Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim Ne Yapıyor?
Ben AutoCAD dersindeyim can sıkıntısından dns ayarlarını değiştirerek nete baglandım gizli gizli Caralemdeyim :)
sizler ne yapıyosunuzzz???
tukkanda calısıorum desem yalan olur:D
yan tarafta ınsaat war kafam sısmıs durumda
hellpp meeeeee dıe bagırasım gelıooo :D:D
cengiz üngör
23.05.08, 13:00
İşyerindeyim uyucam nerdeyse...:Dsahibindende araba ilanlarına bakıom...:D
nette yeni şarkılar arıyodum sıkıldım ama :)
autocad le bütünleşmiş durumdayom teslim hazırlıorum :(
autocad le bütünleşmiş durumdayom teslim hazırlıorum :(
lanet bişi yaa sabahtan beri 4 saat kafam şişti işin kötü tarafı öleden sonra bi 4 saat daha var :(
lanet bişi yaa sabahtan beri 4 saat kafam şişti işin kötü tarafı öleden sonra bi 4 saat daha var :(
sen dersini hazırlıon bide teslim hazırlada göriim seni stres sıkıntı autocad in gıcıklığı hepsi bi arada..
bide ne öle autocad dersi felan 2saattemi ne öğrendim hemde öle hocadan felan diil :D arkdaşım az biraz gösterdi komutları aldım kullandıkça kendin kurcaladıkça geliştiriosun saten kolay bi program. öle ders felan o şekilde öğrenilmez. autocad pratik hızlı rahat çizim yapmak içindir ama kurslarda cızkını çıkarıolar pratiklikten başka herşşey var :D kısa yol komutlarını öğren kullandıkça bidaha unutmuosun kulandıkçada gelişio..
yok ben autocad biliyorum saten ama okuldan sertifikasını almak için 2 tam gun zorunlu kurs dediler mecbur ondan geldim :) zaten dinlemiyom adamı anlatıyo bişiler ben netteyim :)
:) sertifika neye gerekioki yani biliorum demen yetmiomu :D ne iş yapıosunki sen yada ne okudun? ay çok soru sordum sanırsam :D uyarabilirsin :D
yok cok soru sormadında valla bazı şirketler ellerine almak istiyo sırf o yuzen bence hiç gerekkli değil ne adamlar var sertifikalı ama düz çizgi cekmeyi bilmiyo :) Daha iş yapmıyorum bu sene okul bitiyo Bölüm Otomotiv :)
ama tekrar öss ye girip bi muhasebe düşüncem var :D
Otokete lanet deme Allah çarpar :cuss: O çarpmazsa ben kafa atarım :boxing: :D
Yemeğe gidiyorum :sifone:
Değişim mamülleri kontrol ediyorum :o
yok cok soru sormadında valla bazı şirketler ellerine almak istiyo sırf o yuzen bence hiç gerekkli değil ne adamlar var sertifikalı ama düz çizgi cekmeyi bilmiyo :) Daha iş yapmıyorum bu sene okul bitiyo Bölüm Otomotiv :)
ama tekrar öss ye girip bi muhasebe düşüncem var :D
bencede çok gereksiz benim sertifikam yok ama ii biliorum :D hmm arkdaşım otomotiv mezunuda gezio şimdilerde :D muhasebe ne okican yaa bari işletme felan oku. yada salla hepsini moda tasarımı oku hahah ne alakaysa :D deişiklik olur :D
hadi ordan be :D afiyet olsn :)
hadi ordan be :D afiyet olsn :)
Teşkür ederim,afiyet oldu :) Ama otokete laf yok :blink:
Konu ile ilgili bi cümle de kurayım : Neskafe içiyorum,Duman dinliyorum.
Başım ağrıyo..ama yapmam gereken işler war offluyup..puffluyorum..:blink:
B-Lady ( yeni Markam ) için Bol Bol model çiziyorum,Kabin Perdesi için de şimdi modelhaneye dizyn indriyorum , kısacası bütün gün çiziyorum :D
Müşterilerle boğuşuyorum.İlginç sorularına verecek cevap arıyorum :)
birini dövmek istiyosan gel bu hocayı dövv :D
gıcık herif yuzunden basıma agrı girdi yaa.
bu arada otoket hakketten cok gıcık yaaa tamam tasarım flan yaparken zevklide bole eziyet gibi geliyo :(
birini dövmek istiyosan gel bu hocayı dövv :D
gıcık herif yuzunden basıma agrı girdi yaa.
