PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pars Narko Terör Takipcileri buraya

Şafak
18.02.08, 13:58
http://www.pars-narkoteror.net/anasayfa/02.png

Pars Narkoterör Hikayesi

İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye'de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van'a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur.

Şamil ile Zülüf'ün aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar uzanan yeni bir "toz hattının" kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terör örgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil'in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.

Bu savaşın kazanılmasını sağlayacak en önemli ipuçları ise, Şamil'in aşkı Zülüf'de gizlidir.

Şafak
18.02.08, 14:01
Dizi süper ama Şamilin rol yeteneği zayıf

Heleki posta koyup sonra geri viteslerine çok gülüyorum :D

ßuqra
18.02.08, 21:46
ısınamadım abi bu fiLme nedense..

Şafak
18.02.08, 23:26
Rol yeteneği zayof bir Şamil nedeniyle ısındırmadı kendini ama konu sürükleyici.

REklam arası burdayım bana müsade :d

ßuqra
18.02.08, 23:32
bana akıcılık bişe geLmedi snrada hiç mrk etmedim noldu die :)

fAtİh T4
19.02.08, 03:46
Pek sarmadı bu dizi..

Mustafa
04.03.08, 07:50
Oyuncuların hiç biri doğu sivesini oturtamamıs sözlerinde..o yüzdende bana çok yapma geldi bu dizi..Tamam senaryo mükemmel olabilir ama oyuncu rol yapamadıktan sonra ..
Osman Sınav gene yaratmıs engin bilgilerine dayanarak bi türkiye gerceği daha..

Emin
14.05.08, 00:42
Bugüne alındı dizi. Birazdan başlıyor... ;)

KORAY
14.05.08, 02:30
Necati Şaşmaz gibi yapaBiLse roLünü mükemmeL oLcak ama yapamıo.. Keşke Kenan'ı oynatsaLardı şu anki karakter yerine

Ömer Faruk
14.05.08, 02:34
valla flim on numara ne zamandır izliyemiyorum dahada izlemek gelmiyor içimden
şamil hiç iyi oynuyamıyor oturmamış rolüne açıkcası ama osman sınavın bir huyu var devamlı yetenekleri ortaya çıkarmak yeni yüzler tanıtmak eskileri yada ünlüleri pek oynatmıyor ;)

ahmet-drs
14.05.08, 02:34
Pars Kiraz Operasyonu Filmi cok iyiydi ama bu dizi daha iyi olabilirdi,acıkcası biraz zayıf..

nevo
14.05.08, 02:59
beğenerek izlediğim bir dizi yalnız şamil karakterinde rolün hakkını vern bir oyuncunun olmasını yeğlerdim..

Taner-AT
14.05.08, 11:31
alışamadım ben bu diziye nedense

Engin
15.05.08, 00:54
şamil'in kiz arkadaşı da hiç uymamış bence :)
o diziye göre çok tikky.

Şafak
15.05.08, 00:59
Senaryo ve birkaç kurt oyuncu diziyi ayakta tutuyor yoksa bir çok rolunun hakkını veremeyen var

Emin
16.05.08, 13:04
Senaryo ve birkaç kurt oyuncu diziyi ayakta tutuyor yoksa bir çok rolunun hakkını veremeyen var

KAtılıyorum. Özellikle Şamil'in mimikleri, dizinin en heyecanlı yerinde bile güldürüyor beni. Ama konu olarak yine de ilgimi çekiyor.