Orijinalini görmek için tıklayınız : slm ahaliii
İsim : sezer
Soyad : sevinç
İş - Okul : iş
Yaşadığınız Yer : istanbul
Arabanızın Markası :kia
Tuttuğunuz Takım :g.s.
Favori Markalarınız : herhangi bir markaya bir senpatim yok favori tercihimi genelde canlılar
Favori Mekanlarınız : marka mantığım buradada geçerli
Yunus Kahraman
18.02.08, 13:14
Hoşgeldin. Kalbim kadar temiz bir sayfa :) bu lafı sınav sonrası hocalara kağıdımı verirken kullanıyordum:)
oş bulduk arkadaşlar yunus daha etkili bir alanda kullanıyormuşsun tebrikler :)
oktaycelik
18.02.08, 14:07
hoşgelsiniz keyifli forumlar
Sanki tanıyorum bi yerden :D
Hoşgeldin abi :)
Hoşgeldin
Kendini tanıtırsan seviniriz
oşşş bulmuşam ... bülent-a tanıtmamı istemiş kendimii o halde tanıtahck şöleki : aslen fizyohistoembriyoloji ile ilgilenmekteyim çok güzel 62'den tavşan yaparım çok pis araba kullanırım (kullanırken burnumu karıştırırım) istanbul eşrafındanım yaş 30'u buldu bulacak.. vatani görevimde sürekli arazi olurdum hafif kepçeyim okeyde taş çalmaya meyilliyim ve tavlada zar tutarım....
cengiz üngör
18.02.08, 15:15
Hoşgeldin ii forumlar...
ha unutmadan 3 adet arabam var chrysler - daihatsu ve kia toplamda 350 bg. sahibiyim torku hiç sölemiorum :)
ha unutmadan 3 adet arabam var chrysler - daihatsu ve kia toplamda 350 bg. sahibiyim torku hiç sölemiorum :)
Hahahaha komik şirin şey seni
1- Jaguar XJR : 363 Ps
2- Linea T-Jet : 120 Ps
3- Kırmızı : 90+ Ps
Torklarından bahsetmiom bile.
Hahahahahahaha
şşşşt akdenizin gülüüüü devir ekonomi devri toplanda km'de nekadar yakıyorsun bakiim? :)
şşşşt akdenizin gülüüüü devir ekonomi devri toplanda km'de nekadar yakıyorsun bakiim? :)
Abi şöle diyim
Jaguarın yakıt sarfiyatı O (Binilmiyor)
T-Jet haftada 2 veya 3 kullanılıo oda ş.içi 100 km de 8 lt yakıo ki haftada 100km anca yapıo
Kırmızının da yakıt sarfiyatı 0 (Onada binmiyorum artık)
:hurray::hurray::hurray:
bu çok bilinmeyenli denklemden çıkan sonuç= jaguarı hangi ara aldın ? :)
1 seneyi geçti
Bi enayi bulursam satacam hatta
Aklında olsun.Almak felan istersen yardımcı olurum 96 Model Beyaz.
Birazdan eklerim resimleri üye araçları kısmına
bırak fenerbahçeye satarlar ... gerçi onlarda satamassa salıver doğaya ver özgürlüğünü
teşekkürler hoşbulduuk... ama şafak, emin ve evren yöneticilerimdende ayrı bir hoş geldin mesajı beklentim var bildirirseniz sevinirim :)
Hoşgeldin...
ilk mesajı aşağıdaki formatta editlersen seviniriz...
İsim :
Soyad :
İş - Okul :
Yaşadığınız Yer :
Arabanızın Markası :
Tuttuğunuz Takım :
Favori Markalarınız :
Favori Mekanlarınız :
Hobileriniz :
Sen hele bi formata uygun tanıt kendini
Görelim hırlımısın hırsımızısn necisin :D
Hoşgeldin kardeşim, varlığın daim olsun.
formata adaptasyonda problem olmayım dedim... ilerde ekşirim başınıza :) hoşbulduk tekrar
hoşgeldin keyifli forumlar...
vilkommen sie meiner lieber freund :)
Aha gözlükcüde gözlük denerken çektirdiği resmi avatar yapan adam gelmiş :D
Hoşgelmiş dostum
Aha gözlükcüde gözlük denerken çektirdiği resmi avatar yapan adam gelmiş :D
Hoşgelmiş dostum
aslında mayo denerken çektirmiş olduğum resimlerde vardı ama hani formata yakışmaz die gözlükçüdekileri kullandım :) sevgili yönetim hoş bulduuk :reddevil:
vilkommen sie meiner lieber freund :) كان يوما سعيدا وممتعا. فكم كانت عائشة فرِحة وهي. تتصفح كتبها الجديدة. إنها لم تكن تتوقع أن أحلامها تتحقق بهذه السرعة. لقد كانت عائشة بلغت مناها. كانت تهمس إلى نفسها في ابتهاجٍ. فتقول يا لحسن حظي! ترى هل كنت أكثر من سائحة! كنت شخصا غرِيبا في هذه المدينة بالأمس. فجمعني القدر هنا بفتاة لم تكن بيني وبينها صلة من قبل. استقبلتني بحفاوة وضيفتني في بيتها. وساعدتني بأقصى إمكاناتها. وخصصت لي أسرتها حجرة
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.