Orijinalini görmek için tıklayınız : Makinayı özleyen yokmu ?
Başlıkta belirttiğim gibi :) ben sürekli youtubeden eski videolarını izliyorum :)
http://img125.imageshack.us/img125/7656/okan9ut.jpghttp://videopool.akilli.tv/thumbs/0003/8343.jpg
yzJ2vgphWSo
Sevmesdim,izlemezdim,yayından kalktığı iyi oldu,hiç mi hiç özlemiyorum :D
tabi ömür kskançlıktan ne solediğini blmıo :cuss:
bende özledım yaaa:sifone:
tabi öür kskançlıktan ne solediğini blmıo :cuss:
bende özledım yaaa:sifone:
Hadi be nesini kıskanıcam o at suratlı ne dediğini bilmez Okan Bayıltganın :D İlk çıktığı zamanlar,Televizyon Kuşu muydu neydi,o zamanlarını severdim ama sonraları aramız açıldı,sevmez oldum :)
Hadi be nesini kıskanıcam o at suratlı ne dediğini bilmez Okan Bayıltganın :D İlk çıktığı zamanlar,Televizyon Kuşu muydu neydi,o zamanlarını severdim ama sonraları aramız açıldı,sevmez oldum :)
sende şu yaprakları çekte suratını görelim:sifone:
okaN Bayülgen buna benziyoo:bigear:
sende şu yaprakları çekte suratını görelim:sifone:
okaN Bayülgen buna benziyoo:bigear:
Napıcan be benim kıllı duratımı görüp de :D İyi böyle :D Bence bi şeye benzemiyo Okan Bayılgan :D
Napıcan be benim kıllı duratımı görüp de :D İyi böyle :D Bence bi şeye benzemiyo Okan Bayılgan :D
meraklı deıldım:driving:
bnde sefmiorum ya onu izLemiodum pek..
Ben severdim, özlüyorum açıkçası ama c.tesi akşamları 2 ayrı program var. Seyredilecek birşey bulamama sıkıntısı çekmiyorum
Anında Görüntü Show
Maksat Muhabbet
Anında Görüntü Showu izliorm bu aralar süper gidio dün gece koptm zaten :D
ben çook özledimm vee çok seviyorum kendisinii :D
ben sevmiyorum okan bayülgeni maalesef.
izlemezdim makinasını da bilmemnesini de. ukala herif.
izle önce sonra yorum yap hıh. :boxing_smiley:
geçen sene bol bol gitmiştim makinaya... açıkcası insanları aşağılayarak espri yapmaya çalışıyor... stüdyoda oldunuz mu hiç bilmiyorum ama ben yayın ekibinde olduğum için hiç sevmemiştim...
aynı şekil beyazda:) siz ordaki seyircilerin çok mutlu durduğuna bakmayın:) onlar 2.5 saat tuvalete bile gidemiyorlar:) öylece oturuyorlar:)
izle önce sonra yorum yap hıh. :boxing_smiley:heralde görmeden karar vermedik :smash:
beğenmedim.:cuss: :leaving:
ben okan bayulgenin programına gittim ozamanlar zagaydı :D
melih dedigin gibi hiç deil onu daha çok sevdim :D:D
heralde görmeden karar vermedik :smash:
beğenmedim.:cuss: :leaving:
sus bakimm :D :willy_nilly:
1 gr sevgim yok o dürzüye :D :D :D beyaz show 10 numara..
zaga makinaya oranla biraz daha seviyeliydi:) ama makina felakettttt.... aman allahım ya:)
izlerdim bende makinayı çıksın gene izlerim :D hem makine bayağı bi uzun sürüyodu saat 4-5 :D
No makina no dırdır.Yes hacıyatmaz yes gırgır :D
Yok Ozlemedım Bende En Bomba Sey Bu Aralar Annda Görüntü Show:):)
bende onu izleyip gülmekten kopuyorum ya süper başarılılar:rolleyes:
kesinlikle katılıyorum..
ben de okan bayülgene uyuz oluorum kendini bişey zannediyor esprileri fln da bayat,berbat... iiki bitti makina,zaga vs:D
laf aramızda rograma katına kadar aynı ters duyguları bende besliyodum ama yayına girdiği dakikadan itibaren hem seyirciye hemde programa hakim olabilen bir adam. evet gıcık esprileri yada tip itibariyle gıcıklğı söz konusu amacım beyazcı okancı demek değil ama bence okan bayülgen bu işi beyazdan daha iyi yapıyor uzun lafın kısası bugün tkrar yayına girse seve seve seyrederdim..
