PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kobra Takibi takipçileri

bUğrA_mUtlU
01.06.08, 17:39
arkadaşlar geçtiğimiz senelerde düzenli olarak kanal d de yayınlanan ama sonra uzun bi süre ara verilen ama şimdilerde yine kanal d de yeni bölümleri ile haftasonları yayınlanmaya başlayan Kobra Takibi full aksiyon dolu sanhaleri ile kendisini sevdiren biri... her bölümünde bol bol yanlamaları hareketli kovalama sahneleri yeni bölümlerinde kullanılan ve insana diziden çok sinema tadı veren çekim teknikleri ve mutlaka her bölümün sonunda pert olan araçları ile izlenmeye değer bir dizi...

2 - 3 haftadır şansa denk geliyorum... cumartesi veya pazar olabiliyor... yeni bölümlerle birlikte diziden ayrılan Tom geri dönmüş ve ilk bölümlerdeki ekip tadı geri gelmiş ayrıca BMW nin yeni 3 serisi kullanılmaya başlanmış... eski bölümlerinde gri bir e46 kullanan bu ikili şimdi beyaz bir 3 seriri kullanıyor... oyuncu kadrosunda fazla bir değişiklik olmamaış... Andrea nın yerine başkası gelmiş onun dışında gördüğüm kadarı ile değişiklik yok... eskiye oranla kullanılan çekim teknikleri ile izlemesi daha keyifli ve insanı şaşırtan sahneleri ile keyifli bir dizi... eminim bir çoğunuz kovalamaca sahnelerinde imrenerek izlerken pert olan araçları gördükçede vay be diyodur...

az önce izledim yeni bölümünü be bitti konuyu açmaya geldim... dünyada benim bildiğim kadarı ile emsali az olan ve izleme imkanı az olan bu ve bu tazr dizileri seven biri olarak içimden gelenleri yazdım..

diziyle ilgili bir bilgi vermek gerekirse arkadaşlar diziniin başlangıç tarihi yanlış anlamadım isem 1996... Erdoğan Atalay ın internet sitesinde 7 şubat 2008deki güncellenesinde yazılan yazıda dizinin 100. bölümünü kutladıklarını ve yeni başlayan sezon nedeniyle verilen partiden bahsediyor... bu sene 32. sezona başlamışlar...

kanal d nin yayın akışına göre cumartesi günü 00:30 da Kobra Takibi var...

Melih-Ö
01.06.08, 17:40
evet bende takip ediyodum devamlı:) geçen pazar bende izledim:) aksiyonlu ve heyecanlı bir dizi:) birde ben bu kadar araba parçalanan bi dizi daha görmemiştim:)

ersin
01.06.08, 17:46
suan izliyorum:)

Mete
01.06.08, 17:51
bugn izledim ve hosuma gitti artık takip ederim :D

bUğrA_mUtlU
01.06.08, 17:55
evet reklam girdi birazdan devam... :) evet Melih filmlerde bile bu kadar rahat harcanılamazken istienalar dışında bir dizide bu kadar parçalanması ki her bölümde en az 2 - 3 tane sağlam bütçe veya sponsor gerektirir diye düşünüyorum... :)

Bora
01.06.08, 18:03
her pazar verıyor yenı bolumlerı ıle

ßuqra
01.06.08, 19:32
tühh kaçırdk bugün :)

f@tih_28
01.06.08, 20:02
her zaman izlerim bugün izleyemedim.tam aksiyonlu bir film gerçekten..unutmadığım sürece takip ediyorum..

seznur
01.06.08, 20:42
hem izliyorum hemde oyununu oynuyorum:D

SabRi
01.06.08, 21:06
Hangi saatlerde oluyo ya...bende izlerdim önceden beğenerek...

bUğrA_mUtlU
01.06.08, 21:29
Hangi saatlerde oluyo ya...bende izlerdim önceden beğenerek...

