Orijinalini görmek için tıklayınız : Kolleksiyonlarımız Neler?
Böyle bir konu açtım bakalım kim neler biriktiriyor.
1/18 model araba,
Hasılat rekorları kıran filmlerin kolleksiyon serileri Örnek:Yüzüklerin Efendisi, Kwai Köprüsü, Titanik vb.
benim büyük dergi koleksiyonum var.kaç bin tane oldu kimbilir :D
araba'dan spor'a müziğe kadar bütün dergiler mevcuttur :)
Kendi yaptığım plastik maketleri ( evden tanka, arabaya kadar ) ve dvd biriktiriyorum.
Gıgır,Penguen,Uykusuz biriktiriyorum.Ayrıca 1998-2000 arasında Otohaberi takip ederdim.
Eray CERİT
20.02.08, 13:18
pul koleksiyonum war :D :D
koLeksiyona hevesim oLmadı gereksiz buLdum niese :)
Turbo sakızı araba resimlerim var :)
100 lerce sayılık yerli yabancı araba dergisi :)
Çakmak ve cep çakısı biriktiriyorum ayrıca, onlar biraz ilginç evet :)
eskiden futbolcu kartlarım vardı ama şimdi yok:):)
eskiden anahtarlık koleksiyonu yapardım.. simdi hepsi calındı yada kayboldu :)
Turbo sakızı araba resimlerim var :)
100 lerce sayılık yerli yabancı araba dergisi :)
Çakmak ve cep çakısı biriktiriyorum ayrıca, onlar biraz ilginç evet :)
CEp cakısı benimde merakımdır.
Ve her zaman üstümde çantamda arabamda mutlaka bulunur .
Leman dergisinin 1996 'dan beri bütün sayıları mevcut
Söylemeyi unuttum sanırım,
Kılıç-bıçak merakım var.
Ufak çaplıda olsa koleksiyon sayılır herhalde
1 adet Katanam ve 2 adet short swordum var ;)
CEp cakısı benimde merakımdır.
Ve her zaman üstümde çantamda arabamda mutlaka bulunur .
Arabada bulundurmak benim de huyum, tamamen arabanın orasını burasını sökerken kullanmak için aletlerimin yanında o da olsun diye.
Bir gün jandarma çevirip arabayı aradı. Aletlerim alet çantasında değil de dağınık dıuruyorlardı, inandırmakta güçlük çekmiştim :)
Arabada bulundurmak benim de huyum, tamamen arabanın orasını burasını sökerken kullanmak için aletlerimin yanında o da olsun diye.
Bir gün jandarma çevirip arabayı aradı. Aletlerim alet çantasında değil de dağınık dıuruyorlardı, inandırmakta güçlük çekmiştim :)
BEnde unuttuğum için GEnelde güvenlik kuvvetlerine hediyem olsun diyorum
Bahadır Türen
20.02.08, 16:04
Benim 10.000 Tane gıcır gıcır misket,yüzLerce KaLem pilot tükenmez tahta karışık.Çakmak sigara paketLeri... Ve Değişik içki şişeLeri...içki kuLLanmam ama merak işte :)
1:18 diecast topluyorum ama bi süredir almadım yeni model.
12 tane olması gerek.
http://i227.photobucket.com/albums/dd190/BRK-Photography/japanese%20cars/DSCF6000.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd190/BRK-Photography/japanese%20cars/DSCF5820.jpg
Saat :) kolesiyonm war fossilden - casio - sıvaaaç - dizel vs :D
Yunus Kahraman
20.02.08, 18:31
200 parçalık araba koleksyonu ( 3 boyutta ). Ayakkabı koleksyonu:D
MuhaRReM C.80
20.02.08, 20:01
kesici biçici btn aletlere merakımdan dolayı 20 parçalık boy boy koleksyonum var:D nadir parçalardır bazıları;)
evren abi evde katana bulundurmak tehlikeli degil mi ya :D bi anlık gaza gelirsen allah korusun düsünmek bile istemiyorum :)
alkol koleyksiyonum var :D
Yunus Kahraman
21.02.08, 04:14
alkol koleyksiyonum var :D
Koleksyonunda neler var?? Varsa eksiğin benimkinden veriim :D
absolutun armutlusyla greyfurtlusunu bulamadım :D
bir ara pul merakım vardı :)
henuz 5 - 6 parca ama model araba ve model otobus kolleksiyonum var.. bi tanesi de yakında geliyo.. :)
pul var az biraz...
bazı ülkelerin açmaya kıyamadığım içkileri var...
forma koleksiyonum var futbol takımı...
başka aklıma gelen yok...
Araba dergisi koleksiyonu yapıyorum
1/18 diecast koleksiyonum var :)
Balık gözü koleksiyonum vardı :D ehehe
şu an piercing koleksiyonu yapıorum :P :)
şu an piercing koleksiyonu yapıorum :P :)
aahh ahh o koleksiyonu bende bi yapabilsem ama ben hep kaybediyorum yaa :)
bnm çakmak koleksiyonum war clipper we cricket
en son saydığımda kutumda 167 tane wardı bi 20tane flnda bnden alınan we ortalıkta kullanılan fln wardır..toplucam işllh hepsini biraraya..
