PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista ile dalga geçen açık

Mustafa
20.02.08, 00:41
Microsoft'un da doğruladığı ancak bir çözüm getirmediği açık, bakın Vista'yı ne hale getiriyor? İşin daha acı tarafı ise bu açık için hazırlanan yamanın başka bir firma tarafından bulunması.

McAfee mühendisleri, Windows Vista'da buldukları bir açığı duyurdular. Bu açık, Windows Vista'daki hareketli fare imlecinin çalışması ile beraber harekete geçiyor ve Vista, tabiri caiz ise çıldırmaya başlıyor. Microsoft, bu açığın varlığını kabul etti ve yaptığı açıklamada kendi antivirüs programının kullanılmasını önerdi.

hf0S0Vk7j6I

Vista'yla dalga geçen açık

Kimler zarar görüyor ve çözümü nedir? Bu açıktan etkilenen işletim sistemleri şöyle;

:: Microsoft Windows 2000
:: Microsoft Windows XP
:: Microsoft Windows Server 2003
:: Microsoft Windows Vista

Etkilenmemek için geliştirilen yamayı buraya tıklayarak indirip kurabilirsiniz. (http://rapidshare.com/files/93238837/WindowsANIZeroDayPatchSetup.rar.html)

Kurulumdan hemen sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

gökberk
20.02.08, 01:29
ahahaha suppermıs yhaa ıyı cıldırmıslardır vıstacılar :)

ßuqra
20.02.08, 13:32
vistaya bak :D xp forever devam inş :)

Melih-Ö
20.02.08, 15:15
xp forever aynen :D:D

hannibal
25.02.08, 22:19
vista sırf görsele ağırlık vermiş başka bi numara yok ram'den yiyio paso,yavaşlatıo pc'yi..sonuna kadar xp:D

Levent_KuşdemiR
25.02.08, 22:22
ne gerennk var vistaya ya media center :D

ßuqra
25.02.08, 23:36
milletide yeni sisteme ayak uydurmaya çalıştırıolar :) bilgisayarcılarda kazanıo ram yetmio başka bi ram aliyosun vs vs.. :D

Mustafa
29.02.08, 08:27
Vista kullanan arkadaslarımın pclerine xp yükledim sorunsuz çalısıyorlar..Xpnin bile açıkları tam kapanmadıki vista sorunsuz çalıssın..
Vista kullanırlarken mic sorunu ve donanım bazında uyusmazlık vardı pclerinde..

The_Benx
01.03.08, 05:49
bana kalsa milenium kullanmaya dewam ederdim ama uyum sorunu cekiyor en kralı xp :D tam yol ileri :D

Cihan C
03.03.08, 02:10
Vista daha çok yeni kim bilir daha ne açıklar çıkar, anca seneye kullanmaya başlarım =)

göktan
03.03.08, 03:49
ahaha :D biz xp tanıdık xp yi biliriz gerisi yalan :D