bu arada otoket hakketten cok gıcık yaaa tamam tasarım flan yaparken zevklide bole eziyet gibi geliyo :(
Olar onu da döverim :holiday:
Ne alıp veremediğin var yahu otoketle,ne eziyetini gördün :blink: Beceremiosan ondandır :D:D
bencede çok gereksiz benim sertifikam yok ama ii biliorum :D hmm arkdaşım otomotiv mezunuda gezio şimdilerde :D muhasebe ne okican yaa bari işletme felan oku. yada salla hepsini moda tasarımı oku hahah ne alakaysa :D deişiklik olur :D
zaten ilk aklımda olan işletmeyle pazarlamaydı ama sonra muhasebeye kaydım bakalım hangisi nabip olursa zaten zevkine okucak 2 üniyi maksat gezmek eglence flan olsun.buyuk iddamda yok daha 1 tane deneme kitabı acmadım :D
ama en buyuk hayalim turizm otel aşçılık :)
Ne alıp veremediğin var yahu otoketle,ne eziyetini gördün :blink: Beceremiosan ondandır :D:D
ne beceremicem yaaa şimdi tesisat borusu döşettirmeye calısıyo millete ben ekranı doladım bile :D:D
ne beceremicem yaaa şimdi tesisat borusu döşettirmeye calısıyo millete ben ekranı doladım bile :D:D
Aferin :sifone:
Konu ile ilgili bir cümle : CarAlemde Ömerle konuşuyom :D
zaten ilk aklımda olan işletmeyle pazarlamaydı ama sonra muhasebeye kaydım bakalım hangisi nabip olursa zaten zevkine okucak 2 üniyi maksat gezmek eglence flan olsun.buyuk iddamda yok daha 1 tane deneme kitabı acmadım :D
ama en buyuk hayalim turizm otel aşçılık :)
vaay deişik :) sen şimdi güzelde yemek yapıosundur :D kaç gündür açım aklım yemekte :D teslim yüzünden dışarı bileçıkmıorum arada arkdaşlar getirio eve bişiler ama ben yinede açım :D ay nerden getirdin aklıma yine :D
valla ömür becerememek diilde yapacakların çoksa bunalıo insan.. benim artık pc ye bakmaktan gözümden yaş gelio valla ve acıolar :(
konuyla ilgili bi cümle ağlıorum :D
cengiz üngör
23.05.08, 17:07
Ders çalışıorum iş yerinde offf bıktım yaaa okumaktan haftaya sınavlar var..:D
valla ömür becerememek diilde yapacakların çoksa bunalıo insan.. benim artık pc ye bakmaktan gözümden yaş gelio valla ve acıolar :(
konuyla ilgili bi cümle ağlıorum :D
Kaç sene var okulun bitmesine?Sefil bi öğrenci oğduğun sürece bunalmaya mahkumsun :D:D
Konu ile ilgili bi cümle : Sıkılıyorum :shifty:
Kaç sene var okulun bitmesine?Sefil bi öğrenci oğduğun sürece bunalmaya mahkumsun :D:D
Konu ile ilgili bi cümle : Sıkılıyorum :shifty:
valla normal olarak 1yıl var görünüo :D 3. sınıftayım umarım uzamaaz :)henüz uzicak gibi görünmüo ama herşey bu dönemin sonunda belli olcak. projeden kalıncadirekt okul uzuo o nedenle okulu bitirmeden cvp veremicem o soruya :D
projeden bunaldım caraleme takılıorum :D
valla normal olarak 1yıl var görünüo :D 3. sınıftayım umarım uzamaaz :)henüz uzicak gibi görünmüo ama herşey bu dönemin sonunda belli olcak. projeden kalıncadirekt okul uzuo o nedenle okulu bitirmeden cvp veremicem o soruya :D
projeden bunaldım caraleme takılıorum :D
Allah kurtarsın :)
Konu ile ilgili cümle : Yok :blink:
calısıorum organızasyondayım gene bı dunya kosturmaca offff yorgunum uykum war ayrıca
vaay deişik :) sen şimdi güzelde yemek yapıosundur :D kaç gündür açım aklım yemekte :D teslim yüzünden dışarı bileçıkmıorum arada arkdaşlar getirio eve bişiler ama ben yinede açım :D ay nerden getirdin aklıma yine :D
evet cok güzel yemek yaparım günden güne geliştiryom kendimi benm için yemek yapmak yemekten daha zevkli özellikle yapılan yemegin begenilmesi ve hapur hupur yenmesi cok ayrı bi duygu.
