Orijinalini görmek için tıklayınız : Cem Yılmaz - A.R.O.G Fragmanı
bence bu dönemde en komik gelecek olan şahanın filmi gibi..
tabi belli de olmaz ama fragmanlara bakarak konuşursak iş ortada.
en komik yeri en sonu bunun da ee nekadar yakında:D
Şahanın filmi kopartacak fragmanı coq tuttu bi kere :) bakaLım artık..
bu da tutucak gibi ama şahan bir numara:D bakalm nasıl bişey olcak:D
TÜRK insanını toplumunu kültürünü en ince ayrıntısına kadar ele alan CEM YILMAZA hayranım .
Doktor bey benım karımdan gızlım saklım yok demesi direk suçluluk duygusu olan TÜRK insanının en basit örneği :)
Başarılar dliyorum ;)
Elyında olsa o benim evladım doktor :D Kamuran:D
Cem Yılmaz yine yapmış yaa:D
bUğrA_mUtlU
19.02.08, 03:53
bildiğim kadarı ile sadece bu fragmandan ibaret Cem Yılmaz ın filmi... sanırım yeni yeni başlamak üzere filmin çekimleri... büyük bi ihtimal sonbaharı bulur gibime geliyor vizyona girmesi...
zamanında herşey çok güzel olucak adlı sinema filmini abartmıyorum 6 yada 7 sefer seyrettim tvde yayınlandığı zamanarı saymıyorum yalnız gora için aynı şeylri söyliyemiycem evet goranında ara fragmanlarını seyredip izlemeye gülmek için proramlı gitmiştik kandi adıma söyliyim tamamen bir hüsran filmi arog için yorum yapmak şu an için erken olabilir ama şahan konusunda fikir beyan edn arkadaşlarıma katılıyorum bence bomb ötesi bir makara olucak heee şunuda unutmadan cem yılmazın arog fragmanında ki doktorun ilk cümlelerindede kopmadım değil :):):):)
arif bey sizinle özle olarak konuşabilirmiyiz ? ; :):)
sizi ilk gördüğüm andan itibaren arzuluyorum ulen sanki arzular şelale be puhauhauaha:D:D
alyan dgeğil ulen elyııınnn :D :D :D inşallah beklentilerimizi karşılayak bir film olur :)
bn cemyılmazı şahan dan daha çok sevdiğimden bu filmi daha çok merak ediyorum:)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.