Orijinalini görmek için tıklayınız : Esenköy -Yalova 77
Sizlerle benim için çok özel bir yeri olan YAlova Esenköyü belediyenin sitesine dayanarak tanıtmak istiyorum.
Genel Tanıtım :
İstiklal savaşı sırasında yunanlıların tahliye ettiği Belde, Selanik göçmenlerinden üç kardeşe çiftlik olarak verilmiştir.Daha sonra dağ köylerine yerleşen bugünkü halkın dedeleri,1950 sonrası kendilerine verilen kredilerle tedricen bu yerleri beylerden satın almış ve Esenköy’ü kurmuşlardır.Beldenin önceki ismi olan Katırlı,Merhum Fahrettin Kerim GÖKAY’IN İstanbul valiliği zamanında beldeyi ziyareti sırasında ağustos ayında rüzgarın serin serin esmesi sebebiyle katırlı isminin Esenköy olarak değiştirilmesini istemiş ve resmi işlemler başlatılarak Esenköy ismi tescil edilmiştir.Esenköy 27 Mart 1994 tarihinde Belde olmuştur. Esenköy, haziran ile ağustos arasında orta gelir grubundan yerli tatilcinin gözdesi olmayı sürdürmektedir.
Esenköy,Yalova İli,Çınarcık İlçesine bağlı Batısında Armutlu ilçesi sınırında bulunan Çalıderesi, doğusunda Şenköy sınırında bulunan Engere mevkii, kuzeyinde Marmara denizi ve güneyinde samanlı dağları ile çevrilidir.İlçeye uzaklığı 15 km olan Esenköy’ün Yalova İline uzaklığı 32 km’dir. 10 km’lik bir sahil şeridine sahip olan Esenköy Marmara’nın en güzel tatil Beldelerinden biridir.
2000 yılında yapılan son nüfus sayımına göre Beldenin kış nüfusu 3.500 olmasına rağmen yaz aylarının gelmesiyle bu nüfus 50.000 ila 70.000'e hafta sonları ise 100.000. kadar yükselmektedir.
Ekonomik Durumu :
Beldenin en önemli gelir kaynakları Balıkçılık,dağcılık ve pansiyonculuk ve zeytincilik olarak sayılabilir.Az miktarda da olsa hayvancılık ve sebze üretimi de vardır.
Eğitim Durumu :
Esenköy’de 9 derslik, 6 lojmana sahip olan Esenköy İlköğretim Okulu 350 öğrenciye eğitim vermektedir.Ayrıca 2000 yılında hizmete açılan Hizmet İçi Eğitim Tesisleri, Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli kurs ve seminerlerine ev sahipliği etmektedir. Çınarcık İlçesi Halk Eğitim Merkezi tarafından yılın değişik zamanlarında çeşitli kurslar açılarak halkımızın meslek alanında eğitilmesi ve ekonomilerine katkıda bulunulması sağlanmaktadır. 2006 yılında esenköy 16 derslikli yeni okul binasın a kavuşacaktır.
