PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Su Kesintisi

Ome_RS
24.06.08, 17:16
İstanbul'da 26 Haziran perşembe günü bazı semtlerde 18 saat su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Kumburgaz köprülü kavşak inşaatı kapsamında, isale hattının yerinin değiştirilmesi ve vana montaj çalışması nedeniyle Büyükçekmece'de ve yine vana montaj çalışması nedeniyle Üsküdar'da su kesintisi yapılacak.

Kesinti programına göre, 26 Haziran perşembe günü 09.00-03.00 saatleri arasında, ''Üsküdar'da Barbaros, Arakiyeci Hacı Cafer, Tavasa, Hasanağa, Tabaklar, Aşçıbaşı, Selimiye, İhsaniye ve Ahmetçelebi mahalleleri'' ile ''Büyükçekmece'de Mimarsinan Batıköy Mahallesi, Güzelce ve Kumburgaz bölgeleri''ne 18 saat su verilemeyecek.

Melih-Ö
25.06.08, 02:58
ben köprülü kavşağı warya:@ yazlığa gidiyoruz dönerken çile çekiyoruz...anayolu yanyola veriyolar bu kavşak yüzünden yol bir şişiyor varya offf:@

Ome_RS
25.06.08, 03:01
zahmetsiz rahmet olmaz ;)

Melih-Ö
25.06.08, 03:10
heee tabi:D

adamlar bütün kış oturdu yaz sezonu açıldı yanyolu asfaltlamaya çalışıyolar:) onu bırak bi tane bile kasis yok millet son gaz geçiyo...nasıl bir iştir anlamadım...

Ome_RS
25.06.08, 03:12
yaw ne biçim adamsınız ya kasis yaparlar alt takım dağılıyo die ağlarsınız düz yol yaparlar millet basıyo die kızarsınız yol mol yapmıcan size aslında :D

yaz kış olayına hiç girme şimdi seçim zamanı secim kışın olsaydı yoluda kışın yapardılar:D
su secim zamanını seviyorum ya en azından iş yapmaya başlıyolar :ramo:

Melih-Ö
25.06.08, 03:28
yan geçerim hiçbiyeri sürtmez;) ki bu haliyle düzde geçebiliyorum problem olmuyo...

birinin çocuğu ezildiğinde o zaman sorarlar hesabını;)

Ome_RS
25.06.08, 03:37
ezene sorsunlar sehir içi sehir dısı kavşak mavşak hızları belli yolu düzgün buldun die illa dipgaz gitmene gerek yok ;)