Orijinalini görmek için tıklayınız : ayakabıda en çok tercih edilen marka. . .?
walla ben en çok converse giyiyorum (:
aynen :) resmi warsa koysana bakem :p
aynen :) resmi warsa koysana bakem :p
en cok kullandıklarım bu ikisi bi sanıe koycam :D
Spor :nike, new balance,diesel,puma....adidas kesinlikle giymem :) antipatim var :)
Klasik: Nine West, River Island, Demirel, Hotiç
Vazgeçemediğim: Yeşil Tımberland botlarım :)
Bot: Tımberland
Çizme: Harley Davidson , Demirel , Nine West
kesinlikle ve kesinlikle nike ve prada
EN FAZLA GİYDİKLERİM:p
http://img239.imageshack.us/img239/6186/collage161km0.jpg
bnmkide bu apLAsı =))
http://img412.imageshack.us/img412/3223/94510297yw9.jpg
puma ve adidas.. son zamanlarda adidas hep..
converse e karşıyım bana kızabilirsiniz ama kızılay dağıtıyor gibi herkesin ayağında aynı ayakkabı..
puma ve adidas.. son zamanlarda adidas hep..
converse e karşıyım bana kızabilirsiniz ama kızılay dağıtıyor gibi herkesin ayağında aynı ayakkabı..
ewet cok kzdım ama nabıyım ayağım büyük adidas mesela giydiğimde ayaklarım çocuk mezarı gbi oluo conwerse bez ya gene biraz küçük kalıpsz duro:D:mad:
+1 melih-ö
converse i hediye aldılar bana bende başkasına hediye ettim:D ki sevmediğim bildikleri halde aldılar:D
en çok nika giyiyorum:) gerçektende çok rahat ve çok güzel:) timberland ve guccide güzel:)
:) kızılayın dağıttıklarından farklı ilk görüşte belli edio kendini :D
converse,adidas :) kışın bide buna harley çizme ekleniyor :)
ya buğra yapma kardeşim ya:D ben b.köye gittiğimde abartısız yaşlısından gencine herkeste converse höh diyorum ya:D:D:D
Bu arada 36 sene ayakkabı atölyesi sahibi olan bir ailenin ferdi olarak:) ve piyasadaki birçok markayı çok yakından tanıyan biri olarak Divarese ve Kemal Tanca tavsiye etmiyorum.. İnci Ayakkabı ve ELLE iyidir.. gece gece aklıma gelmiyor şu anda ama sorunuz olursa yanıtlayabilirim:)
converse,adidas :) kışın bide buna harley çizme ekleniyor :)
içimi okudun bee:p
İnci'ninkiler gerçekten çok sağlam ve çok kaliteli:) bir tane süet köselem var... rahat 2 senedir giyiyorum:) ayakta çok şık duruyor ve süeti ilk günkü gibi pırıl pırıl):
Bu arada 36 sene ayakkabı atölyesi sahibi olan bir ailenin ferdi olarak:) ve piyasadaki birçok markayı çok yakından tanıyan biri olarak Divarese ve Kemal Tanca tavsiye etmiyorum.. İnci Ayakkabı ve ELLE iyidir.. gece gece aklıma gelmiyor şu anda ama sorunuz olursa yanıtlayabilirim:)
işte tabiki conwerse giymiyorum inci we kemal tanca;)
Spor ayakkabı :Nike
BOT :CAT- Camel
İş icabı kösele :Kemal TANCA
Kemal Tanca, Divarese ve Boyner mağazasında özellikle karşılaştığım birşeyi söyliyim.. genelde şöyle der bizim bilgisiz satıcılarımız italyan deri :D
derinin italyanı almanı japonu yoktur deri deridir :D ama böyle deyincede bozulur arkadaşlar çok biliyormuş tavrı yaparlar:)
ama İncide örneğin en son town centerdaki mağazasına gitmiştim ilgi hat safhada ve kalite en üst noktada diyebilirim :)
spor ayakkabılarda tercihim puma.
en fazla da puma var heralde ayakkabılarım arasında.
bende ayakkabı hastalığı var zaten sürekli ayakkabı alırım.
klasik ayakkabılarda İnci'yi başarılı buluyorum Fatih'in dediği gibi.
Divaresse falan gereksiz geliyor.
puma nike converse ayağım rahat oLsunda..
Spora Ayakkabı : New Balance, Nike
Klasik: Beymen,Elle
Vazgeçemediğim: George Hogg
Bot: Tımberland
Çizme: Harley Davidson
Eray CERİT
18.02.08, 05:42
yha eskiden converse ve Van's giyerdim her gören bu ne böle bez ayakkabı giyiyon derlerdi ...şimdi tekdüze, kimi görsem converse artık ben giymiyorum :D...şimdide Adidas veya Puma
kendimi bildim bileli Nike giyerim.
ee ayaklarınız 47 buçuk numara olunca mecbursunuz:D:D
artı bide büyük numara olduğu için fazla çeşit olmuyo bende farklı çeşit istediğim için birde özel yapım olarak yurtdışından gelmesini bekliyorum :D
mesela adidasın 48 numarası olmuyo :D
benim ki de tam bi çocuk mezarıymış :D
Hava durumuna göre:) hava soguk olursa adidas
güzel olursa converse
Yağışlı olursa harley :)
tarzına göre değişio
spor adidas-converse-timberland
bot timberland
eer resmi biyerse nine west
Harley, Bronx, Nine west, adidas, nike, converse tercih ettiğim markalar arasında...
en cok nike converse adidas gaLiba :)
ne olsa giyerim ama genelde Nike...hayatımda 1 kere convers aldım onlarda bunlar...:)
http://img228.imageshack.us/img228/8572/conversui2.jpg
Ömer Faruk
18.02.08, 21:26
4 senedir nike giyiyorum
en son 170 lira verdim
herhalde 10 sene giyerim o acıyla :D
Yunus Kahraman
19.02.08, 03:48
Sporda PUMA şaşmaz. Fazla dayanmamasına rağmen modelleri beni cezbediyor. Köselede SARAR. Köselede başka marka olarak bir kere BORBOUR aldım. Gerçekten iyi çıktı. Botta NIKE. Çizmede H.D.
kösele tarzında kullandıımda (okul içn fln) george hogg da çk rahat çok sorunsuz bi ayakkabı pahalı ama değiyo..
Emir-Almas
19.02.08, 23:28
nike puma adidas ama boşuna yatırıoruz biz bu paralari :O aklıma geldi nerden geldiyse bu soz
spor giyiceksem converse he kösele olucaksa mutlaka kemal tanca :)
yilmazsoyleyici
20.02.08, 00:06
Herdaim Nike...
sporda:nike puma adidas (pumayı artık pek tutmuyorum ama)
botta:timberland
klasikte:dexter,inci
terlikte:T&H Yazın çok giyerim..
alırım bi siyah bi beyaz conversimi bakarım keyfime :D
ne olsa giyerim ama genelde Nike...hayatımda 1 kere convers aldım onlarda bunlar...:)
http://img228.imageshack.us/img228/8572/conversui2.jpgbilerek mi conSerVe yazdın :)
MuhaRReM C.80
20.02.08, 08:13
adidas.nike.vans.billabong.quicksilver
cengiz üngör
20.02.08, 10:41
Adidas.......Puma...
walla ben en çok converse giyiyorum (:
converse çıkmasaydı bu mileet ne gircekti ben de bunu anlamıorum ama sözüm meclisten dışarı :)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 21:55
converse-adidas-diesel...
bazen marka hiç önemli değil hoşuma giderse pazardan bile alırım...
pazaar collection:D
ben biras klasik takıldığımdan :)
dıvaresse :D öğrencilik yllarımdan kalma alışkanlık george hogg :D
heralde en cok tercih edilenlerden biri converse. hayatımda hiç conversim olmadı alcam ama bnde bi tane bakalım nedir bu converse in kerametii :D
6 tane conwersim var ...
Hatta en orjinal yırtıklısı bende bir tanecik toz yok o haldemağazaya girdiğim zaman tezgahtar bunları bize verin vitrine koyalım demişti :)
converse ile çok gezdim ama bu ara adidas süperstarlarımdan vazgeçemiyorum:)
Adidas SS serisini kullanıyorum yıllardır cok cok memnunum :D eklem sorunları yuzunden converse giyemiyorum :S
converse - nike - puma başka bişi giydiğimi hatirlamiyorum :) :p
harley dawidson - puma - lewis
Klasikte SARAR ve İNCİ özellikle incinin modelleri hosuma gidiyor.
Spor olarak en basta belirtiyim hayatta converse giymedim düşünmüyorumda giymeyi.Yıllardır ADİDAS vazgeçemediğim tek marka her yasa adapte olabilen bi marka.NİKE da aldım su sıralar oda rahat bi ayakkabı.
Bot olarak CAT CAMEL ..
Çizme olarak bir kere HARLEY aldım bi daha da almam hem rahat değil hemde kemer toka sesi çıt çıt hiç hosuma gitmiyor.
Levent_KuşdemiR
05.03.08, 20:57
hiç yapmadığım bişey yapıp dün kntx aldım...
görüntüsü çok hoş geldi gayet de rahat....:ramo:
yahu benim hanımda milasa erbil süerin bayiliğini acalım diyor emekli olunca , bakıyorum kimse bahsetmemiş , hanıma söyledim az önce vazgeçtim ben bu işten diye. benim favorim yakupoğulları,garotex,tosen (bunlarda askeri bot markaları, eee yıllardır bunlardan giyersek başka anlamayız marka felan)
Levent_KuşdemiR
05.03.08, 21:23
yahu benim hanımda milasa erbil süerin bayiliğini acalım diyor emekli olunca , bakıyorum kimse bahsetmemiş , hanıma söyledim az önce vazgeçtim ben bu işten diye
sen aç abi ben bizim tayfayı senin dükkana abone yaparım:D
biz bize yeteriz:ramo:
az öyle olucak gibi, levo.
converse giyiyodum ama artık herkesin ayagında.belediye dagıtmıs gibi sanki :D o yüzden adidas-nike
yahu benim hanımda milasa erbil süerin bayiliğini acalım diyor emekli olunca , bakıyorum kimse bahsetmemiş , hanıma söyledim az önce vazgeçtim ben bu işten diye. benim favorim yakupoğulları,garotex,tosen (bunlarda askeri bot markaları, eee yıllardır bunlardan giyersek başka anlamayız marka felan)
İsmail abi Goratex bende kullandım kesinlikle su almayan ve ısı kaybı olmayan bi ayakkabı;)
79% Nike
19% Adidas
1% Converse
1% Derimod
Ben küçükken converse'ler 10$ idi, kimse yüzüne bakmazdı :D
Belediye mi dağıtmış _?
Zannetmiyorum nıke adıdas daha cok var converse herkese gitmiyor ;) renkleri desenleri yeter ;)
Belediye mi dağıtmış _?
Zannetmiyorum nıke adıdas daha cok var converse herkese gitmiyor ;) renkleri desenleri yeter ;)
Converse devam =) :ramo:
Spor: Adidas ( daha önce AND1)
Mevsimlik:Gossi
Bot:Giymeyi sefmiyom.
Takunya:Varbitane Markasını Bilmiyorum
bide conserve almayı düşünyom havalar biraz daha ısınsın.
genelikle Lacoste giyiorum
nike, adidas ,tommy ,harley, converse ,timberland ,kemal tanca ,levis, jack jones , puma her markadan ayakkabım var hangisini beğenirsem onu alırım marka ayırt etmem :D bi tek dikkat ettiğim bi nokta var herkesde olan modeli almam..
Berk Bahadır
07.03.08, 10:10
Pumanın ilginç bi modeli var bide sparco yarış ayakkabısı vardı düz taban ince altlı.
Klasiktede Kemal Tanca , inci...
spor ve günlük giyim: diesel , dexter , puma , hotiç
kalsik : inci , hotiç , beta
verdigim paranın hakkını verenler ise diesel dexter ve hotiç:cheers2:
pumaya niye para verdim onu da bilmiyorum.. gerisini ihtiyaç için gerekli olduğu için giyiyorum sadece..:gnorsi:
giyerken zevk aldıklarım paramın hakkını verenler.. :ramo:
Zeki PehLivan
20.03.08, 13:37
Tımberland - ( Kış ayLarının vazgeçiLmezi )
Adidas -
Converse -
Reebok -
New balance, nike, puma, inci, kemal tanca, jag club,divarese, harley, timberland new balance ı şiddetle tavsiye ediyorum inanılmaz rahat.
asla vazgeçmeyeceğim nike, onla beraber sebago, timberland, dockers, george hogg, dexter
JackDaniels
20.03.08, 15:37
klasik ayakkabıda flogart ve flo da satılan garamound tercih ediyorum
spordada reebok ve adidas
Spor : Converse , diesel ve paciotti
Klasik ve abiye ayakkabı : Nine west, hotiç , inci
ayakkabıda converse e karşıyım
bi seçme duygusu yok herkeste aynı :)
GÜNLÜK KULLANIM İÇİN ADİDAS,DEXTER,SEBAGO VE LACOSTE ESKİDEN CONVERSE KIZILAY MALI OLMADAN ONCE :d KLASİK İSE DOCKERS HOTİÇ.. BASKADA AYAKKABI TANIMAM NIKE A KARSIDA AYRICA ALERJİMM WARR!
sene 1998 dayım ozman 25 yaşında en kral ayakkabı ESEM SPROT alırdı :ramo:
günlük en rahat ayakkabı converse.. :)
bir yere gitceksem davet düğün toplantı falam divarese :)
top oynucaksam abidas :D
çiçeklerle uğraşırken sabo terlik :ramo:
Adidas - Stan Smith. | Converse , Etnies , Emerica
Klasik giyiceksem kemal tanca,sporda reebok tek geçerim..Böle yazın capri altına filan sebago ;) yeşilli,lacili çok güzel ve rahat :)
marka takıntım asla hiçbir üründe olmadı olmazda markacılıktan hoşlanmam yapmacık şeyler . ki ztn türkiye de olan markaları tercih te pek etmem marka takıntım olsa kalıntılar türkiye ye geliyor...begendiğim takdirde pazardan bile alırım hiç problem değil yanii... ;) .
justtuning-BORA
24.04.08, 11:46
Spor Olarak Adıdas Gıyıyorum Cunku Ayak Numarama En Uygun Bu Markada Bulabılıyorum Klasık ıcınde Aynı Sey Gecerlı...
Klasık Olarak Hotıc , George Hogg ,baldınını
converse nike başka takıntım yok:D
Hangi birini yazayım ki :D
Günlük: Dexter, Prada, Nike,
Kışın: Timberland, Harley,
Sporda: Nike,
Halısahada: Adidas
Yazın: Speedo
Resmi: Daniel Hechter, Erol,
Hamamda: Takunya.
Converse, Asics Onitsuka Tiger, Nike, Harley Davidson, Elle, Puma..
marka takıntım yok Hosuma gıttın Alırım..
benden baska onitsuka giyen yok mu ya :S
konuyu görünce Zara'dan alacağım çingene pembesi ayakkabılarım geldi aklıma:box::box::box:
Genelde nıke suanda converse var ama cok kalitesiz yada benim ayaklarda sorun var :)
asics onitsuka nike ve türevi ..
kartal_GTI
13.05.08, 00:12
Bu aralar herkes converse giyiyo özellikle o beyaz converse leri belediyenin dağıttığını düşünmeye başladım :D
Atahan Ülgül
13.05.08, 00:44
lacoste,prada,nike
tyger ve bızım aygır :D:D:D:D:D
selmanzararsız
13.05.08, 00:49
Çooook eskiden ( 90s :D ) 1 adet Converse ayakkabım olmuştu, hatta eşofman takımım bile vardı geçmiş zaman hatırlamıyorum rahat mı değil mi diye, o zaman ucuz diye almıştım ama sanırım bu kadar moda değildi :D
Modelleri çekici olsa LOTTO çok rahat ayakkabı, ben çok sevdim.
Bu arada TOGO nasıl bi marka ??? Kimse yazmamışta klasik e ???
cemFBilgin
21.06.08, 20:25
Adidasss.. Bu aralar porsche design a taktım bir tanesi kesmedi bir tane daha aldımm.. Çok rahat ve şıklarr.. Like a porsche :D
Onlarla arabayı kullanırken daha mı hızlı gidiyor ne??? :wink:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.