Orijinalini görmek için tıklayınız : İstikbal ????
Evlenmeden 1 ay önce istikbalden bir kanepe aldık ve iki yastığını kanepe ile aynı renk olduğu için değiştirmek istedik oradaki yetkili arkadaş bize örnekleri gösterdi ve biz seçtikten 1 hafta sonra kanepe eve telim edildi. Bir baktıkki yastıklar istemediğimiz aynı renkte. Sonra satıcıyı aradık, satışı yaparken sergilene o tavır uçup gitmişti. (bu arada faturaya bile böyle birşey yaşanırsa diye yastığın değişik olacağını istediğimiz renkte olması gerektiğini yazdırmıştık güya garanti olsun diye) yaklaşık 2 ay sonra 50 telefon görüşmesinden sonra arkadaşlar güya kayserideki fabrikalarından getirdiler de değiştirebildik. Bir daha asla istikbal olmayacakbenim eşyam.
bi tane yetkili arkadas yüzünden markaya yıkmak dogru degil bence.istikbal türkiyedeki en kaliteli ve en güvenilir markalardandır.kayserili oldugum icin sölemiyorum :)
bi tane yetkili arkadas yüzünden markaya yıkmak dogru degil bence.istikbal türkiyedeki en kaliteli ve en güvenilir markalardandır.kayserili oldugum icin sölemiyorum :)
Ben marka karalamıyorum 3 ayda faturamda yazmış olduğum halde 2 yastığı değiştirmeyen bir firmayı bir daha tercih etmeyeceğimi belirtiyorum aslında. Yoksa istikbal kötü markadır demiyorum yanlış anlaşılmasın :)
Ben marka karalamıyorum 3 ayda faturamda yazmış olduğum halde 2 yastığı değiştirmeyen bir firmayı bir daha tercih etmeyeceğimi belirtiyorum aslında. Yoksa istikbal kötü markadır demiyorum yanlış anlaşılmasın :)
hmm tamam ozaman abi yanlıs anlamısım kusura bakma.:cheers2:
vayy mete kayserılımısın hemserıyız desene :) ama katılıyorum meteye bı magazaya ındırgenemez koskoca marka sıze bıraz kotu bır magaza gelmıstır ama gene ıstıkbal suclu bunda cunku magazalarını denetlemesı lazım
Kadirr 1907
05.08.08, 10:29
Ben istikbal kullanıyorum gayyet de memnunum. Satıcının ukalalığı o şikayet etmek lazım o çok bilmiş tipi...
Ürünleri aldığınız İstikbal bayisini şikayette bulundunuz mu peki ?
Şubenin yaptığı anlayışsızlık....
Hangi semtte? İsmi nedir?
sube sorunu firmaya yıkamak gerek ama bizde de istikbal oturma grubu var pek memnun sayılmam sık ac kapa yapılan bir kanepe 1 kere sol mekanızmasından sorun verdi çekiç tornavida girdik düzelttik gecen gün gene sağ taraftan sorun verdi onuda düzelttik ama sorunlu işte bide yayları cok ses yapıo oturunca yay sesleri geliyo:)
Şubenin yaptığı anlayışsızlık....
Hangi semtte? İsmi nedir?
Bostancıda minibüs yolu üzerinde.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.