belli olmuyor... kanal d sağolsun kafasına göre koyuya değiştiriyo...

internette biraz aradım bugün 96 dan beri yayında olan dizide Semih rolündeki Erdoğan Atalay birçok ortak değiştirmiş... hatta bugün okuduğum bir yorumda ve bulduğum bi video da Tom ölüyo ama bugünkü bölümde vardı... yine işte burda kanal d nin halt yemesi karşımıza çıkıyo bölümleride kafasına göre oynattığı için ne nedir bilemez olduk... sanırım almanyada falan dvd leri varmış ama TR de bulunur mu bulunsa bile Türkçe dil seçeneği olur mu bilinmez... bir çok dizi dğnya çapında tutuldu ve sezon sezon dvd leri çıkıyo bu kadar uzun süre tv de oynayan ve emsali az bulunan bir dizinin TR de fazla tutulmama sebebi ne acaba...

Gökhan_SK
01.06.08, 21:51
eski bölümleri sürekl takip ederdim ama yenilerden haberim yoktu haftaya bi bakıyım belki denk gelir..

Deniz Ç
01.06.08, 22:28
öncden kaçırmadn isLerdm bittiğini sanıodm, bitmediğini sizden duymam güseL oLdu artk isLemye devam ederim...

sui_cast
02.06.08, 10:57
şu an nerede yayınlanıyor bilmiyorum ama KanalD de yanyınlanırken 4-5 bölümünü izlemiştim. fena bir dizi değildi :)

yalnız tırın üzerinden atlayan e46 BMW 3 serisi uçup yere düşen e36 sonra kazalı bi şekilde devam eden yine E46 olunca diziyle aramdaki tüm duygusal bağlar koptu :D

crazydog
02.06.08, 12:40
takıp ettıgım bı dızıydı bıtınce uyuz olmustum cok sewındım smdı daha denk gelmedım ama mutlaka ızlıcem :):)

bUğrA_mUtlU
02.06.08, 13:16
şu an nerede yayınlanıyor bilmiyorum ama KanalD de yanyınlanırken 4-5 bölümünü izlemiştim. fena bir dizi değildi :)

yalnız tırın üzerinden atlayan e46 BMW 3 serisi uçup yere düşen e36 sonra kazalı bi şekilde devam eden yine E46 olunca diziyle aramdaki tüm duygusal bağlar koptu :D

öle diyosunda peki sen bu kadar araç parçalana bir dizi daha gördün mü... 1 kasa önceki Rang Rover bile patlattılar...

sui_cast
02.06.08, 13:30
öle diyosunda peki sen bu kadar araç parçalana bir dizi daha gördün mü... 1 kasa önceki Rang Rover bile patlattılar...

yok güzel dizi bişe demedim :) ama boyle seyler eglenceli oluyo..:hump:

hüzünce
03.06.08, 16:26
bende sverim ama eski heycanı yok gibi izleidm yeni bölümleride sanki yapmacık gibi geldi :S oda arçalar daha ucuz sanırım :D

Şafak
03.06.08, 16:29
Çok eskiden beri seyrederdim.
Uzun bir ara verdim.
İLk mesajı editleyerek yayın gününü ve yaklaşık saatini yazarsan takip ederiz.

Dikkat edersen güçlü arabalartakip eden kovalayan hep Alman,bir yerde okumuştum dizinin bu kadar masraf yapılma nedenide Alman arabalarını ön plana çıkartmak imiş ;)

bUğrA_mUtlU
03.06.08, 20:51
Çok eskiden beri seyrederdim.
Uzun bir ara verdim.
İLk mesajı editleyerek yayın gününü ve yaklaşık saatini yazarsan takip ederiz.

