PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyurken Hangi Kişiliktesin?

Sonay
09.08.08, 15:06
Fetus / cenin yatışı..
Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utan gaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

Kollar yanda dik yatış..
Çoğu kişi kollarını her iki tarafa sarkıtıp dik şekilde uyuyamaz. Bu şekilde uyuyunlar rahat, kalabalığa alışkın, yabancılara güvenen, sosyal insanlardır.. Buna rağmen, bazen kolay aldanabilirler..

Yaşlı duruşunda yatış..
Her iki kolunu kıvırarak ellerini yastığın yanına veya omuz hizasına koyan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Düşünceleri zor veya yavaş değişir. Bir karar aldıklarında, bunu değiştirmekten hiç çok hoşlanmazlar.

Asker yatışı..
Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, ağzı sıkı kişilerdir. Gereksiz yere konuşanlardan, ortalığı velveleye veren insanlardan hoşlanmazlar. Kendilerini diğer kişilerden yüksek olarak konumlandırırlar.

Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış..
Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın üzerinde olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, topluluk, sürü halinde yaşamayı sever. Başkalarından çok kendilerini önemserler.. Bunun yanında sinirli, huzursuz ve içli, kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.

Deniz yıldızı yatışı..
Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açık, bacakları sağa ve sola açık biçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar. Bu tür kişiler her zaman başkalarını dinlemeye hazırdır ve yardım istediğinizde yardımcı olurlar. Genellikle ilgi odağı olmaktan hoşlanmazlar.

DorukC
09.08.08, 15:13
ben ortaya karisigim valla cici her pozisyona girebiliyorum uyurken cunku :D

m.ali
09.08.08, 15:18
ben sirt ustu dizlerimi kirip ayak uzerine ayak atarak uyuyomusum ben hangisiyim smdi sonay :ramo: bide oturup bagdas kurarak uyurken gorenlerde war :ramo:

melek
09.08.08, 15:21
Fetus / cenin yatışı..
Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışa dönük ancak duygusal, hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utan gaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41'i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

evet aynen böle uyuyorum,bi de hep sağ tarafımın üstüne yatıyorum :048:

Sonay
09.08.08, 15:22
ben sirt ustu dizlerimi kirip ayak uzerine ayak atarak uyuyomusum ben hangisiyim smdi sonay :ramo: bide oturup bagdas kurarak uyurken gorenlerde war :ramo:

Ehli keyif,etrafındakileri umursamayan istediğini yapan bi tipsin. Ayrıca bravo tebrik etmek istiyorum seni :) dediğin gibi uyuyabilirsen bu şekilde uyuyan tek kişi ünvanına sahip olabilirsin :D

m.ali
09.08.08, 15:26
yo merak etme tek deilim 2 kardesimde ole uyuyolar ben gordum :D:D bide eger ben ehli keyif sem bunun bnle pek bi alakasi yok gbi sonay istedgmi yapma harici :D

ezo
09.08.08, 15:58
fetus ve deniz yıldızı karşışık sanırım :D

Sonay
09.08.08, 16:02
yo merak etme tek deilim 2 kardesimde ole uyuyolar ben gordum :D:D bide eger ben ehli keyif sem bunun bnle pek bi alakasi yok gbi sonay istedgmi yapma harici :D

Çözemedim ben sizi :D

m.ali
09.08.08, 16:09
Çözemedim ben sizi :D

Astroloji bilimine bi darbe vurdum sanirim puhahaha :D:D

hüzünce
09.08.08, 18:54
hertürlü yatıyorum bende :D

Kadirr 1907
09.08.08, 19:50
Ya bunları hiç biri bana uymuyo.... Ben normal değilim....

Ome_RS
09.08.08, 20:14
eskiden cenin tip yatısı tercih ediyodum şimdi yorgunluk ve sıcaklık sonucu ne şekilde uyudugumu bilmiyorum ama bu sekilllerden biri olmadıgı kesin :D

ismet kasal
09.08.08, 22:23

bende böle uyuyorum annemgil hep gülerler nasıl yatıyosun diye :D

meriç
09.08.08, 23:30
[quote=Sonay;133869]Fetus / cenin yatışı..

Kollar yanda dik yatış..

Yaşlı duruşunda yatış..

Asker yatışı..

Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış..

Deniz yıldızı yatışı..

Uyumaya başlarken insan bir pozisyonda olduğu gibi uykuya dalabilir ancak vücudumuz uyurken kan hareketlerinin büyük bir çoğunluğunda kas hareketleri etkili olduğu için sürekli bizi dönderir durur bu yüzden bir tarafımıza yatıp kalmamız zordur.
Ben de uykuya dalarken sürekli dönüp duruyorum.

bUğrA_mUtlU
10.08.08, 03:12
"Asker yatışı.." "Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış.." ın ortaya karışığı diyelim ama genel olarak ilk önce sağa veye sola yan yatış ardından 3-5 dk. sonra kollar yastığın altında baş sağa veya sola dönük yüzüstü yayış... bu ne oluyor... acaba rahat bırakın uyuyacam istediğim zaman uyanırım olabilir mi... :ramo:

nevo
10.08.08, 03:26
Sonaycım eline sağlıkta inan bana ben yatarken hangi konumda uyuduğumu bilmiyorum kameraya çeker sabaha kaltığımdaseyreder ona göre seçeneği yazarım :)

Bu arada yorgunken kanepe çekyet kendi yatağım omak zer bu üçgenin içerisinde uyuya kamayıda göz önünde bulundurmak lazım :D:D:D

Ogün
11.08.08, 11:37
benim yatış şeklim yok

ben genelde hep düşerim yataktan :wacko:

Sonay
11.08.08, 11:41
benim yatış şeklim yok

ben genelde hep düşerim yataktan :wacko:
Nasıl bir yatış o :D:D korkuluk yaptırt yatağının kenarlarına :D:D

emir-sf
11.08.08, 11:43
eskiden uyur gezer bi kişiliğim warmış yatağun üstünde ayaga kalkıp zıplama gıbı 8 9 sne once tabi :D şimdi nası bılmıorum uykudaki kişiliklerim her an her zaman değişebilio izmir ist rize tunceli war :D askerden sonra tam bi kişiliğe tutunsun sölerim :D

Ogün
11.08.08, 19:07
Nasıl bir yatış o :D:D korkuluk yaptırt yatağının kenarlarına :D:D
rüyamda drift yapıom heralde :D

rüyada görmüorum ki :D

pessimist
11.08.08, 19:46
her türlü yatıyorum kafama göre:)

G_A_S
13.08.08, 17:33
yan yatarsam çok osuruyorum...:sifone:

AYKAPTAN
18.08.08, 02:07
yan yatarsam çok osuruyorum...:sifone:

maşallah :)

merve
18.08.08, 03:27
ben uyurken bütün kişiliklerden sıyrılıyorum sanırsam :D

Ömer Faruk
18.08.08, 03:30
psikopat yatışı
genellikle gece millete sataşan hatta oturup muhabbet etsen sabaha haberi olmayan uyurken kolları yukarı doğru atan bazen geceleri bagırıp çagıran küfreden rahat etmedimi yatakta gidip başka yerde uyuyan (bundanda haberi olmayan) kişiliği neden eklemedin canım :D