Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Arayüz ::
Yaz aylarının gelmesiyle sitemizin arayüzünün renkleri olan siyah ve kırmızıyı daha canlı renkler olan mavi ve turuncu ile değiştirdik. :dupe:
Ancak bu arayüzü beğenmeyecek olan dostlarımızı da unutmadık. Forumun sol alt bölümünde bulunan menüden kullanmak istediğiniz arayüzü seçebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde listedeki arayüzler artacaktır.
CarAlem herzamanki gibi sizi katı kurallar ve sınırları belirlenmiş kalıplar içerisine sıkıştırmamak, olabildiğince esneklik sunmak için çalışıyor.
Beğeniceğinizi umuyoruz. :shades_smile:
Keyifli forumlar.
Evet ya çok cici olmuş ellerinize sağlık ;)
Ahmet Saraçoğlu
15.07.08, 12:52
elinize sağlık
ben çok beğendim,renkler müthiş olmuş :Delinize emeğinize sağlık :D
turuncu renk çok hoşuma gitti.teşekkür ederiz ;)
Teşekkürler ama benim pek hosuma gitmedi.Alısınca normal gelir belki :)
Anaam n'olmuş böle?Gözlerim maymaladı birden açık renkleri görünce.Güzel olmuş ellerinize sağlık,ama eski hali daha güzeldi bence.Beyaz fon parlıyo,rahatsız ediyo beni uzun süre bakınca.
sabah sık kullanılanlardan girdim bakıyorum uyku sersemine acaba yanlısmı girdim diye:D
ama simdi alıstım guzel olmus ellerinize saglık:)
Seçimler güzel. Teşekkürler.
Ufak bir değişiklik yaptık. Detaylar ilk mesajda ;)
Ancak bu arayüzü beğenmeyecek olan dostlarımızı da unutmadık. Forumun sol alt bölümünde bulunan menüden kullanmak istediğiniz arayüzü seçebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde listedeki arayüzler artacaktır.
Keyifli forumlar.
Teşekkürler,eski arayüze kavuştum yeniden :lol:
Ufak bir değişiklik yaptık. Detaylar ilk mesajda ;)
Bu hali daha iyi,yeniye alışamamıştım :ramo:
Boylesi daha iyi olmus :)
İç açıcı renkler olmuş tercih olayının bize kalması daha güzel:)
Değişilkik iyidir..İsteyenler ayarlar ile kurcalayıp zevkine göre değiştirmesi güzel...
boydan uzun göstermiş ama çabuk kirlenir gibime gelio
hımm nasıl turkiyeye turkuaz rengi forma garip geldiyse turkuaz turuncu CarAlemde bana garip geldi eski arayüzden devam :)
elinize saglik ama bende eski arayuz foreverr :D:D diyenlerdenim :D
yeni arayüzü kullanmaktayım yalnız mesaj yazarken smile listesini göremiyorum :( niye ki acaba?
bUğrA_mUtlU
19.07.08, 14:17
değişiklik iyi olmuş... elinize sağlık...
Yeni temalarin adaptasyon calismalari devam etmektedir. Yeni temalarda olusan hatalari bildirdiginiz taktirde, duzeltme calismalari yapilacaktir.
Bahadır Türen
19.07.08, 22:14
evettttttttt coook güzeL:)))teşekkürler.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.