tereyağlı Sebzeli sütlü bulgur plavı yapıom akıllara zarar :ramo:
konu ile alakalı:Kıl hoca otoketten ev tasarımı yapın dedi masalı sandalyeli flan kafam döndü :D:D nerden gittim okula yaa :(
evet cok güzel yemek yaparım günden güne geliştiryom kendimi benm için yemek yapmak yemekten daha zevkli özellikle yapılan yemegin begenilmesi ve hapur hupur yenmesi cok ayrı bi duygu.
tereyağlı Sebzeli sütlü bulgur plavı yapıom akıllara zarar :ramo:
konu ile alakalı:Kıl hoca otoketten ev tasarımı yapın dedi masalı sandalyeli flan kafam döndü :D:D nerden gittim okula yaa :(
evin dış planı bellimi kafanıza göre takılcaksanız ben atiiim hemen şuan yaptıım villayı sana :D
oh valla süper yaa yok şöle senin gibi bi arkdaşımki yaa :D açım ben derim ancak bişiler alır getirirler :D kimse yemek yapamıo :D
evin dış planı bellimi kafanıza göre takılcaksanız ben atiiim hemen şuan yaptıım villayı sana :D
oh valla süper yaa yok şöle senin gibi bi arkdaşımki yaa :D açım ben derim ancak bişiler alır getirirler :D kimse yemek yapamıo :D
sayemde arkadaslarımın cogu yemek yapmayı ögrendiler eskiden yumurta kırmayı beceremeyen adam şimdi türlü yapıo :D:D
:D:D dış plan değil yaa iç plan masa sandalye oda yani.sende hazır varsa bana bi tane yollasana ya ugrasmıyım şimdi zaten bide not vercekmiş :(
16:15 e kadar vaktim var.
Konuyla alakalı:hala düşünüorum arada bi sövüyorumm :D
sayemde arkadaslarımın cogu yemek yapmayı ögrendiler eskiden yumurta kırmayı beceremeyen adam şimdi türlü yapıo :D:D
:D:D dış plan değil yaa iç plan masa sandalye oda yani.sende hazır varsa bana bi tane yollasana ya ugrasmıyım şimdi zaten bide not vercekmiş :(
16:15 e kadar vaktim var.
Konuyla alakalı:hala düşünüorum arada bi sövüyorumm :D
yaa blockta hazır donatılar yokmu hemen al bi koltuk takımı bi masa felan koy işte bende block olarak çok var hazır donatı. ama ne istediler plan mı kesitmi görünüşmü render mı? plan dersen öle kütüphanemde vardır bayada kesit görünüş render onlar blockta yok. şuan yaptıımda bitirme projem ondan vermem :D
konuyla alakalı missi yle oynuorum müzik dinliorum projeye bakıorum caraleme yazıorum :D
yok ya sole sade bi oda takımı 1 koltuk bi masa 1 tv yeter bana duvarları yaptım şimdi masaya geciyom :)
katı modelleme olarak ciziyoz.
yok ya sole sade bi oda takımı 1 koltuk bi masa 1 tv yeter bana duvarları yaptım şimdi masaya geciyom :)
katı modelleme olarak ciziyoz.
ohoo ozaman yap kendin basit bişi o tasarıma gerek yokki..
ya dediim gibii blockta plan en fazla görünüş bullabilirim render felan yok maalesef.. kolay gelsin :D
eyww :( nese masa da bitti koltuk takımına gciyom :D
ya otomotivci adama ev tasarımı yaptırıyolar maymun ettiler resmen desimler bi piston çiz nasıl çiziom :D
konuyla alakalı:
sövmeye devamm..
calisiyomm suudili iyi aile ewlatlariyla ugrasiym
eyww :( nese masa da bitti koltuk takımına gciyom :D
ya otomotivci adama ev tasarımı yaptırıyolar maymun ettiler resmen desimler bi piston çiz nasıl çiziom :D
konuyla alakalı:
sövmeye devamm..
sus sus ayıp ödevini yap :D
konuyla alakalı caralemde sanırım adı ömer olan arkdaşa kızıorum :D
sus sus ayıp ödevini yap :D
konuyla alakalı caralemde sanırım adı ömer olan arkdaşa kızıorum :D
hem ödevi yapıom hem sövüyom ama sövgülerimden yanımdaki 3-4 arkadasatan baskasının heberi yok bide caralemdekilerden :D bole daha bi verimli oluyo :)
evt adım ömer bende konu alakalı konuya yazıyom :D
ayni sekilde sowuyorum nrde bi suudi ve suudili warsa!
