Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahve Keyfiniz ?
http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg
Varmı aranızda Kahve düşkünleri
Varsa tercihleriniz nelerdir.?
kahwe hiç içemedim içmemde..kızlar dikkat selülit yapan şeylerin en başında kahwe geliyo..:)
erkeklerde yapmıyo tabi:p
Starbucks güzel ama Kahve Dünyasıda en az sturbucks kadar güzel ve kaliteli ;)
Genelde Starbucks ta Caramel Macchiato :)
Ama denk gelirse Gloria Jeans ve Kahve Dünyasınada giriyorum..
Kahve Dünyasının çikolata kaşıkları güzel :D
nitrO_Oxide
18.02.08, 14:45
kahve sevmem bende forever tea :D
yilmazsoyleyici
18.02.08, 14:48
Evde valide sultanın elinden orta şekerli Türk kahvesi...
Gerisi yalan...
:sifone:
Ersin ÖREN
18.02.08, 14:50
Starbuck's Beyaz çikulatalı mocha
bende genelde Starbucks içerim olmadı barnies e giderim..
kesinlikle kahve dünyası hiç birşeye değişmem.birincisi yerli çok kaliteli hea bide karton bardakta içmiyorsun kahvedünyasında kahveyi. Türkün damak zevkini Türkten başkası bilemez ;)
Starbucks Cafe Latte...mümkünse Bağdat Caddesi Yeşil Cami karşısı :D
mümkünse orta bir türk kahvesi alayım
starbucks MArt sonu Nisan başı Caramel Frappuccino, Ekim sonundan itibaren Caramel Macchiato...
kahve pek içmem coLa, çay..
Kahve dünyasını asla değişmem neden mi ?
Ben hayatmda en lezzetli çikolatayı kahve dünyasında tattım özellikle sıcak içecekleri kusursuz diyebilirim bunun yanında hizmeti kalitesi ilgi açısından da şüpheniz olmasın haftada 4 5 kere gidiyorum ..
BU lezzeti bu kaliteyi hizmeti ekonomik fiyata başka bir adreste bulamazsınız föndi yemediyseniz çok şey kaçırmışsınız derim :)
Bonibonlar ufak içi kave cekirdeği dışı beyaz ve bitter kaplamalı çikolatalar içi bademli dışı kahve kaplamalı çikolatalar yuvarlak ağzınızda eriyecek nfes çikolatalar fındıklı ka***inonuzun yanında gelen bitter çikolata kaşığı içine atın erisin 2 3 tanede kahve çikolata draje atın ve ruhunuzun ne hale geldiğini deneyin ve daha niceleri kaçırmayın derim :)
kesinlikle kahve dünyası hiç birşeye değişmem.birincisi yerli çok kaliteli hea bide karton bardakta içmiyorsun kahvedünyasında kahveyi. Türkün damak zevkini Türkten başkası bilemez ;)
Katılıyorum ;)
valla biz burakla hafta 3 4 kere çıkıyoruz.özellikle gitmeyen arkadaşlar için fondiyi tavsiye ederim bağımısı olacaksınız :)
Yunus Kahraman
20.02.08, 05:03
yaparım bi tri fedno, birde açarım milka limited edition ımı :) geçerim tv nin karşınına. Uzatırım ayaklarımı. İşte en çok sevdiğim olay:) Bu arada Kahve den abartmıyorum nefret ederim. 3 in 1 olcek :)
kahve ve çay içmiyorum..ama seçil en çok kahve dünyasını tercih ediyor.sanırım en güzeli o..(zevkli kız olduğu sevgilisinen belli:))
yanlış oy kullandım:D
ama ben tam bir kahve manyağıyım:) özelliklede nescafe...
starbucksta franpacino(nasıl yazılıyor bilmiyorum) içiyorum muhteşem...
kahve ve çay içmiyorum..ama seçil en çok kahve dünyasını tercih ediyor.sanırım en güzeli o..(zevkli kız olduğu sevgilisinen belli:))
Burakımında dediğii gibi Kahve Dünyası benim favorim.asla vazgeçmem,herşeyiyle süper bi yer.özellikle girişteki kahve ve çikolata kokularına bayılıyorum,innsanı kendine çekioo ve iştahını açıoo.getirdikleri drajeler,kahvesi,mochası,föndisi,çikolata kaşıklarıı,sütlü kahvesiii....süperrr!!ayyy canım çok mocha istedi yaa,benim en kısa zamanda kahve dünyasına gitmem gerek:D(bu arada teşekkürler bidenemm:D)
Kahve olsun yeter benim icin hepsinde begendigim degisik tadlar var :)
nescafe içiorm arada ama diğerlerine ısınamadm cola vazgeciLmezim :)
KahveDünyası derim ben benim daha cok hosma gidio
starbucksta kahve içiyorum genelde.özellikle de mocha :)
kahve dünyası derim ben gerçekten mekandan içeri girdiğinizdeki o kahve kokusu anlatılmaz yaşanır nitelikte :)
Ankara'da yasadığım zamanlar Starbucks'da kahve içiyodum..damak zevki olanlar bi kere alıstımı vazgecemezler Espresso Macchiato'nun tadını ..