http://wowturkey.com/tr66/k_Sevtap_esenkoy2.jpg
http://wowturkey.com/tr66/k_Sevtap_esenkoy1.jpg
http://www.cinarcikrehberi.com/images/editor/Image/camlıbelbeachclub4(1).jpg
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/368/esenky_elalesi.jpg
Çalderesi, 920 metre yüksekliğindeki Taz Dağından doğar ve kısa bir süre sonra (7-8 km) denize dökülür. Bu yüzden Doğukaradeniz derelerine benzer şekilde yüksek debili ve bol şelaleli bir fiziksel yapıya sahiptir. Parkur hemen başlangıçta, adeta derenin karakteristik yapısını tarif eden bir şelale ile başlar. Ama bu ilk şelale ile başlayan ilk kaya tırmanışı, yürüyüşçülerin adrenalinini bir miktar arttırır. Dere içinde, ağaçların gölgelediği bu serin ve zevkli parkurun büyüsüne kapılıp, dikkatinizi bastığınız yerden de fazla ayırmayın. Mümkünse parkurun sonuna kadar yürüyün ve büyük şelaleye tırmanıp, havuzunda suya girmenin zevkini tadın. Yürüyüş bu şekliyle gidiş dönüş yaklaşık beş-altı saat sürer. Karlık parkuru tamamen ormanlarla kaplı olup bitiş noktasında kış aylarında masmavi bir göl yaz aylarında ise yemyeşil bir yayla olarak sizi karşılar.kaynak:yalova.gov.tr
Shil boyunca bir çok plajlara hizmet veren büfelerin yanı sıra en ideal eğlence mekanı Camlıbel Beach clubdır
ÇAMLIBEL BEACH CLUB - ESENKÖY
http://www.cinarciklife.com/reklamimg/camlibel18682.gif
1996 Yılında Faaliyete geçen Çamlıbel Tesisleri
700m2 açık alan 125 araçlık otoparak kapasiteli
Doğal güzellikleri korunmuş Parklar içerisinde
200 Kişilik Restaurant,50 Kişilik oturma Kapasiteli
150 m2 İskelesi ile Canlı Müzik Eşliğinde 100 Kişilik
Cafe Bar'ıyla Yalovaya 36 Km Çınarcığa 14 Km Mesafededir
http://www.yalova77.com/077/media/images/firma/ek/313_15_b_.jpg
http://www.yalova77.com/077/media/images/firma/ek/313_21_b_.jpg
Pansiyon ve otel eksikliği yaşayan beldede mevcut evlerden kiralamak en ideal şeydir.
GEnelde İstanbula yakın olması nedeniyle bölgeye büyük ilgi vardır.
Tam kafa dinlemelik bir yer işte ..Ne işin var antalyada bodrumda.
Bilgiler için saol abi .
Yazın bir organizasyon düzenleriz artık Şafak Abi ;)
İstanbula yakınlığınıda düşünürsenk neden olmasın ;)
aaaa çınarcığı nasıl unutursun şafak abi yaaaa :(
harbi şafak abi ha ayıp ettin
bu senede caralem olarak bi çıkarma yapalım
valla ben her yaz birey olarak çkarmamı yapıyorum çınarcığa
şafak beylerde teşrifte blunuolar hanii :)
HA cınarcık Ha esenköy ne farkeder :D
Hepsi 77 nihayetinde :D
olurmu abi çınarcığın havası bi başka
club kio :P
Yunus Kahraman
18.02.08, 21:53
Bu arada Tiea kapanmış ve işin kötü tarafı birdaha açılmıyacakmış :( Kio ya kaldık artık :)
abii kioo çok kötüü bee reina ya gderim daha ii :)
ben gidiyorum kaleye nasıl olsa Ahmet abi bn ne kdr mewzu çkartırsam bana dokunmuyo ahahah :D e barmenlerde tanıdık orası bzm ew olduu ehehe gtmem kioyaa :D dans etçekk adam gbi yer bile yookk :D
durun bulursam çınarcıın yeni çekilmiş resimlerini koyiimm ben çektm :D
Yunus Kahraman
19.02.08, 02:41
Sorma yaa. Kio çoluk çocuk mekanı. Kale desen kro dolu :) İçlerinde en iyisi yine Tiea idi.
Biri Reina mı dedi bu arada :)
Murat Hoşgeldin ;)
Estaş Ceylan GAzinosu :D
Murat Hoşgeldin ;)
Estaş Ceylan GAzinosu :D
:D hosbulduk safak abıcım..