çok aşalayıcı kendini bi şey zannedio elime gecse gebertecem o derece yani iiki bitti inş bi dahada görünmez !
laf aramızda rograma katına kadar aynı ters duyguları bende besliyodum ama yayına girdiği dakikadan itibaren hem seyirciye hemde programa hakim olabilen bir adam. evet gıcık esprileri yada tip itibariyle gıcıklğı söz konusu amacım beyazcı okancı demek değil ama bence okan bayülgen bu işi beyazdan daha iyi yapıyor uzun lafın kısası bugün tkrar yayına girse seve seve seyrederdim..
yok be abi kendini beğenmiş bi tip o,sempatik olur biraz insan.Adamın içinde bir laf koyma isteği var ki,anlayabilmiş değilim.Yani bastıramıo habire oraya buraya laf yetiştirio.Sanki zamanında biri buna çok fena bi laf sokmuş,bu da acısını izleyicilerden çıkarıo:D
yok be abi kendini beğenmiş bi tip o,sempatik olur biraz insan.Adamın içinde bir laf koyma isteği var ki,anlayabilmiş değilim.Yani bastıramıo habire oraya buraya laf yetiştirio.Sanki zamanında biri buna çok fena bi laf sokmuş,bu da acısını izleyicilerden çıkarıo:D
tespit doğru valla helal olsun hocam. :)kesin bir buna sağlam bir laf çaktı buda bütün sinirini etrafan çıkarıyor :D:D
cengiz üngör
28.02.08, 17:44
+Aynen...;)Millette ısrarla laf yemek için tel açıo yayına katılıo...
Valla ozlemiyorum.. gıcık mıcık ama ben ona gıcık degilim.:) en azından farklı bi tarzı var..
Yine de ozlemiyorum.hiç bi programının tamamını izlemedim cunku.. konukları bile cekilir kılmıyo o programı..
Bi tek zuzaylıları :ramo: cok sevmiştim . onun için bekliyordum..ZUzaylıları özlüyorum..
Bring back :ramo: Zuzaylılar :D
özLemiorum zerre kadarda görünmesin tv de :) yeter ;)
açıkcası ben özlüyorum c.tesi akşamları onsuz sıkıcı her taraf (yani her kanal) anlamsız aynı konulu dizilerle dolu :(
yeniden başlasa her zaman olduğu gibi başından sonuna dek izlerim.
Ömer Faruk
22.05.08, 15:25
aynen öyle bende :D
arasıra programada katılıyoruz güzel oluyor :D
hatta egzostla patlama yapmıştık :ramo:
nesini özlimm okanın ya kıl oluyom o herife :D
forover BeyaZ ;)
o anlamsız ve gereksiz bağrınması feci halde sinirlerimi zıplatıyodu.özlüyorum diyemiycem mümkünse dedikodu programlarında görünmeye devam etsin
hayır özlemedim hatta iyiki makine yok diyorum insanlarla istediği gibi dalga geçiyo ona buna bağırıp çağırıyo çok kırıcı bi şekilde
cok da ii oldu ukala adam.beyaz en güzeli en mütevazisi :D
benim kadar özleyen yoktur die düşünüyorum..:))) hiç başından kalkmadan reklam arasında bile başında oturup başladığında saniyesini bile kaçırmamak için savaş verip uykusuz kalırdım. bir de uyumayım die 3-4 tane nescafe yapıp odamda yanımda bekletirdim 1 tanesi bitene kadar diğerleri buz gibi olurdu ama yine de kalkıp almazdım reklam arasında bile, uyumamak için onları içmeye devam ederdim.. son reklam girse bile birazdan biteceğini bilsem bile kanal değiştirmeden reklamın bitmesini beklerdim.. okan bayülgen çok başka bir insan benim için. aşığım, tapıorum gibi saçmalıklar değil yani.. seviorum bu adamı, kişiliğini ;)
nesini özlicem yaw hiç sevmezdim izlemezdimde bacak kadar boyuna bakmadan başkaları ile dalga geçiyordu :D
cok da ii oldu ukala adam.beyaz en güzeli en mütevazisi :D
Kesinlikle
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.