Tabi şimdi bulunduğum yerde ne KahveDünyası var nede Starbucks o yüzden bizim cafede kahve makinamız var kullanmasınıda örettiler bana menüye bakıp her türlü kahve çeşidini yapabiliyorum.
Sİz bunları bırakında benim elimden bi Espresso için derim;)
metin_akntrk
21.02.08, 14:21
pc başında 3 in 1 forever
Duzgun expresso yapan herhangi bir yer.
cafe crown klasik türk kahvesi ve sütlü karemel karışımı bu özel bi karışım teklif üzerine gelio mümkünse deneyin derim bunun aynısını kahve dünyasındaa yapıolar ama tanınıyosanızz devamlı gittiginiz bi kahve dünyası ise
nescafe birkaşıkta bile olsa içemem ama türk kahvesini bi tencerede olsa bile içerim:)
bUğrA_mUtlU
30.03.08, 13:41
pc başında veya dergi okuken kendi yaptığım kahvem ( Nescafe Gold süt tozu ve şeker ama kaşırım oranları belli değil kafama göre :) )... onun dışında dışarda herhengi bi yer olabilir...
Ömer Faruk
30.03.08, 14:39
valla starbucksı conconlar sardı :D
zaten çokta gitmedim açıkcası evimde hazırlarım kendi damak zevkime göre o şekilde içerim benm için daha güzeldir o :)
Normalde nescafe içiyorum coffe mate ile ama türk kahvesi deyince bu markadan şaşmam. ;)
http://semio07.iku.edu.tr/destekleyenlerinline_files/mailn.jpg
valla starbucksı conconlar sardı :D
zaten çokta gitmedim açıkcası evimde hazırlarım kendi damak zevkime göre o şekilde içerim benm için daha güzeldir o :)
Conconlar sardı hahahaha
Kahve dünyasında güzel ablalar oluyor he tavsiye :ramo:
starbucks ı self servis olduğu için pek tercih etmiyorum o fiyatlara self servis bence yanlış bir strateji gloria daha iyi ama kahve dünyası bence aralarındaki en iyisi zaten türkiyeye kahveyi getirip diğer firmalara dağıtan kahve dünyasıymış yanılmıyorsam. kahve dünyasında fondü yü şiddetle tavsiye ediyorum o çilekle muzu tam kıvamındaki çikolatanın içine batırıp yemek ayrı bi keyif
2 föndü yiyorum ne zaman gitsem :ramo:
starbucks ı self servis olduğu için pek tercih etmiyorum o fiyatlara self servis bence yanlış bir strateji gloria daha iyi ama kahve dünyası bence aralarındaki en iyisi zaten türkiyeye kahveyi getirip diğer firmalara dağıtan kahve dünyasıymış yanılmıyorsam. kahve dünyasında fondü yü şiddetle tavsiye ediyorum o çilekle muzu tam kıvamındaki çikolatanın içine batırıp yemek ayrı bi keyif
kesinlikle katılıyorum.. o kadar para verip gidip ben alacaksam ne işe yarar :D buckingham sarayından kaçmış gibi konustum :p
ama kahve dunyası tercigim genel olarak cok fazla kahve sevdam olmasa da.. yaşasın anti~starbucks :) ismini bile telaffuz edemedigi şeyleri içenleri sevmiyorum ( ben dahil ) zaten 1~2 sinin ismini belleyip surekli aynı seyi içmek komik oluyo :D
2 föndü yiyorum ne zaman gitsem :ramo:
aman burak naaptın 2 föndü yenirmi intihar etmekmi istion sen:D ben bitane yiyorum baygınlık geçiriorum 1 saat mideye bayaa bi oturuo:D ama gerçekten çok güzel bişi daa önce denemeyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ederim
aman burak naaptın 2 föndü yenirmi intihar etmekmi istion sen:D ben bitane yiyorum baygınlık geçiriorum 1 saat mideye bayaa bi oturuo:D ama gerçekten çok güzel bişi daa önce denemeyen arkadaşlarımıza şiddetle tavsiye ederim
Meyvesinide bol kestiriyorum :ramo: felaket bir şey ya yanında fındıklı ka***ino bir de mozaik pasta bir kaçta top çikolatalardan yiyip içiyorum o gece ateşli ateşli geziyorum zaten :ramo:
Kahvede Starbuck's tan başkasını tanımam valla..