Yunus Kahraman
19.02.08, 02:49
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/368/esenky_elalesi.jpg
Çalderesi, 920 metre yüksekliğindeki Taz Dağından doğar ve kısa bir süre sonra (7-8 km) denize dökülür. Bu yüzden Doğukaradeniz derelerine benzer şekilde yüksek debili ve bol şelaleli bir fiziksel yapıya sahiptir. Parkur hemen başlangıçta, adeta derenin karakteristik yapısını tarif eden bir şelale ile başlar. Ama bu ilk şelale ile başlayan ilk kaya tırmanışı, yürüyüşçülerin adrenalinini bir miktar arttırır. Dere içinde, ağaçların gölgelediği bu serin ve zevkli parkurun büyüsüne kapılıp, dikkatinizi bastığınız yerden de fazla ayırmayın. Mümkünse parkurun sonuna kadar yürüyün ve büyük şelaleye tırmanıp, havuzunda suya girmenin zevkini tadın. Yürüyüş bu şekliyle gidiş dönüş yaklaşık beş-altı saat sürer. Karlık parkuru tamamen ormanlarla kaplı olup bitiş noktasında kış aylarında masmavi bir göl yaz aylarında ise yemyeşil bir yayla olarak sizi karşılar.kaynak:yalova.gov.tr
Yalova da gitmediğim şelale kalmadı :) Çınarcığa en yakın olan Teşvikiye Şelalesine sürekli giderim. Deniz yerine daha çok şelaleye giderim. O yolu hiçte üşenmeden çıkarım :) Şelalenin akan suyu altına girdiğimde yaşadığımı hissediyorum :)
Bu Yalova daki bir şelaleden bir görüntü.
http://img526.imageshack.us/img526/9432/elalenu1.jpg
Buda Teşvikiye şelalesine giderkenki köprü :)
http://img222.imageshack.us/img222/3911/elaleyolurg9.jpg
Esenköy şelalesinin fotolarıda vardı ama bulamadım :(
Yunus burayadamı erdin.
BEnim ailem YAz kış Esenköyde bir dahakine haberim olsun ;)
esenköye acaip gidesim geldii gece gece
FEna kar varmış
Mİllet avda imiş paso ;)
abii şu kar geçsin gidicem hafta sonu içinn kafama girdinnn kendımı en rahat hıssettıgım yer orasıı
bız anca yazın balıga cıkarıss :)
Kışın ayrı bir huzur var.
KAfayı dinleyebileceğin gibi Çamlıbeldede birşeyler oluyor.
BAyramda EGE geldi.Ama ben akşamına kalamadım fena dolu geçmiş ;)
Yunus Kahraman
19.02.08, 03:10
Ya ben hep böyle gaza geliyorum, kışın ortasında yazlık eve gidiyorum. Sonra donuyorum :) Şimdi şelaleler çividir yaa :) anam düşündükçe üşüyorum :)
Şafak abi bana bir yer söyleki oraya hiç ermemiş oliim:D
ztn ege oranın sahıbının arkisi..
sahıbı bızım sitede oturuyo ismini unuttum ama:)
epey oldu ben tr de olmıyalı ama döndümm
çamlıbel aksamları gusel olurr
en azından çınarcıktan iyi .)
muraaattt şey atmaa bnm yazlıımın olduu yeree ben çınarcıkta mutluyum kardeşim aaaa :D
2hafta önce ordaydm gayet soğuk fırtına wardı dönceemiz gün günlük güneşlikti ama ewler dşardan daha soğuk bde bzmki sahilde byaa bi soğuktu Allah elektrikli battaniyeden razı olsun :)
Yunus Kahraman
19.02.08, 16:31
Çınarcığın neresinde?
muraaattt şey atmaa bnm yazlıımın olduu yeree ben çınarcıkta mutluyum kardeşim aaaa :D
2hafta önce ordaydm gayet soğuk fırtına wardı dönceemiz gün günlük güneşlikti ama ewler dşardan daha soğuk bde bzmki sahilde byaa bi soğuktu Allah elektrikli battaniyeden razı olsun :)
esenkoy daha gusell daha sakın daha elitt: P
Yunus Kahraman
19.02.08, 18:16
İşte Teşvikiye şelalesi ve ben :) Suyun altına girmeden önceki saniyeler:)
http://img135.imageshack.us/img135/9332/elalect6.jpg
Yunus Kahraman
19.02.08, 18:23
Buda meşhur tirenimiz :) Esenköydekinden çok daha güzel. hııhhh :p
http://img135.imageshack.us/img135/1754/fotogoster12xw9.jpg
Ve buda Club Purple dan bir görüntü :)
http://img131.imageshack.us/img131/761/fotogoster12tv0.jpg
aaaa tren ahuahua nası oslemısım o trenı bıle nese su kar kalksın bnmde gıtme planlarım war cınarcıga ozledım yaa
safak abı yaz gelsın cınarcık gecelerı eheahuahue doruga patlıyan sıgara ver gene huahuahuahua
Çınarcığın neresinde?
