Orijinalini görmek için tıklayınız : Yunus Katliamı
Sununa kadar izleyin arkadaşlar bakın o güzel hayvanlara nasıl eziyet edip katlediyolar :(
Buradan (http://www.glumbert.com/media/dolphin)
bUğrA_mUtlU
12.07.08, 23:29
:realmad: :realmad: :realmad:
sonuna kadar izledinmi buğra sonlarına doğru benm içim bayagı bi acıdı ya kapatıcaktım nerdeyse aynısını onu yapan hayvan heriflere yapıcaksın tamam iş yapıosunda insan gibi öldür işlemlerini yap sonra eziyet çektirmeye ne gerek var :(
Allah belelarını versin öbür dünyada aynı acıyı çeksinler inşallah...
bUğrA_mUtlU
12.07.08, 23:42
kanka izledi yaaa... haklısın aynısını hatta daha beterini onlara yapacaksın... o sevimli hayvanlardan ne isiosunuz... :(
Levent_KuşdemiR
12.07.08, 23:43
fenaaa:(
koca deniz kıpkırmızı olmuş ya...
yazık yaa:( en azından işkence yapmadan öldürün bari böyleleri bide insanım diye ortalıkta dolaşıyo:(
İçim gitti izlerken... :(Fokları da demir çubuklar ile vura vura öldürüyorlar.Bunları yapan insan değil...
Videoyu izlemedim ama tahmin edebiliyorum.
Deniz canlıları ile ilgili çok haber,kitap okudum,video izledim.Artık yüreğim kaldırmıyor bu eziyeti.
Videoyu izlemediğim için öldürenler kimler bilmiyorum ama çinlilerse sadece 1 kase çorba için yapıyorlar bunu.
bunlarda çinli ama corba yapmıolar sonunda markette paket halinde satıolar hazır inegöl köfte gibi..
bunlarda çinli ama corba yapmıolar sonunda markette paket halinde satıolar hazır inegöl köfte gibi..
İşte kim olduklarını tahmin etmek okadar da zor değil.Ürettikleri mallar gibi beyinleri de bozuk.
napsın onlarda haklı o kadar insan nasıl doycak bulduklarını yiyolar yemesine bişi demiyoz isterse semerimi yesin ama insan gibi ölürüp insan gibi yesin illa eziyet mi çektirmek lazm...
napsın onlarda haklı o kadar insan nasıl doycak bulduklarını yiyolar yemesine bişi demiyoz isterse semerimi yesin ama insan gibi ölürüp insan gibi yesin illa eziyet mi çektirmek lazm...
Hayır efendım yemesinler.Başka birşey bulsunlar.Yetiştirsinler,büyütsünler ot yesinler.Yok olmadı derlerse birbirlerini yesinler,anca doyarlar.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.