Dikkat edersen güçlü arabalartakip eden kovalayan hep Alman,bir yerde okumuştum dizinin bu kadar masraf yapılma nedenide Alman arabalarını ön plana çıkartmak imiş ;)

tabii ki abicim yazarım... :)

olabilir sonuçta kovalayanlar Mercedes BMW ve Porsche kovalananlar ne gelirse... buna bu üçü dışında diğer alman markalarıda dahil...

hüzünce
03.06.08, 20:54
ama kovalananda genelde alman arabası oluyor

kartal_GTI
03.06.08, 20:58
belli olmuyor... kanal d sağolsun kafasına göre koyuya değiştiriyo...

internette biraz aradım bugün 96 dan beri yayında olan dizide Semih rolündeki Erdoğan Atalay birçok ortak değiştirmiş... hatta bugün okuduğum bir yorumda ve bulduğum bi video da Tom ölüyo ama bugünkü bölümde vardı... yine işte burda kanal d nin halt yemesi karşımıza çıkıyo bölümleride kafasına göre oynattığı için ne nedir bilemez olduk... sanırım almanyada falan dvd leri varmış ama TR de bulunur mu bulunsa bile Türkçe dil seçeneği olur mu bilinmez... bir çok dizi dğnya çapında tutuldu ve sezon sezon dvd leri çıkıyo bu kadar uzun süre tv de oynayan ve emsali az bulunan bir dizinin TR de fazla tutulmama sebebi ne acaba...
Tutulmamasının en büyük nedeni kanal D nin diziyi gecenin bi vakti yayınlaması bazen hiç yayınlaması, saatini kafasına göre değiştirmesi olabilir

bUğrA_mUtlU
04.06.08, 13:22
Tutulmamasının en büyük nedeni kanal D nin diziyi gecenin bi vakti yayınlaması bazen hiç yayınlaması, saatini kafasına göre değiştirmesi olabilir

evet... düznli ve daha uygun saatlere koysalar eminimki TR de de güzel izlenme oranlarına sahip olacaktır ve belki o zaman Türkçe dil seçeneği ile DVD leride satılmaya başlayabilir...

bUğrA_mUtlU
04.06.08, 13:24
ama kovalananda genelde alman arabası oluyor

ama genelde onlarda eski VW ler Ford lar Opel ler vs. oluyor... kovalananlarda çok nadir Mercedes BMW veya Porsche oluyor... :)

hüzünce
04.06.08, 14:53
e yenisini parçalamak agır geliyor demek ki :D

Alp
05.06.08, 00:26
Bayadır denk gelmedim, ama severek izliyordum...Dizide en çok dikkatimi çeken, Gri E46'nın kaza sahnelerinde E36'ya dönüşmesi :D:D

TarikS
05.06.08, 00:58
Çok severek izlerdim..Bir ara tekrarlarını verdiler, hiç sıkılmadan denk geldikçe izledim..

kanal D'nin sitesinde, "Pazartesi 00:00" olarak görünüyor yayın saati.. sanırım pazarı pazartesiye bağlayan gece.. :)

bUğrA_mUtlU
05.06.08, 01:01
hergün bakıyorum ama tvde ne var da baktığım için en fazla ertesi güne akabiliyorum... ayrıca yine her zamanki gibi gcenin körüne koymuş... yazın çok hatırlarım gece 2 ye 3 kadar bekleyipte yerine başka bişey yayınlanınca söverek yattığımı... haftasonları gündüz haberlerden önce veriyolar son iki haftadır...

bUğrA_mUtlU
05.06.08, 10:43

TarikS
05.06.08, 22:28

cuma'yı cumartesiye bağlayan gece olması gerek o zaman..e Byaz show noldu ? bitti de ben mi bilmiyorum yoksa :D

Ome_RS
05.06.08, 22:38
eskiden hep izliodum ama artık izleyemeiyom :(

bUğrA_mUtlU
05.06.08, 23:29
cuma'yı cumartesiye bağlayan gece olması gerek o zaman..e Byaz show noldu ? bitti de ben mi bilmiyorum yoksa :D

yok direk cumartesiyi pazara bağlayan gece... :D BKM Mutfak diye bişey var ondan sonra...