kalenin altında sahil kısmında kalıo pinez restoranın orda hemen dağ yolu sapağına gelmeden zaten ben dorukk hepimiz oradayız..
haah yesinler elitliini murat bnmde bi arkımın akrabası wardı esenköyde çocuk bzm oraya gelmek içn yırtınıyodu esenköyde bişi kalmamış die :D
Yunus Kahraman
20.02.08, 01:11
kalenin altında sahil kısmında kalıo pinez restoranın orda hemen dağ yolu sapağına gelmeden zaten ben dorukk hepimiz oradayız..
haah yesinler elitliini murat bnmde bi arkımın akrabası wardı esenköyde çocuk bzm oraya gelmek içn yırtınıyodu esenköyde bişi kalmamış die :D
Pinez restoran. Cansınların yer :) Orada toplanan geçnlik sizler miydiniz :smilielol5: Bende Çamlar7 de oturuyorum :) Sohpet e gelmeden.
aaaa tren ahuahua nası oslemısım o trenı bıle nese su kar kalksın bnmde gıtme planlarım war cınarcıga ozledım yaa
safak abı yaz gelsın cınarcık gecelerı eheahuahue doruga patlıyan sıgara ver gene huahuahuahua
YAz gelmeden bir çıkarma yapalım fena olmaz.
Mangal muhabbeti.
NEyse sizi deşifre etmek geldi içimden
Dorukla;Alicanı asla deniz kenarında aramayın.
Bütün yazı kestanelikte batak oynarayarak geçiriyorlar :D
ahah yok be şafak abii ben bu yaz soktum 2sinide denizee :D
alicanla doruk kayıpmı kesin kestaneliktedir :D
Pinez restoran. Cansınların yer :) Orada toplanan geçnlik sizler miydiniz :smilielol5: Bende Çamlar7 de oturuyorum :) Sohpet e gelmeden.
hee o köşede toplanan zirzoplar biziz o köşe gzl oluo yaa zeytinliğin girişi.bn hemen o sokağınn iskele tarafında kalan yanındaki sokakta oturuyorumm kocaman bi apt war yolun başında orası bzim
anladım yakınmışız bayaa yaza görüşürz işllh :) işllg gelirimde ben..
benden duymus olma da doruk yazın senın dobloyu gorup bu albay yunus galba dıodu ama emın olamıodu
YAz gelmeden bir çıkarma yapalım fena olmaz.
Mangal muhabbeti.
NEyse sizi deşifre etmek geldi içimden
Dorukla;Alicanı asla deniz kenarında aramayın.
Bütün yazı kestanelikte batak oynarayarak geçiriyorlar :D
yaz gelmeden yapalm walla abı baharda fln gusel olur
batakcı genclık :sifone:
94 ten bu yana her sene 3-5 gün gitmişlim wardır. limanından kanarya mahallesine, Çamlıbel iskelesinden Şelalesine gerçekten görülmesi gereken biyer :) O resimdeki şelalede az yüzmedim.
Deniz Umrumda Değil Kafa dinlemek istiyorum Diyorsanız Tam Size göre Biyer Esenköy :)
yalnız bn bu konuyu boykot etmek istiyorum :)
çnk esenköyle yalowa arasında çınarcık war armutlu war nasıl oraları silip bu konu açılıo hoş bizim konumuzda açıldı ama olsn :)
Cihan iyi yorumlamış Esenköyü.
