PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ciddi Bir Konu!

Enes
21.07.08, 04:07
Site yöneticilerine sesleniyorum...Bunu kişisel olarak değil objektif olarak algılamanızı rica ediyorum.Beni tanıyanlar vardır.Bu postu kırıcı olmak için değil yapıcı olmak için atıyorum..

Bunlar kişisel görüşümdür ;

Bu sitede aradığımı bulamıyorum ne kaydadeğer bir bilgi var nede başka birşey..Gördüklerimden ve öğrendiklerimden birkaçını sıralayayım..

*Paylaşım için teşekkürler,
*İlgi çekici başlıklar ,içi boş konular
*En çok hit alan konular ilgi çekici ama hiç faydalı olmayan konular..

Zaten siteyi takip eden 5-10 kişi var onlardan 8 ide boş konular açıp milletin ilgisini çekmenin peşinde...Diğerleride birbiriyle arkadaşlık kurmuş sadece birbiriyle sohbet eden bir grup..Çok nadirde olsa ilgimi çekcek bi konu buluyorum ayda yılda bir oda otomobille alakası olmayan bi konu..Açık konuşmak gerekirse eskisi gibi ne aktivite var ne bilgi bence artık birşeyler yapılması gerekiyor..

Eskiden sadece bir marka takımının aktivetisi bütün siteyi sarsıyordu hatırlarsanız..Şimdi koskoca caralemden hiç etki bırakcak bir çaba göremiyoruz..

Ben imzamda gördüğünüz arabamı forumdan bilgiler toplayarak kendime göre büyük paralar harcıyarak yaptım..Bunları yaparkende birçok kaliteli arkadaş edindim.Ama şimdi bunu yapmam imkansız gibi görünüyor..

Bunun sonu ne olucak hiç düşünüldü mü? Yada amaçlanan projelerden bana bahsedicek birileri var mı ? Bu suskunluğun bir nedeni mi var?

Teşekkürler,Saygılar..

Ahmet A.
21.07.08, 05:28
++rep :D

:ramo:

Demir
21.07.08, 11:36
Evet teknik konu,modifikasyon araçlarımız üzerinde yaptığım çalışmalar vb.. konulardaki eksiklik göze çarpıyor....Enes...
Bu durumuda nispeten toparlayacak olan üye arkadaşlar...(Bizlerizdir)
Her kez birbirinden beklerse olmaz tabi...Bu iş için uğraşılması çabalanması lazım....
Karamsar olmamak gerekir...

EvrenOz
21.07.08, 11:40
Teşekkür butonu var iken teşekkürler yazmanın doğru bir yaklaşım olmadığını, butonun kullanılmasının daha verimli olacağını herzaman savunuyoruz. Ancak şöyle bir durum var ki, bu tarz yorum yapanlara da "bak buton var neden boş yere mesaj yazıyorsun" tarzı yaklaşımlar kişileri küstürmekten başka bir işe yaramıyor. Tecrübe ile sabittir.

İlgi çeken konuların bana yada sizlere birşey katıp katmadığı hepimizce aşikâr. Biz yönetim olarak bir konu açarken ya ülke gündemindeki ciddi bir meseleyi, ya herhangi bir son dakika haberini, ya otomobillerle ilgili bir gelişmeyi kısaca herkesi ilgilendirecek ve dolu olan konular açmayı yeğliyoruz. Nazımızın geçtiği, ricamızı kırmayan, CarAlemin daha ileriye gitmesini isteyen dostlarımızdan da bu yönde konular açmasını istiyoruz. Özellikle otomobil konusunda biraz zayıf kaldığımızın farkındayız, lakin şu da bir gerçek ki herhangi bir soru sorup da cevap alamayanın olduğunu zannetmiyorum. Sitemiz bünyesinde neredeyse her soruna bir fikir belirtecek kişiler mevcut. Eğer ki böyle bir cevap alamama durumu olduysa affola.

Organizasyon açısından bakmak gerekirse, 3 büyük organizasyondan sonra yaz mevsiminin de gelmesi ile organizasyonlara biraz ara verdik. Malum herkes tatile çıkıyor. Ancak biz yönetim olarak boş durmuyoruz. Tatil mevsiminin bitmesine 1 ay kadar zaman var, biter bitmez sizleri epey yorucak organizasyonlarımız şimdiden hazır. Söylemeyelim sürpriz olsun.

Konuyu bir sonuca bağlamak gerekirse, içi boş konular açanlar var. Bu durum abartıldığında gerekli uyarıları yapıyoruz. Bırakın bu tarz konular açılsın, görmezden gelin. İçi bilgi dolu konuları siz açın, biz açalım. Az ilgi görse dahi okuyan tek bir kişiye 1 kelime bilgi dahi verecek olsa kâfidir, bunun hazzını yaşamanın tadı hiçbir yerde yoktur. Otomobil konusunda tartışma konusu, olası problemlere çözüm önerileri ile ilgili konular açmaktan çekinmeyin, aklınızda birşey varsa sorun. Mutlaka cevap gelecektir.

Ve unutmadan, bu tarz eleştirileri yapmaya devam edin. Eleştiri, bir konuyu daha iyi duruma getirmenin en verimli yoludur.

Ome_RS
21.07.08, 22:25
kesinlikle katılıyorum.dediklerin cok doğru ama suda varki senin gereksiz die bahsettiğin bir konu baskası için gerekli olabilir ;)
ben elimden geldiğince her bölüme konu acmaya calısıyorum haberden magazine forum oyunundan body kite makara kukaradan sanata kadar vs.
herkes elinden geleni yapsa ölü topragını üstümüzden atarız.acılan konunun altına bi tesekkür veya bir yorum yazmak kanuyu acanın konusunun önemsendiğini anlayarak sevkinin artmasına neden olur ki buda size bize yeni konulara yeni bilgiler olarak geri döner.
en azından bazen ben yabancı forumlardan bularak tek tek upload ederek actıgım konuların 70 bakım 3-4 yorum oldunu görünce gercekten üzülüyorum ve sevkim kacıyor paylaşım isteğim azalıyor.