Starbuck's ta tazo şeftali yanına bide starbcks brownie olunca akan sular dururr..
Kahve konusunda Starbucks ve Kahve Dünyası, yanında çikolata olacaksa kesinlikle Kahve Dünyası :holiday:
erkeklerde yapmıyo tabi:p
Kızlar derdine yansın o zaman :ramo:
Evde valide sultanın elinden orta şekerli Türk kahvesi...
Gerisi yalan...
Seni de fondüye alıştırırız ;)
Starbuck's Beyaz çikulatalı mocha
:wub:
Abi geçin su bucks olayını :)
kazıklanmaya ve iğrenç hizmete naısl katlanıyorsunuz anlam veremiyorum .
Bucks ın Kahvesine yorum yapmam ama ( bir iki yerde sıcak çikolata diye sıcak çikolatamsı su tadında satış yapan yerleri var ) kahve dünyasının da inanılmaz lezzetli çikolataları yiyecekleri var yaf :S
Gidin kahve dünyasına TÜRK kazansın hemde hizmet görün damak zavkinizi şahlandırın :)
Ahmat föndü buluşması yapalım mı :ramo:
yilmazsoyleyici
19.04.08, 00:47
Seni de fondüye alıştırırız ;)
Pazar akşamı deneyelim bakalım :ramo:
Atıl Atılgan
19.04.08, 01:07
Kurukahveci Mehmet Efendi az şekerli türk kahvesi :D
Yılmazın ruhunun çıkmasına az kaldı :ramo:
yilmazsoyleyici
19.04.08, 01:15
Ben bi gün ölürsem ya sofrada ya da otomobil peşinde ölürüm zaten... :nargile:
kahveyle pek aram yoktur ama içersem kahve dünyası ...
Ruh ikizimsin :ramo:
Ahmat föndü buluşması yapalım mı :ramo:
Yapmayan ramo olsun :ramo:
Dene tabii :yemek:
Beni de alın :ramo:
oskay furtuna
19.04.08, 02:09
Starbucks güzel ama Kahve Dünyasıda en az sturbucks kadar güzel ve kaliteli ;)+1 hatta bence daha kaliteli
en basitinden self servis değil :)
kavhe dünyasının içinde sigara içilse çok iyi olcak gerçi yaz geldi..Bence kavhe dünyası perfect.
Elbette Kahve Dünyası
Mixomiks
kavhe dünyasının içinde sigara içilse çok iyi olcak gerçi yaz geldi..Bence kavhe dünyası perfect.
Fındıklı KD'nda içilen bölüm de var, beklerim ;)
cevahir ve beşiktaş şubelerindede içilen bölüm var :)
Kahve dünyasının hizmet kalitesini artırmak için franchasing ile işleyen şubeleri kapatmaya tüm şubeleri kendi kalitelerinde tek yönetim altında topladıklarını bilen varmı ?
Ben bilmiodum :)
kahve hemen hergün annem yapar bazen sütlü bazen sade türk kahvesi olarak tüketirim ;)
Barnies tercihimdir
Melih hiç duymadım.:ack2:
Biraz link desteği filan açsan diyorum :(
Şafak abi ztn yeni yeni acılıyolar. hem sana yakın iş yerine bi gun kahve içelim beraber 3. caddede açtılar :)
evet barnie's lezzetli ve çok geniş bir menüsü var.son zamanlarda Tr ye gelmeye başladı.
Merkezi Amerika’nın Florida eyaleti Orlando şehri olan Barnie’s Coffee & Tea Company, ilk mağazasını 1980 yılında Orlando Winter Park’da, ikinci mağazasını Altamonte Alışveriş Merkezi’nde açmıştı. 1981 yılından bu yana franchise veren Barnie’s, 2001 yılının Ekim ayında şu anki sahiplerine kavuşmuş, büyük bir hızla globalleşme sürecini başlatmış ve bugün Kuveyt, İrlanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Karayip Adaları, Hindistan, Endonezya, Çin, Singapur, Ürdün, Porto Riko, Meksika, Virjin Adaları ve Türkiye’de mağazaları bulunan büyük bir kahve zincirine dönüşmüştür..
son mağzasını da bizim buraya bahçeşehire açtı.
http://img515.imageshack.us/img515/9248/barnieselitqx3.gif (http://imageshack.us)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.