aaa ne fenasınız.. sövüorum demeyin kızıorum diiin :D öle ayıp oluo yaa :D
bukez iki kişiye birden kızıorum :D
tamam o zman suudili IIYI AILE EWLATLARINA KIZMAYA dwam ediyorum
2 koltuk 1 masa tamamdır şimdi masayı süslüyom.
bi yandan da hocaya kızmaya :) devam ediyom :D:D
TV ÜNİTESİNİ HAZIRLA ÇABUK ZAMANIN DOLUO :D aferin kızabilirsin :D
TV ÜNİTESİNİ HAZIRLA ÇABUK ZAMANIN DOLUO :D aferin kızabilirsin :D
oda küçük sıgmazki :(
masaya kadehle sarap koymaya calısıyom şimdi :)
oda küçük sıgmazki :(
masaya kadehle sarap koymaya calısıyom şimdi :)
Gusel ayrinti bide kucuk wazo icine gul koy ayrintiyi tamamla
Ahanada Bunu Yaptım Nasıl olmus :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/1-1.jpg
ve ders bitti ben kactım aksama grusuruzz :)
gusel olmus umarim bekledgn diplomayi almaya yeterli olur..
Ahanada Bunu Yaptım Nasıl olmus :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh50/Ome_RS/1-1.jpg
ve ders bitti ben kactım aksama grusuruzz :)
:D çok basit olmuş be :D neise sana yeter :D
Fazlasina gerek yok sanirim :)
ben bilmem bizdehocalara böle bi render versen okulu bir daha bitiremezsin :D ama tabi bizim işimizin çok önemli bi parçası bu...
ben bilmem bizdehocalara böle bi render versen okulu bir daha bitiremezsin :D ama tabi bizim işimizin çok önemli bi parçası bu...
Sizin is?
Buarada knudan kopmayalim kahvalti yapiyrum :)
ya iç mimarlık okuyorum.. proje teslimlerimizi çizimlerle maketlerle anlatıoruz.. ya o gördüğün render ların normal gerçekte var olan ve fotoğrafı çekilmiş bi yer gibi görünmesi gerek.. yani okadar iyi olması gerek.. yoksa geçemeyiz :D
teslim hazırlmaya devam...
ya iç mimarlık okuyorum.. proje teslimlerimizi çizimlerle maketlerle anlatıoruz.. ya o gördüğün render ların normal gerçekte var olan ve fotoğrafı çekilmiş bi yer gibi görünmesi gerek.. yani okadar iyi olması gerek.. yoksa geçemeyiz :D
teslim hazırlmaya devam...
Kolay gelsin isin zor :) knudan koptun
Kolay gelsin isin zor :) knudan koptun
teşekkür ederim :) yoo kopmadım teslim hazırlamaya devam yazdımya ;)
neise güncelliorum şunu yapıorum projeeeeeeee :D
gusel olmus umarim bekledgn diplomayi almaya yeterli olur..
Tesekkürler Dersten de gectimmi alıorum :)
ne basiti bee yapana kadar terin akmadıgı bölgem kalmadı :D
bu fazla bile geldi:)
konu alakası : yemegi yedim garnım doydu göbeemi ovalıyom :D:D bide nette dolanıyom.
:D hahah tamam yaa bişi demedim :D
şuanda cnm gözyaşı pastası çekio ömeronuda yapabilirmisin :D sanırım açlıktan kan şekerim düştü artık yemek diil tatlı bişiler istiorum :D
Evimdeyim :)
Arabamı aldım sonunda.Servisteydi..Çok güzel olmuş.İçim rahat..
Birazdan yemek yicem tabi onun sevinci de var :D
Evimdeyim :)
Arabamı aldım sonunda.Servisteydi..Çok güzel olmuş.İçim rahat..
