Orijinalini görmek için tıklayınız : Güngören'de patlama
GÜNGÖREN'DE PATLAMA
AMBULANSLAR BÖLGEYE SEVK EDİLDİ
http://www.haberturk.com/2008/07/27/kuturesim/sondakikamanset.jpg
Güngören'deki patlamada, ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.
Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazındaki ilk patlamanın ardından ikinci bir patlamanın daha gerçekleştiği belirtildi.
Patlamalar nedeniyle, ilk belirlemelere göre 8 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.
Bölgeye çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Patlamaların, çevredeki sokaklarda bulunan binalarda büyük hasara yol açtığı gözlendi.
İstanbul Valisi Muammer Güler'in olay yerine hareket etti.
Kaynak (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=88127&cat=200&dt=2008/07/27)
Allah kahretsin.Rahat huzur yüzü yok mu bu ülkeye..Ölenlere Allahtan rahmet,yaralılara acil şifa,ve bombayı koyanlara da Allah'tan bela diliyorum.
vala bizim burdanda 4 tane ambulans saydım ben. hiç huzur yok gercektende.
Allah herkese sabır versin.
Ersin ÖREN
28.07.08, 01:18
11 ölü 72 yaralı oldu..
Patlamanın olduğu cadde trafige kapalı ve çok geniş bir cadde bizim 3-4 cadde ustumuz..
13 öLü 74 yaraLı :(
ALLah rahmet eyLesin...Rahat yok mu bize...
Zaten 2.PatLamada cok yararLı oLmus
Show TV 23.49
13 Ölü, En az 144 Yaralı..
bUğrA_mUtlU
28.07.08, 01:59
ölenlere Allah rahmet eylesin... bende şimdi NTV yi izliyorum 13 ölü 140 yaralı diyor... görgü tanıkları canlı bomba olduğunu söylüyor...
Rahat yüzü yok bize sanırım...
Ölenlere Allah rahmet eylesin..
lanet olsun bunlara...
14 ölü 15 i ağır 140 yaralı varmış :(
bUğrA_mUtlU
28.07.08, 02:58
aynı yerde iki patlama meydana gelmiş... önce küçük bir patlama ardından aynı yerden bi süre sonra ikinci patlama olmuş... tuzaklı diye tabir ettiler az önce... ilki ses bombasıymış patladıktan sonra insanlar merak ve yardıma gittikleri anda ikinci bomba patlamış... ayrıca bir süredirde güvenlik önlemleri arttırılmış o bölgede polisler şüpheli gördüklerini durduruyorlardmış... açıklanana göre 13 ölü 15 i ağır 140 yaralı varmış... ayrıca palamanın olduğu yeri gören bir mobesse kamarası varmış... şu an eldeki en önemli delillerden biriymiş... CNN Türk de söylenen bunlar...
ne yazsam bulamadım.
ALLAH BELALARINI VERSİN!!!
Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır dilerim. Yaralılara da acil şifa diliyorum.
Bi, atatürk daha gelene kadar rahat yok ..
TERÖR YÜZÜNDEN NELERİMİZİ VERİYORUZ SÖLENCEK KELİME BULAMIYORUM..
ALLAH ÖLENLERİN AİLELERİNE SABIR VERSİN ,
Allah belalarını versin,
ölenlere Allah rahmet eylesin
allahın balası lanet olası teröristler allah ne bu dünyada ne öbür dünyada gün yüzü göstermez inşallah. çok adi alçakca bi patlama direk siviller hedef alınmıs:(
ölenlere allah rahmet eylesin kalanlarada sabır dayanma gücü versin cok acı..
Siviller piyon olduklarından kimsenin umurunda değil ki "Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır dileriz" bu kadar. İlla yüksek mertebedeki kişilerin başına birşey geldiklerinde harekete geçerler. Şuan ülkemizde tek sorunumuz Türban olduğu için PKK 2 hatta 3. sırada kalıyor :( yazık bize...
Nasıl bir insanlık zihniyeti var bunların ya:mad:
Allah Rahmet Eylesin
kapatma davasına bukadar az kala böyle şeylerin olması kafa karıştırıcı... gündem başka yerlere kayıyor. allah yapanların vede yaptıranların belasını versin. ölülere allah rahmet eylesin yaralılarada allahtan acil şifalar diliyorum...
Zeki PehLivan
28.07.08, 17:38
içimde kaLsın düşünceLerim.. bann yemeyeyım..
oLenLere aLLahtan rahmet diLerim..
Yalnız olayı PKK üstlenmedi :S
Bana çok yakın bi yer çoğu zaman geçtiğimiz , takıldığımız bir mekan ..Az önce oradaydım temizlenmesine rağmen manzara ürkütücü 10-20 metre aralıklarla 2 adet bomba patlatılmış ilk patlayan bomba sadece önüne konulduğu bankanın camlarını kırmış etrafta kan lekeleri mevcut ancak aşağıdaki büyük tesirli bomba etrafı gerçekten dağıtmış evler , dükkanlar araçlar büyük hasar almış .Sayın başbakanda oradaydı .Tüm Güngören'in trafiğini kesmek gibi bi görevdeydi...
Suikast olabilir.AKP yandaşlarının çoğunlukta olduğu bir yer.Bir nevi intihar saldırısı olarak da yapılmış olabilir.Tabi bunlar sadece ihtimalden ibaret.Hayatına kaybedenlere Allah Rahmet Eylesin...
Şahsi görüşürüm ; Ergenekon soruşturması dewam edildikçe sonuca varımdan vazgeçirilmek için korkutma anlamında sivil halka zarar veriliceleğini düşünüyorum.
Kurtlar vadisi dizisine dikkatli baktığımızda Ergenekon soruşturması ile birebir benzeşiyor.
Bu konu ile bağlantılı en bilindik sahnesi
Polat alemdar , iskender'i yakalar devlete teslim eder. Devlet içindeki bütün İskender yapılanmasını çökertmeyi göze alır.
İskender'in yakalandığını duyan terörist yandaşları üniversitelerde olay sivil halka bombalı saldırı düzenler.
Dizinin senoryosunun ergenekonla birebir aynı oldugunu söylesen bakan ve millet vekillerine şimdi daha çok hak veriyorum.
Meğersem her dizi ve filmlerin başında geçen bu kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür yazısı , Olaylar gibi hayal deil gerçekmiş ve gerçekleri yaşamak zorunda kalıyormuşuz.
Teröre Lanet olsun , Allah kaybettiğimiz insanlarımızın ailelerine sabır versin Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Yaralılarımıza tez zamanda acil şifalar..
kız arkadaşımın sokağında bomba patladı...onun anlatmasıyla 1. bombada hiç bişey olmamış...2. bomba çok şiddetliymiş...onlarıda allah korudu lanet olsun bu şerefsiz köpeklere:@
ölenlere allahtan rahmet, yaralılarada acil şifalar diliyorum,cidden çok üzüldük patlamayı haberlerde izledim bu insanların suçuda ne?adi herifler bunları yapanların hepsini acımadan geberticen.
Ömer Faruk
29.07.08, 03:24
gelde istanbula geri dön :(
ALLAH KAHRETSİN BUNLARI BAŞKA BİŞE DEMİYORUM
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.