Müge esenköy Yalova derken çınarcığı atlaadık bu konuda sadece Esenköy Yalovaya bağlı diye yazıldı. :D
Çınarcık unutulmaz, Çınarcık atlanmaz !!! :D
Çınarcık unutulmaz, Çınarcık atlanmaz !!! :D
+77,5 :D....
AA boykod fln olmuyo ama Burası Esenköylülere ait hadi siz çınarcığa :D:D
ee yalanda deil aslın çınarcık geceleri güzel geçiyor :D
tamam siz çınarcığa geçin biz gündüz cemosa geliriz :D
AA boykod fln olmuyo ama Burası Esenköylülere ait hadi siz çınarcığa :D:D
ee yalanda deil aslın çınarcık geceleri güzel geçiyor :D
hehehe kaleyi sewiyorumm
tmm tmm cihan kalk çınarcık konusuna gdiyoruz kowulduk burdann :)
görüşürüzz yazınnn kestanelikte şafak abii tamaaamm :D
hehehe kaleyi sewiyorumm
tmm tmm cihan kalk çınarcık konusuna gdiyoruz kowulduk burdann :)
görüşürüzz yazınnn kestanelikte şafak abii tamaaamm :D
ama amaa.. amaa... ben esenköylüyüm yaa olmaz çıkartamazlar bu konudan beni :p
ama amaa.. amaa... ben esenköylüyüm yaa olmaz çıkartamazlar bu konudan beni :p
aman otur YETMİŞYEDİ BUÇUUUZZ BİİZZZZZ HIH
kamp kurulcak (izci grubuyla gidilebilirmi) (çok fazla kişinin bilirmi ve kamp kurulacak arazide (varsa tabi) piknikciler çok gelirmi )
(şehre 3-8 km uzaktamıdır ) ankaradan ulaşım kolaylığı varmı (trenlen gidilirmi) (özel otobüslen veya)
su bulumu ve çadır kurulabilecek bir alanmıdır (** ) tekiler bnm asıl sormak istediklerim birde orman durumu nedir (sık olursa yararımıza)
şimdiden teşekkürler
şafak abi benim kayınpederin yazlık var esenköyde..ağustosda görüşürüz o zaman :)
kamp kurulcak (izci grubuyla gidilebilirmi) (çok fazla kişinin bilirmi ve kamp kurulacak arazide (varsa tabi) piknikciler çok gelirmi )
(şehre 3-8 km uzaktamıdır ) ankaradan ulaşım kolaylığı varmı (trenlen gidilirmi) (özel otobüslen veya)
su bulumu ve çadır kurulabilecek bir alanmıdır (** ) tekiler bnm asıl sormak istediklerim birde orman durumu nedir (sık olursa yararımıza)
şimdiden teşekkürler
Ormanla deniz içiçedir.
Kuvvetli bir ormana sahip olduğunu söylebilirim.
Su bulunur.
Çadır kurulacak yerler vardır.
gençler tarafından tercih edilir.
Deniz kenarı olması nedeniyle piknicki ve hafta sonu ziyaretcisi çok olur.
Trekking alanları mevcuttur.
Şelalesi görülmeye değer.
Ankaradan TEk ulaşım yolu otobusle olur.
şafak abi benim kayınpederin yazlık var esenköyde..ağustosda görüşürüz o zaman :)
Esenköydede komşuluğa devam bu arada Allah tamamına erdirsin ;)
Numralarım telefonum çökünce gitti.
Numaranı atarsan sevinirim
Esenköydede komşuluğa devam bu arada Allah tamamına erdirsin ;)
Numralarım telefonum çökünce gitti.
Numaranı atarsan sevinirim
Teşekkür Ederim Şafak abi..
Numaramı yolladım
Ağustosda Tezkereyi Alıyorum Esenköyde Görüşmek üzere :)
yakın bi zamanda esenkoy de mangal party si wersek katılım nası olur ..?
Zeki PehLivan
06.04.08, 01:37
güzeL bir tatiL yapıLabiLir.
bu arada çınarcıkta 2güzeL gün geçirmiştim, unutamadıım mekan ise Şukufe oLdu :D
Kırmızı'da da güzeL nargiL'e yabıoLar ;)
yakın bi zamanda esenkoy de mangal party si wersek katılım nası olur ..?
