PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstikbal ????

meriç
05.08.08, 02:58
Evlenmeden 1 ay önce istikbalden bir kanepe aldık ve iki yastığını kanepe ile aynı renk olduğu için değiştirmek istedik oradaki yetkili arkadaş bize örnekleri gösterdi ve biz seçtikten 1 hafta sonra kanepe eve telim edildi. Bir baktıkki yastıklar istemediğimiz aynı renkte. Sonra satıcıyı aradık, satışı yaparken sergilene o tavır uçup gitmişti. (bu arada faturaya bile böyle birşey yaşanırsa diye yastığın değişik olacağını istediğimiz renkte olması gerektiğini yazdırmıştık güya garanti olsun diye) yaklaşık 2 ay sonra 50 telefon görüşmesinden sonra arkadaşlar güya kayserideki fabrikalarından getirdiler de değiştirebildik. Bir daha asla istikbal olmayacakbenim eşyam.

Mete
05.08.08, 03:17
bi tane yetkili arkadas yüzünden markaya yıkmak dogru degil bence.istikbal türkiyedeki en kaliteli ve en güvenilir markalardandır.kayserili oldugum icin sölemiyorum :)

meriç
05.08.08, 03:23
bi tane yetkili arkadas yüzünden markaya yıkmak dogru degil bence.istikbal türkiyedeki en kaliteli ve en güvenilir markalardandır.kayserili oldugum icin sölemiyorum :)

Ben marka karalamıyorum 3 ayda faturamda yazmış olduğum halde 2 yastığı değiştirmeyen bir firmayı bir daha tercih etmeyeceğimi belirtiyorum aslında. Yoksa istikbal kötü markadır demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Mete
05.08.08, 03:25
Ben marka karalamıyorum 3 ayda faturamda yazmış olduğum halde 2 yastığı değiştirmeyen bir firmayı bir daha tercih etmeyeceğimi belirtiyorum aslında. Yoksa istikbal kötü markadır demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

hmm tamam ozaman abi yanlıs anlamısım kusura bakma.:cheers2:

memo
05.08.08, 03:25

vayy mete kayserılımısın hemserıyız desene :) ama katılıyorum meteye bı magazaya ındırgenemez koskoca marka sıze bıraz kotu bır magaza gelmıstır ama gene ıstıkbal suclu bunda cunku magazalarını denetlemesı lazım

Kadirr 1907
05.08.08, 10:29
Ben istikbal kullanıyorum gayyet de memnunum. Satıcının ukalalığı o şikayet etmek lazım o çok bilmiş tipi...

uğur-a
05.08.08, 14:37
Ürünleri aldığınız İstikbal bayisini şikayette bulundunuz mu peki ?

Demir
05.08.08, 15:15
Şubenin yaptığı anlayışsızlık....
Hangi semtte? İsmi nedir?

Ome_RS
05.08.08, 23:21
sube sorunu firmaya yıkamak gerek ama bizde de istikbal oturma grubu var pek memnun sayılmam sık ac kapa yapılan bir kanepe 1 kere sol mekanızmasından sorun verdi çekiç tornavida girdik düzelttik gecen gün gene sağ taraftan sorun verdi onuda düzelttik ama sorunlu işte bide yayları cok ses yapıo oturunca yay sesleri geliyo:)

meriç
07.08.08, 22:39
Şubenin yaptığı anlayışsızlık....
Hangi semtte? İsmi nedir?

Bostancıda minibüs yolu üzerinde.