Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda güvenliği paylaşımı hk
Merhaba sayın site yöneticileri, herkes kendinden bir şeyler katmalı diyoruz ve bununla büyümeyi amaçlıyoruz. Bende uzmanı olduğum konuda birşeyler katmak istiyorum kendimce. Gıda güvenliği konusunda bir başlık açarsanız oraya gelecek soruları, kafanıza takılanları belkide doğru bildiğiniz yanlışları vb. aklınıza gelebilecek her konuda bilgilerimi paylaşmak isterim. Güncel olacağınıda düşünmekteyim. Önerime sıcak yaklaşacağınızı düşünüyorum.
Gıda demişken merak ettiğim ve babamla cok tartıstıgım bi konu var su kaymaklı yoğurtların üstündeki kaymak die koydukarı peçeteden pozma garip madde ney gercek kaymak mı yoksa püskürtülen sütlü bi karışımmı bide zararlımı.
Düşünceniz için teşekkürler..
Öneriniz en kısa sürede değerlendirilecektir..
Merhaba sayın site yöneticileri, herkes kendinden bir şeyler katmalı diyoruz ve bununla büyümeyi amaçlıyoruz. Bende uzmanı olduğum konuda birşeyler katmak istiyorum kendimce. Gıda güvenliği konusunda bir başlık açarsanız oraya gelecek soruları, kafanıza takılanları belkide doğru bildiğiniz yanlışları vb. aklınıza gelebilecek her konuda bilgilerimi paylaşmak isterim. Güncel olacağınıda düşünmekteyim. Önerime sıcak yaklaşacağınızı düşünüyorum.
Şuan için Sağlık Haberleri (http://caralem.com/forum/forumdisplay.php?f=111) bölümünde Gıda Güvenliği ile ilgili bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde sağlık haberleri ile gıda güvenliği bölümlerini ayırma, Gıda ile ilgili bölümün diğer bölümlerin gölgesinde kalıp dikkat çekmeme sorununa karşın bölüme has özel bir alan oluşturma gibi işlemleri gerçekleştirebiliriz.
Ayrıca vereceğiniz bilgileri merakla beklemekteyim. Toplum olarak zayıf ve özensiz olduğumuz bir konu, bilgilerinizden bir kişi bile yararlansa kârdır.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.