Orijinalini görmek için tıklayınız : Göbeğinizi yoğurtla eritin
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.
Kadirr 1907
06.08.08, 14:28
Müthişsin SonI:D Teşekkür ederim bilgi için. Azcuk ucundan birazcık kilom varda onu vermem lazım idi...
hemen yoğurt yemeye başlıyorum :D 7*24
soğanlısı işe yararmı yada bira göbekciklerinide ertirmi?:D
soğanlısı işe yararmı yada bira göbekciklerinide ertirmi?:D
Bu sorunun cevabı için kobay olarak seni kullanırsak zamanla sonucu öğreneceğimizi umuyorum :D
Bu sorunun cevabı için kobay olarak seni kullanırsak zamanla sonucu öğreneceğimizi umuyorum :D
ne o deneme tahtasımıyım ben madem konu acıosun tam teskkurlu bı bılgıye sahıp ol ondan sonra ac barı konuyu kınıorum sızı :D
Göbek için egzersiz şart olduğuna inanıyorum.
Ama yoğurt iyi bir takviye olabilir.
Ama yoğurt iyi bir takviye olabilir.
Özellikle mekik çekmek göbek için çok çok faydalı
ben göbegimi seviyorum ama :D :D
eline saglik sonay ama gobegimle barisigim :D:D
süpersin sonay ...tam zamanında almış oldum bu bilgiyi...zayıflıycam da biras :D
süpersin sonay ...tam zamanında almış oldum bu bilgiyi...zayıflıycam da biras :D
ahahahah yogurttan kılo verılse ıdı ben bi deri bi kemik olurdum boş yere heceslenme usengeclıkde yapma cnm git spor yap rejım yap bogazını kıs bıraz :D:D sonra demedı deme yersın gunde bı kazan yogurt alırsın ayda 10 kılo daha gorurum sonra senı :D:D çokmu pisim :D
ben göbegimi seviyorum ama :D :D
puahh gülerim ben buna seviomus göbeği göbek göbek olsa sev de değilki garip bişi olmus o :D:D
bana gelince yogurdu severim yağlı yağsız farketmez ama faydası olmaz kanımca :)
Ama yoğurt iyi bir takviye olabilir.ozaman mekik isminde bir yoğurt markası çıksa iyi tutar :)
ahahahah yogurttan kılo verılse ıdı ben bi deri bi kemik olurdum boş yere heceslenme usengeclıkde yapma cnm git spor yap rejım yap bogazını kıs bıraz :D:D sonra demedı deme yersın gunde bı kazan yogurt alırsın ayda 10 kılo daha gorurum sonra senı :D:D çokmu pisim :D
:cuss: yoğurdu sadece yardımcı olarak kullanıcam emir..tabiki de diyet yapıyorum kepekli ekmek yiyorum...çikolata yememeye çalışıyorum...ve istediğim herşey tıkır tıkır işliyo :D yooo çokmu pissin bilmiyorum ama bu kaba uyarın için yine de teşekkür ederim...
:cuss: yoğurdu sadece yardımcı olarak kullanıcam emir..tabiki de diyet yapıyorum kepekli ekmek yiyorum...çikolata yememeye çalışıyorum...ve istediğim herşey tıkır tıkır işliyo :D yooo çokmu pissin bilmiyorum ama bu kaba uyarın için yine de teşekkür ederim...
kısdınmıki şakaytı :embaressed_smile:
kısdınmıki şakaytı :embaressed_smile:
kısmadım beeee ;):D
kısmadım beeee ;):D
sabah sabah gulmekten oldum yhaa :003::stuart::tey::rofl::rofl:
sabah sabah gulmekten oldum yhaa :003::stuart::tey::rofl::rofl:
gül gül son gülen kahkaha ile gülermiş :D
gül gül son gülen kahkaha ile gülermiş :D
:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:innocent:
Ekmeği yoğurda banıp yersen erimez tabi :smash::smash:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.