bUğrA_mUtlU
08.06.08, 01:59
eğer kanal d yayın akışında bi değişiklik yapmaz ise bu gece 00:30 da yani yarım saat sonra Kobra Takibi var arkadaşlar... :)

Bora
08.06.08, 02:06
buğra haber vrdıgın ıcın saoll :D:D:D

bUğrA_mUtlU
08.06.08, 02:30
arkadaşlar Kobra Takibi başladı...

crazydog
08.06.08, 04:05
eet bnde ıslıoom su annda

bUğrA_mUtlU
08.06.08, 04:31
arkadaşlar izlemeyenler çok güzel iki bölüm kaçırdı... özellikle ikinci bölümün sonu çok güzeldi... :)

TarikS
08.06.08, 17:39
harbi fenaydı 2 bölüm :) 2.sine bittim..maybach exelero.. aman yarabbi :D haftaya da mutlaka izlemye çalışacağım..

Ome_RS
08.06.08, 21:04
tekrarı mekrarı yokmu bunun yaa izleyemedik dün gece :(

hüzünce
08.06.08, 21:11
ne manyak adamlar bunlar sürekli degiştiriyorlar saati günü ;)

emresener
08.06.08, 21:15
Almanlar araba kullanmayı bilmiolar hele bu kamyon şöförleri tam katliamcılar :D önüne araba kırınca direk bi sağ bi sol takla :D:D:D trafik kovalamacaları bu dizide yerle bir :(

ahmet-drs
08.06.08, 21:36
Her bolumde bi suru arabayı pert ediyolar yaa,alıyolar araba hurdalıgından:) Exelero guzeldi ama..

emresener
08.06.08, 21:49
Her bolumde bi suru arabayı pert ediyolar yaa,alıyolar araba hurdalıgından:) Exelero guzeldi ama..

Bu bölümde gAYet temiz bi 200e pert ettiler hiç de hurdalıktan alınmışa benzemiodu

ahmet-drs
09.06.08, 04:36
O arabalar Almanya'da ne kadar biliyosun di mi?:)

İbRaHiM
30.06.08, 01:44
Eski Bölümünde Bir Merso Vardı Balina Kasa Cocuğu Içinden Cıkarıyorlar Helikopterle Obolumu Unutamıyorum Bu Arada Unutmadan Eskı Mudavımlerınenım Fırsat Buldukca ızlerım

ßuqra
30.06.08, 02:10
buqün kactaydı :) kaçırdık

TarikS
06.07.08, 02:58
bugün bir şey yok gibi.. hepimiz birimiz için diye salak bir şey var..

Ome_RS
07.07.08, 00:04
ya bu kanal de çekilmez salak salak iş yapıolar.
internetten eski bölümlerini izleyebileceğimiz yada indirebileceğimiz bi yer varmı?

bUğrA_mUtlU
07.07.08, 23:09
yok Ömer maalesef... ben çok aradım ama yok... belki almanya kaynaklı sitelerde bölümleri bulunabilir ama onları anlamak içinde almanca lazım gerçi izlemek bile yeter aslında... :) sanırım bide almanyada DVD leri varmış...

Ome_RS
07.07.08, 23:35
ben buldum bi forumda ama ilk bölümleri vardı yaklasık 25-30 bölüm.
üyelik istiyodu bende kapattım sayfayı :)

bUğrA_mUtlU
08.07.08, 01:41
hadi yaaa... :) özelden sitenin adresini verebilir misin... Mersin e dönünce kotayı katladecek şeyler arıyodum eğer linkler patlamazsa o zamana sömürürüm... :D

Ome_RS
08.07.08, 01:43
şimdi yatıcam cok yorgunum ama yarın bulur atarım ;)

Burak_26
12.07.08, 05:28
Bıktım bu aptal kanalın kafasına göre içerik değiştirmesinden bi var diyorlar bi yok ne güzel E90 kasa görücektik ;)