Murat HAtta bu işi Çınarcık tayfası ile birlikte yaparsak ciddi bir katılımla yaparız.
Gelmek tanımak isteyen diğer arkadaşlarımızda bize katılabilirler
Estaş ta ceylan gazinosunda 1999 yılından önce piyansit olarak çalıştım.adım mustafa acaba varmı beni tanıyan? oradaki eksi arkadaşlarımı arıyorum :)
Mustafa Resme iyi bak beni tanıman lazım.
YAvuz 2 deki HAkanı tanıyorsan oda benim kardeşim.
hatırlayamadım sizi...1 saattir resme bakıyorum :) siz beni hatırladınız demek :) o kadar çok sevindimki anlatamam.yazın gelmeyi düşünüyorum özledim oraları.belki görüşürüz orda :) birde orda arkadaşlarım vardı özge-ahsen-yeşim-ışıl-gökçe bunları tanıyan varmı içinizde? ortalama benim yaş gurubumdalar sanırım 23-28 yaş arası
hatırlayamadım sizi...1 saattir resme bakıyorum :) siz beni hatırladınız demek :) o kadar çok sevindimki anlatamam.yazın gelmeyi düşünüyorum özledim oraları.belki görüşürüz orda :) birde orda arkadaşlarım vardı özge-ahsen-yeşim-ışıl-gökçe bunları tanıyan varmı içinizde? ortalama benim yaş gurubumdalar sanırım 23-28 yaş arası
Dediğin kişileri kardeşim daha iyi tanır ;)
BEnde ismen yüzen tanıyorum gerçi
Hakanı (http://caralem.com/forum/member.php?u=180) hatırlarsın belki Yada gökhanı (http://caralem.com/forum/member.php?u=315)
hatırlamadım,10 sene oldu.Belki onlar beni hatırlar.Gazino faaliyettemi yazın?
Estaşdakinden bilgim yok.
Ama YAvuz 2 faaliyette ?
bu yaz inşaallah geleceğim!!! belki tanıdık birilerini görürüm.O zamanlar beni tanıyanda seven de çoktu.eski arkadaşlarımı görürsem gerçekten çok mutlu olacağım.Birde yanımda şarkı söyleyen birisi vardı benden yaşça büyük ismi kadir onuda tanırsınız..
bn bu yaz gelmcem :( galiba
hoş bundan 2saat önce yazlıktann çok sewdiğim biri war okan die bizim 2üst dönem tayfasından onla konuştuk ayak üstü de alicanla doruk bilirler bizim okanı gelmeden yapamam oralara ama gtmcem :(
o dedıklerını ben tanıyorum
estasdan hepsı
Estaş ta ceylan gazinosunda 1999 yılından önce piyansit olarak çalıştım.adım mustafa acaba varmı beni tanıyan? oradaki eksi arkadaşlarımı arıyorum :)
sen arnavutmusun?
Murat HAtta bu işi Çınarcık tayfası ile birlikte yaparsak ciddi bir katılımla yaparız.
Gelmek tanımak isteyen diğer arkadaşlarımızda bize katılabilirler
abicim ayarlıyalım yapalım wallahı acaıp mangal yapasım war su sıra bide epeydır gıtmıyorum o tarafa bızım yazlık caralemın emrıne amadedır :) yeterkı katılım olsun.
valla havalar gzelleşiyo bi haftasonu kaçalmm yazlıklara hatta bni brakın dönün siz :D
sen arnavutmusun?
arnavut değilim :) ama aslında anne tarafından biraz arnavutluk var. Seni Allah çıkardı karşıma bir çuval altın bulsam bu kadar sevinmezdim. dediğim kişilere ulaşabilme şansımız varmı? yoksa yazı mı bekleyeceğiz?
yazı beklıceksın de cogu onların ewlendı yada estas a gelmıyolar ..
arnavutmusun dememın sebebi
sumuklu mustafa denen bı sahsıyet warmıs taa eskıden şarkıcı o sebeplen
yazı beklıceksın de cogu onların ewlendı yada estas a gelmıyolar ..
arnavutmusun dememın sebebi
sumuklu mustafa denen bı sahsıyet warmıs taa eskıden şarkıcı o sebeplen
yok o ben değilim.:)
peki estaşa gelen kimler var biliyormusun?
