Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneri..!!!!!
Forumumuzda kayıtlı üyelerden daha çok misafir üye olduğu dikkatimi çekiyor.
Şuan 21 kayıtlı kullanıcı 89 misafir üye bulunmakta.
Misafir üyeler postlarımızda "linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekir" gibi yazıları görseler daha iyi olmaz mı???:confused::confused:
Forumumuzda kayıtlı üyelerden daha çok misafir üye olduğu dikkatimi çekiyor.
Şuan 21 kayıtlı kullanıcı 89 misafir üye bulunmakta.
Misafir üyeler postlarımızda "linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekir" gibi yazıları görseler daha iyi olmaz mı???:confused::confused:
en azından sadece üyeleri ilgilendiren yerlere girmeleri engellenebilir..
Buluşmalar vs..
bi sınırı olmalı..
ne bilim yüklenen resimleri göremesinler..
öneri sadece bunlar..
sonay teşekkürler,
önerin en kısa sürede değerlendirilecektir.
güzel fakat konu içlerinde olan resimleri görmek için üye ol felan tarzı eklentılerde açık olabılıyor üye kaygısı varmı yok sanırım bi resim görmek için üye olucak sonra zaten ugramıçak sa ugramaz kanısındayım :D
Yalnızca resimler için geçerli değil bu durum artı olarak bizim forumumuz kadar aktif bir forum görmedim ben gelenler zaten bir daha gitmek istemiyor eksileri görüldüğü zaman yönetim gönderiyor :D
Amaçları resim almaksa eğer, kişi istediğini alabilmek için üye olmaz ki zaten resmi göremez :D gider başka yerden alır resmini :)
Sonay gerçekten iyi bir fikir vermişsin kutlarım..
Eray CERİT
10.06.08, 20:12
Sonayy apla katılıyorum sana...Birçok forumda bu tür uygulamalar war..Bence bizede lazım.
Amaçları resim almaksa eğer, kişi istediğini alabilmek için üye olmaz ki zaten resmi göremez :D gider başka yerden alır resmini :)
hayır alsada almasada göremice için üyede olmayabilir üye olsada boş üye olcak boşuna üye listesini çogaltacak demek istedim :D
Ne demek alsada almasada göremicek :) Üyelik alırsa görebilir resimleri.Belki bir resim onu üye yapacak ve ne kadar iyi birşey yaptığının farkına varır ;)
Ayrıca biz boşuna mı üyeyiz boşuna mı üye listesini çoğaltıyoruz?
resim, konu, post,
A'dan Z'ye tüm kısıtlamalar teknik olarak mümkün.
yönetim'le görüştükten sonra uygulayabiliriz.
resim çalmak için gelecek olan üyeye dedim onu neyse boşver aynı seyi farklı yollardan konuşuyoruz :D
bütün konuların açık olması engellenebilir veya konunun tek mesajı açık kalabilir...faydalı bi uygulama olacaktır...
Bu uygulamanın bir dezavantajı mevcut..
Bilgi almak isteyen misafir, bilgi alabilirse siteye üye alır. Ona birşey göstermezsek bir bilgi göremez, göremediği için de üye olmaz.
Resim konusunda da aynı dezavantaj mevcut. Bir misafir yaptığımız organizasyonların keyfini kanıtlayan resimleri göremez ise bu ortamın içinde olmak için bir sebep bulamaz.
Ekli dosyalar konusunda ise ilerleyen dönemlerde bir kısıtlamaya gidebiliriz.
Bu uygulamanın bir dezavantajı mevcut..
Bilgi almak isteyen misafir, bilgi alabilirse siteye üye alır. Ona birşey göstermezsek bir bilgi göremez, göremediği için de üye olmaz.
Resim konusunda da aynı dezavantaj mevcut. Bir misafir yaptığımız organizasyonların keyfini kanıtlayan resimleri göremez ise bu ortamın içinde olmak için bir sebep bulamaz.
Ekli dosyalar konusunda ise ilerleyen dönemlerde bir kısıtlamaya gidebiliriz.
anlatmak istedigim tam olarak buydu :D
bUğrA_mUtlU
10.06.08, 22:22
güzel öneri... en azından site üyelerine ait bölümlerede kısıtlamalar getirilmesi güzel olur...
Kadirr 1907
10.06.08, 22:57
Güzel bir öneri Sonay...
Dikkate alınmas lazım en azından aramızdaki diyaloglarımı göremesinler...
bence caralemin ayrıcalıgı da bu olmalı.
eger mesajlar veya resimler görünemezse buranın kaliteli bi ortam oldugunu kim anlayabilir?
o zaman sadece bulusma resimleri vs gösterilsin.
bencede bi kısıtlama getirilmeli ;)
bence misafirde her yere girebilsin.......
örnek: google da bişi arıyorum...hooppppp forumun birinde aradığım varmış...tıklıyorum bilgiyi almaya....adam diyor ki üye olacan göremezsin....
gıcık değil mi...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.