su1mdld1.jpg

SabRi
12.08.08, 12:19
Şimdi daha güzel olacak...

Eyüp
12.08.08, 13:18
Bu sene süper olucak gibi gozukuyor.

Y.Emre
12.08.08, 14:54
Burhan Altıntop hepsine yeter :) Her eve bi tane Burhan lazım :D

bUğrA_mUtlU
12.08.08, 15:04
uzun zamandır izlemiyorum bence artık bana göre b**a sarmaya başladı... devamlı bir konusu olmadığı bölümlük konusu olduğu için uzun zaamndır izlemiyorum ama belki bu sezon izleyebilirim...

Ome_RS
12.08.08, 21:39
şener seni bilmemde ata demirerin gelmesi güzel olmus ancak yeni sezonda hümeyra ve kubilay yok ;)

OnuR
13.08.08, 20:30
Gürse işini biliyor.Şener Şen, Ata Demirer ve Engin Günaydın'la Avrupa Yakası coşar.

nevo
13.08.08, 21:09
Asıl şener şenin nasıl bir karekter oynuyacağını çok merak ediyorum.ata demirer yine kasılıp diziden ayrılmasın da temennim bu..
eline sağlık yiğit