Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat edin....
Arkadaşar dün geceki tipide içi kar sulu kar dolan koca bir çukura girdim ve çıkan sesi tahmin edemezsiniz latik parçalandı ..... Karayolları sağolsun her yer köstebek yuvası ....
O tipide lastik değiştirdik dikkatli olun yollarda ;)
Benzer bir durumu kar sonrası asfaltta açılan çukurlardan birinde benim başıma geldi.. Maalesef yollarımız çok kalitesiz.
buzlanmayı önlemesi için yollara atılan Tuz, aslında Asfaltın yapısına zarar veriyor, bir yandan yararı olduğu gibi zararı da var, Karlar eridikten sonra çukurlar artacak...
bu kardan snra yolların hali köstebek yuvası olcak bakaLım neler yaşancak sürücülere Allah sabır versin :)
kalitesiz yollarda güzelim arabalarımızı herşeyden sakınırken bunlardan korumak için elimizden bişey gelmiyor ne yazıkki:(
tuNc&ZaFiRa
18.02.08, 00:23
Mümkün Olduğunca Su Birikitinsi olan yerlere girmiyorum..
geçmiş olsun burak
Aslında Mümkün Olduğunca Araba Kullanmıyalım Diye çukurları Kapamıyorlar :)
Aslında Mümkün Olduğunca Araba Kullanmıyalım Diye çukurları Kapamıyorlar :)
bi yerde benzinden lpg den tasarruf :D
Kullanmazsak kim benzin alır :)
Geçmiş olsun Burak.
kanka saol kötü oldu senin için. zaten lastik jant değiştire değiştire bir hal oldu sana.geçmiş olsun. benim araba mahsur kaldı çıkartamıyom bi sorun yok benim için :)
Bu havalarda babamın arabasını kullanıyorum..Çukurlarla arası çok iyi hissettirmiyo bile lastik ebatı 235/70/16 :D
geçmiş olsun kardeşim... aynen bende hiç kullanmadım aracı:) garajda yatıyo öle:) aküsü miladını doldurmaya hazırlanıyodu:D bugn gittim doldurmuş allah rahmet eylesin sağlam aküydü:D:D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.