Murat bir buluşmada denk gelelim
Detay konuşalım.
Senin evdende Çamlıbeldende destek alarak güzel birşey yapabiliriz
yok o ben değilim.:)
peki estaşa gelen kimler var biliyormusun?
ben 3-4 senedir gıtmıyorum su an kımlergıdıo bılmıyorum ama herkesi tanırım orada
Murat bir buluşmada denk gelelim
Detay konuşalım.
Senin evdende Çamlıbeldende destek alarak güzel birşey yapabiliriz
tamam safak abıcım.
:hungry:
emekli olunca yaşamak istediğim.vefatımda yatmak istedğim tek yer.
kendimi en güvenli hissetdiğim toprak orası.
insanın canı sıkıldığı zaman ansızın aklına bir yer gelir,şimdi oarada olsam dediği yerler vardır ya hani işte orası esenkoy
çamlıbelin sahibinin ismi neydi ya?güzel eğlence mekanı
yaz geldi az kaldı okulda tatil oluyor
çamlıbelin sahibinin ismi neydi ya?güzel eğlence mekanı
Volkan Ve Vural KÜÇÜK kardeşler ;)
Zeki PehLivan
02.08.08, 02:19
önumuzdekı haftasonu aLLahın izni iLe cınarcık weya esenkoy de oLucam..
oraLarda oLan oLur ise görüşebiLiriz.
Zeki gidersen mutlaka haber ver ;)
Özellikle Esenköy için
Zeki PehLivan
02.08.08, 22:06
abi anne ben we kardeş gitmeyi düşünüyoruz. bu aksam pansıyon iLe iLgiLi biLgiLer geLicek..
kumpLaja yakın oLsun istedim.
geLmem durumunda görüşürüz inşaLLah.
Kumplajsa Esenköye uzak.
Ama esenköyde yer istersen kardeşim halledebilir.
Ayrıca 8 ağustosda ESENKÖY CAMLIBEL BEACH de EGE Konseri var ilgilenen arkadşlara duyurulur
Zeki PehLivan
15.08.08, 00:18
esenköy tatiLim sona erdi. :)
aiLem haLa orada..
iLgi ve aLakası için Şafak abi ve kardeşi Gökhan'a teşekkürler..
selam ben esssss çok çok güzel resimler,tanıtım ,yanlız esenköy çamlıbel de önümüzdeki günlerde,bayramda hangi aktiviteler var gitmeyi düşünenler için eminim yardımcı olursunuz şafak bey
çınarcık esenköy
o taraflarda denize grilebilecek
süper deniiz olan koy filan var mı?
1993-1999 a kadar Armutluda iş nedeniyle yaz kış kaldım esenköye 10 km kala içmesuyu amaçlı baraj yaptık İller Bankası olarak bundan dolayı esenköyü iyi bilirim ve çok alabalık yedim orda deniz ve sahilide aynı Armutlu gibi temiz ve güzeldir şuanda da esenköyde alt yapı öalışmalrımız devam ediyor ve sık sık kontrol için geliyoruz iş nedeniyle güzel ve sakin bir belde
herhangı bı org planı mevcutmudur esenkoy için ŞAFAK abi..?????????
herhangı bı org planı mevcutmudur esenkoy için ŞAFAK abi..?????????
HErhangi birşey yapamadık valla.
Üç HAftamı geçirdim.BElediye başkanı ile görüşmelerim oldu kısa vadede değil ama uzun vadede birşeyler yapabiliriz.
http://www.facebook.com/pages/ESENKOY/25854158310
Facebook Esenköy sayfası
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.