Ömer Faruk
24.02.08, 16:46
küçükken çok meraklıydım
bir sürahi misketim var
ve zamanın tasolarından seri yapmıştım :D
10 yaşlarında yapmıştım
yaş ilerlediğinde çocuklardan rüşvet karşılığı almıştım :D
bUğrA_mUtlU
24.02.08, 16:50
dergi koleksiyonum var ayrıca elimden geldiğince ve cebim elverdiğince model araba koleksiyonu ölçeği farketmiyor...
sigara kolleksiyonum vardı bi ara klasik araba koleksiyonum oldu çakmak çakı vs.dede yadigarı bi çakım var hala duruyo
Zeki PehLivan
27.02.08, 03:45
Sipsi,
Çakmak,
Kibrit,
Kontör Kartı,
vs. vs.
Ülke tshirtleri ve şapkaları, anahtarlıklar, diecast modeller. Etnik-Sufi albümler.
Ayrıca bir ara tipitip sakız kağıtları vardı ama artık yok. :(
jurassic park we dinozorlara ait türkiyeye ne geldiyse war diyebilirim hala da biriktirmeye dewam ediorum....
çeşitli ölçeklerde geniş araç modellerim war...
tuning türkiye dergisinin ilk sayısından son sayısına kadar posterler dahil hepsi war...
sonraaa bi aralar ewde akwaryum iguana bukalemun kaplumbağa engerek yılanı ws bi dünya sürüngen haywan girdi çıktı kayboldu... =:-)))
Karikatür ve madeni para koleksiyonum var babamdan kalma..
Bide LemanKültürün ürünleri koleksiyonum var mutlaka yeni çeşit gördümü alırım..
Şimdilerde maket yelkenli almaya basladım elimde ufak bi tane mevcut..Bide el yapımı ahsap askeri furkateinim var..1 Adetde balıkçı motorum var ama onu daha bitiremedim:)
hepinizin koleksiyonları ayrı başlıklar altında ayrıntılı ve tanıtıcı fotoğraflarla görmek tam süper olur.
kitap ayıracı koleksiyonum var:)
ebrudavran
13.03.08, 13:40
2003'ten beri dünya'nın her yerinden coca colalar biriktiriyorum. Onun disinda bir diger koleksiyonumda filmler. 500'den fazla film var sanırım suanda odamda. BU ikiside benim için hastalık diyebiliriz.
benimde davetiye kolleksiyonum vardır , ama 1 senedir bakmaya eklemeye fırsat bile bulamadım,1944 lerden bile davetiylerim var :) . en son 230 lardaydı sayısı :)
Shell den aldığım Ferrari F430 Challenge var. :DOyuncak delisi değilim ama beğendiğim için odanın bir köşesinde duruyor.
Galatasaray mac bilet koleksiyonu, ve gittigim club,konser,festival de verilen bileklik,boyun askisi koleksiyonum mevcut
eskiden yeni cıkan butun cep telefonlarını tanıtım brosurleri vardı şimdi çok az kaldı bitmek üzere.
onun dısında TR tuning Tuning Türkiye Otohaber Tuning Torch ve Tuning world dergileri 2 senedir flan eksik yok gibi.
yazdan sonra orj model olayına giricemm :)
1/24 ve 1/40 model araba kolleksiyonum var klasıkler ve yenı modeller...
ilgilenen arkadaşlarla tanışmak isterim.
98den günümüze auto show tüm sayıları mewcut.
pul koleksiyonum war. (özellikle osmanlı dönemine ait)
die cast model araba koleksiyonum wardı şu an 4 tane kaldı tekrar toplamaya başlayacam :D
Bugün itibariyle 15 adete ulaşan 1/18 otomobil koleksiyonum var..
Ayrıca kullanıp bitirdiğim güzel şekilli parfüm şişelerini saklarım.. :)
eskiden yeni cıkan butun cep telefonlarını tanıtım brosurleri vardı şimdi çok az kaldı bitmek üzere.
onun dısında TR tuning Tuning Türkiye Otohaber Tuning Torch ve Tuning world dergileri 2 senedir flan eksik yok gibi.
yazdan sonra orj model olayına giricemm :)
ayrıyetten babamdan kalan pul ve eski para koleksiyonu ;)
1000 den fazla dvd film koleksiyonum var.Belkide fazlasıyla geçmiştir son 4-5 aydır aldıklarımı saymadım daha.
Diecast1996
14.07.08, 16:48
1:18 model araba koleksiyonum var.12 yaşındayım.büyüyünce 1:12 ye geçicem.
Bide yoldan topladığım metal şişe kapaklarını taşla , çekiçle ezerek taso koleksiyonu yapıyorum
bide tam koleksiyon sayılmaz ama tr tuning, autocar ve autoshow otomobil dergilerinden biriktiriyorum.23 tane falan tr tuning , 12 tane falan autocar , yaklaşık 49 a yakın da autoshow dergim var.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.