Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne tarz giyinmeyi seversiniz?
bu köşe benden sorulur..:p
modayamı uyarım diyenlerdensiniz..yoksa moda bana uysun diyenlerden mi? ;)
Ben modaya uymam,moda da bana uymaz geçinir gideriz :) Yaz-kış üstte uzun kollu gömlek,altta kot pantolon oooh mis :D
genelde spor giyinmeyi tercih edyorum kapşonlu bir sweet üstte deri ceket allta iyi bir kot pantolonn ayakta sağlam bir bot yada hava şartlarına göre tabi :)
ömür bişeye uysan şaşarım zten :D nese ee diğerlerii=)
nitrO_Oxide
18.02.08, 02:16
genelde spor ama aradada severim gomlek ceket giymeyi :)
b şıkkını seciorum moda bana uysun :D
spor giyinirim sweat, poLar, mont, kareLi keten pant, converse :D farkLı oLmayı seviorum yetermi :p :sifone:
özel bir sey olmadığı sürece gayet spor:):)
yilmazsoyleyici
18.02.08, 02:54
Rahatına düşkün insanım , bol giyiniyim {abartmadan}
moda bana uysun.. spor giyinirim genelde.. 2 renk giyinmeyi severim..
moda bana uysun.. spor giyinirim genelde.. 2 renk giyinmeyi severim..
2 renk giyinmek her zaman güzel bir çizgidir..
kendime göre belli çizgilerim vardır ne onun altına düşerim ne üstüne çıkarım :) günlük hayatta spor giyinirim.yerine göre modaya uyarım yerine göre o bana uyar yerine göre ikisinin karışımı olur :)
yerine göre diyelim ;)
+1111111 :)
önemli bir toplantıya bile hata ve hatta okula bile eşortmanla gdiyorum:D:D
eşortman ve kapşonlu polar giymekten çok hoşlanıyorum:) arada gömlek kazak pantolon güzel oluyor:)
Ben klasik giyindiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Genel oalrak toplumda "ye kürküm ye" muhabbeti olduğu için daha hoşuma gidiyor o şekilde giyinmek.
Ama genel olarak spor giyiniyorum.
Lacivert giyinmeyi severim yakıştığını düşünüorum bu aralar yeşil renk giymeye başladım
Takım Elbise giymeyi çok seviyorum ve çok rahat ediyorum
Genelde spor giyinirimmm.Genelde değil hep :) koyu renk giyinmeyi seviyorumm
eeet....esofman en iisi...:D
Yunus Kahraman
19.02.08, 03:50
Ortamına ve ruh halime göre. Ama her seferinde çok iyi :)
bu araLAr sıkı giyiniorm :) malum hava şartLarı :p
cengiz üngör
19.02.08, 11:50
Hafta içi takım elbise (işyerinde) haftasonu spor...:Düstüme yakışanı giyerim modaya takılıp kalmam...;)
Sürekli spor giyiniyorum.
Ömer Faruk
19.02.08, 13:37
her NORMAL insan gibi giyinirim spor giyinirim ama hiç resmi giyinmedim bugune kadar :D
öyle modayla falan işim olmaz begendiğim şeylrei giyinirim
özenti elbiseleriylede işim olmaz:D
genelde salaş giyinirim, bazen klasik ve şık giyinmek gerekio tabii:)
belirli bir tarza uymayan ne istersem onu giydiğim... belirli bir tarzım yoktur ama mini eteklerimi, çizmelerimi, uzun atkılarımı ve boğazlı kazaklarımı pek bir severim... kadınların etek giymesi gerektiğini düşünürüm ben genelde... Rahatlık önemli. Renk uyumuna önem veririm. Renkler konusunda çok pis takıntılıyım her şey siyah ve mor olmalı rm rm rm ama çantalar konusundada ısrarcıyım kimsede aynısı olmasın isterim... öyle bir şey sanırım... anlatamadım...
Emir-Almas
19.02.08, 23:20
Tarz yok dolaba bakarım bugun sunu gıyım der cıkarım ama dısarda buluscagım ınsanlar da onemli kız arkadasınızin yanına salaş giyinip gidilmior yada benzeri ama genelde spor tarz diyelim
bence moda herşey yaa nerde ne çıkmış ne yeni kim hangi marka giyiiyo ve moda hayat kesinl,kle modaya uyarım ve o ban uymaz moda yerinde saymaz ilerler ben modanın peşinden koşarım
bol ve rahat şeyler.rap style:)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 22:13
kafama göre takılırım...
genelde spor...
spor gıyınırıım özel gunler harıc ;) buz mavısı,turuncu,fume gıyınırım daha cook
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.