PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Masaj

Yunus Kahraman
28.07.08, 15:04
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere sırtımda lifler yırtılmıştı. Ananemde annem sırtıma doktorun verdiği merhemi sürerken akrabalardan biri olayı öğrendi. Sağ koluma merhem sürdürdü ve masaja başladı. Ya dedim orası ağarmıyor, demem ile bi bağardım :) aşırı bi ağrı hissettim kolumda. Oraya canımı ala ala masaj yaptı. Sonrada boynuma yaptı. Bu olay dün oldu, ve dünden beri çok şükür hiç bir ağrım sızım yok. İnanılmaz bir olay gibi geliyor bana :) Kadının işi o, lakin o kadar iyi olduğunu bilmiyordum :)

ysnaydin
28.07.08, 18:25
Geçmiş olsun yunus:)

Sonay
28.07.08, 18:39
İyi olmana sevindim kıvranıyordun ağrıdan. Bu akraba aklımızda bulunsun belki bigün işimize yarar :)

Bu akrabanın başka ne tür özellikleri var yani kilolu birisini ideal kilosuna kavuşturabiliyor mu? :D

Yunus Kahraman
28.07.08, 19:18
nay nay, bordo şahini beyaz şahin olarak göstertebilme yeteneğide mevcut :ramo:

şaka bi yana, başın ağrıyor ise ayaktan masaj yapıyor, ağrı filan kalmıyor :)

Ome_RS
28.07.08, 21:11
puahaha ne biçim iş ya agıran yerin tersinden masaj yaparak acıyı arıyı alıyo mistik güçlerimi var ne :D:D
bigün armız sızımız olursa ulasalım sana bizede faydası dokunsun :)

BüLenT_Fx
28.07.08, 22:49
Sinirlerin kanallarını ve uclarını neyin nereye bağlandığını bilirsen masaj yolu ile bütün ağrılara çözüm bulabilirsin, bazen ağrının merkezi sandığın yer aksine ağrıyan yer değil başka bir merkezden kaynaklanıyordur... İşin en büyük sırrı sinir noktalarını bilmektir... Masaj konusunda bayya bir bilgiye sahibim, örneğin baş ağrısını masajla max. 10 dk içinde yok edebiliyorum... Bu konuda bayya bir araştırma yapmıştım, merak işte ((:)))

Yunus Kahraman
28.07.08, 23:57
bende baş ağrısını 1 sn içinde yok ediyorum ve sadece ufacıcık bir demir parçası yetiyor. MKE sağolsun :ramo: :ramo: