Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum problem
Server bakım yada sorun mu var..Yoksa forumdan kaynaklanan bazı aksaklıkları mı mevcut...
Son 2 gündür mütekip defalar site açılmadı....?
Takip ediyoruz Demir ağbi, geçen çarşamba akşamından beri bu sorun mevcut. Hosting firması ile devamlı irtibat halindeyiz. Halen üzerinde çalışıyorlar.
bayagı bı zmndır war demır abı problem evren solemıs zaten bende dorukla konustum gecen gun
oddproxy.com uzerınden saglıklı bı sekılde gırebılıosun abı problem duzelene kdr tawsıye ederım o sekılde baglanıyorum ben sıteye
OK..Benim malumatım yoktu....
Teşekkürler Evren,Alican...
Sanırım sorunumuz giderildi..Problem yaşamaya devam eden varmı?
evren 1 2 saat once gıremedım oddproxyden gırdım daha sonra normal olarak baglıyım su anda ben
bUğrA_mUtlU
03.06.08, 14:02
problem mi var... bende hiç sorun çıkmıyo...
selmanzararsız
03.06.08, 15:18
mesaj attıktan sonra sanki atmamaışım gibi oluyor yani sayfa gelmiyor ama mesaj atılıyor yani sayfaya yeniden girdiğimde mesajın atıldığını görüyorum
mesaj attıktan sonra sanki atmamaışım gibi oluyor yani sayfa gelmiyor ama mesaj atılıyor yani sayfaya yeniden girdiğimde mesajın atıldığını görüyorum
Sanırım bu farklı ve local bir sorun. Cookies, geçmiş temizlemek sorunu giderebilir.
bende giremiyodum dun gece ve bu sabahtan beri. Ama an itibariyle girebiliyorum..
bende genelde akşamları giremıyordum onun için 3,4 gündür ugramıyorum baklım olacakmı yine :D
evren su anda gene gıremıorm oddproxy den baglandım gene bılgınız olsun
Ersin ÖREN
03.06.08, 18:10
Bende her hangi bir sorun gözğkmüyor :S
@crazydog cookies ve geçmişi silip tekrar bi denermisin ?
Panelde her şey normal şu anda..
su anda normal baglandım mesela
ersın sagol aynen denıcem
bUğrA_mUtlU
03.06.08, 20:48
bende hiç bi zaman sorun olmuyo 24 saat bağlanabiliyorum ama benim modemde ayarlarda değişiklik var... o şekilde bütün her yere herhangi bi engelle karşılaşmadan girebiliyorum...
yerel ağ bağlantısında
yeğlenen DNS sunucuyu 4.2.2.2
diğer DNS sunucuyuda 4.2.2.3
yaptığınız zaman bütün heryere girebiliyorsunuz...
Levent_KuşdemiR
03.06.08, 21:06
biraz önce bi sorun yaşadım tekrarladım bağlandım...
2-3 gündür sıkça rastlıyorum bu soruna...
su anda yok bendede ama ranthor gıremıodu
yurt dısı cıkısında bı problem war arkdslar cok sınır bozucu bı durum bu
forum iyileştirme çalışmaları ve sitenin ana sayfa çalışmaları şuan devam ediyor,
bu süreçte kesinti yaşayan üyelerimizden özürdileriz.
bomba gibi bir içerikle ana sayfamızı hizmete sunucaz.
YAKINDA :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.