PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hayatta en utandığınız an..? =)

βяยηέттέ
18.02.08, 03:51
hadi bakalım herkes utancını anlatsın :p

Melih-Ö
18.02.08, 03:53
kız arkadaşımla ilk konuşmzmız... daha dün gibi hatırlıyorum çok utanmıştım:) (20 ay oldu:))

ßuqra
18.02.08, 03:57
evt o durumlar banada olmuştu şimdi rahatm her kızla konuyu acan arkdşm snn warmi :)

LKR
18.02.08, 04:00
hadi bakalım herkes utancını anlatsın :p

Yaa sende de ne kadar çok konu varmışş

O anı unutamam sadece 2 KİŞİ biliyor burada açıklayamam

K@NSu
18.02.08, 04:01
Söleyemem şimdi utanırımm :p :D:D

Eray CERİT
18.02.08, 04:06
alış-veriş mağazasında kozmetik bölümündeki kıza asılmam sonucu güwenlikden yediğim azar :D (bi iddia sonucu olmuştu ve oraya tekrar gidemedim )

CKN
18.02.08, 04:07
karda kayıp düşünce cok utanıyorum :)

Berk
18.02.08, 04:08
okulda kantinde kızın birisi sigara içiyordu.ama kızın eline sigara çok yakışmıştı.
tesadüf bizim bir arkadaşta kıza yakın bir mesafede 3-4 metre falan uzaklıkta tek başına bekliyordu.
Arkadaşın yanına gittim, ya abi bazı kızlara sigara içmek ne kadar yakışıyor dedim. Arkadaşta yani şeklinde bir yüz ifadesi ile "bazılarına" dedi eliyle eh hareketini yaptı. Bende "evet doğru söylüyorsun, kimisi de hayat kadını (tabi argo şekliyle f ile başlayan) gibi oluyor dedim.
Sanırım söylediğmi kız duydu, çünkü kafayı çevirince kızın bana baktığnı gördüm gıcık bir ifade ile. üzerine alınmamıştır inşalla çok utandım.

Yine birgün arkadaşlarla baya kalabalık ve sürekli gittiğimiz bir yerde oturmuş kahve içiyoruz, 3 kişiyiz ve sürekli gülüyoruz. Arkadaş bir konu anlatıyordu bende cevaben "tahrik mi oldun" dedim kafayı bir çevirdim dibimde bayan garson masadan boşları alıyor :S halbuki konunun hiç cinsel tarafı yoktu ama anlatamazsın işte :D

Yunus Kahraman
18.02.08, 17:25
Utanacak birşey yaptığımı hatırlamyorum :)

Ömer Faruk
18.02.08, 17:27
ben anlatamam
sonuçta utanmışız bi daha ne diye utandırıyosunuzki kardeşim :D

jAy-JaY
18.02.08, 17:28
Aman aBi Girmeyelım .

Ömer Faruk
18.02.08, 17:31
daha gecen pazar yapmıştık ilhan hatırlatmayalımda bi anı canlansın kafanda die şeyettim :D