Birazdan yemek yicem tabi onun sevinci de var :D
ayy ayça çok fenasın yiyen var yiyemeyen var ayıp valla :D
şuanda açlıktan midem ağrıo :D
ayy ayça çok fenasın yiyen var yiyemeyen var ayıp valla :D
şuanda açlıktan midem ağrıo :D
Yiyemiyen derken rejim flan mı yoksa yemek saatıne cok mu var :)
Valla ben de açım henüz.Zilin sesini bekliyorum :D
yaa yok açım çünkü yicek bişi yok :D proje teslim haftasındayım valla zaman bulupta dışarı çıkıp yiyemiorum. saten yemek yapamam.. böle olunca aç kalıosun genelde teslim haftaları böle geçer :D
Durumun fena :) Ama aç kalma.Enazından bir makarna flan yap fazla zamanını almaz :)
Neyse ben yemeğe kaçar :)
can sıkıntısından kardeşimin arabayı yıkattım şimdi yemek vakti:D
yaa yok açım çünkü yicek bişi yok :D proje teslim haftasındayım valla zaman bulupta dışarı çıkıp yiyemiorum. saten yemek yapamam.. böle olunca aç kalıosun genelde teslim haftaları böle geçer :D
Teslim haftasindan 1hafta once 1haftalik stok yapmani tawsiye ederim:)
:D hahah tamam yaa bişi demedim :D
şuanda cnm gözyaşı pastası çekio ömeronuda yapabilirmisin :D sanırım açlıktan kan şekerim düştü artık yemek diil tatlı bişiler istiorum :D
gözyası pastası değilde yas pasta yapabiliyom;)
hatta pastabanınıda kendim yapıorum muzlu çilekli vs çeşitleri var :) bide dmla çikolata oldumu mehtesem oluyo :)
aaa canm cekti ya keske mazeme olsada yapsam :)
Kadirr 1907
23.05.08, 23:13
valla msn de takılıyom öle boşboş:D
Gözyaşı pastası mı ağlayan pasta mı :)
gözyası pastası değilde yas pasta yapabiliyom;)
hatta pastabanınıda kendim yapıorum muzlu çilekli vs çeşitleri var :) bide dmla çikolata oldumu mehtesem oluyo :)
aaa canm cekti ya keske mazeme olsada yapsam :)
:( yaa ama yaa benimde cnm çekio :(
Gözyaşı pastası mı ağlayan pasta mı :)
ya bilmiorum ayça iki ismide duydum neise ikiside aynı şey sayılır :D
:( yaa ama yaa benimde cnm çekio :(
sende yap o zaman cok zor bişi değilki yeterki yapmayı gercekten iste ;)
ya bilmiorum ayça iki ismide duydum neise ikiside aynı şey sayılır :D
Ben de çok severim ağlayan pasta olarak biliriz biz :)
Şimdi pasta yiyemem maraş dondurması yicem pastayı artık yarın yaparım :eat:
sende yap o zaman cok zor bişi değilki yeterki yapmayı gercekten iste ;)
ben yapammam :D hiç anlamam :D ne yemekte ne pasta :D bi patates kızartabilirim bide makarna yapabilirim :D ya ben sevmiorum yemek işlerini hiç ilgim olmadıından yoksa sevsem yapardım sanırım
sevilmez mi.Ben bayılırım yemek,pasta,tatlı özellikle meze :w00t:
Gerçi ben yemeği daha çok seviyorum :D
:) bilmem ben hazırlama kısmını sevmem ama biri hazırlasın güzel yerim :D
bu arada teslim pafta düzenlerimi yapıorum :)
aaaaa konu dağılmış olmuyo bole :)
profil sayfamı yapıcam şimdi :)
aaaaa konu dağılmış olmuyo bole :)
profil sayfamı yapıcam şimdi :)
Alıntı:
<AYCA>´isimli üyeden Alıntı http://www.caralem.com/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.caralem.com/forum/showthread.php?p=98027#post98027)
düzgün bakalım lütfen.. hıhh.. :rolleyees:
hala pafta düzenleriyle uğraşıorum :)
:ramo:lar tophane ve :nargile:
Alıntı:
<AYCA>´isimli üyeden Alıntı http://www.caralem.com/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.caralem.com/forum/showthread.php?p=98027#post98027)
düzgün bakalım lütfen.. hıhh.. :rolleyees:
hala pafta düzenleriyle uğraşıorum :)
hıh:) hıhmış dk lara bak ben bastıgımda snde basmısın senin post benm postun üstüne cıkmış :D
Profili düzenlicektim üsendim tv acıcam cay da var ohh :D
Oh walla keyif yapiyon omer gerci doktugun terlerden snra haketti :) ben halen calisiyom
dışardaydm yeni geLdm fena yoruLmuşum :)
hıh:) hıhmış dk lara bak ben bastıgımda snde basmısın senin post benm postun üstüne cıkmış :D
herzaman dierlerinden daha hızlı oldum normal :ramo: :D
müzik dinliorum pafta hazırlıorum ve sonunda bişiler yiyoruuuum :)
Oh walla keyif yapiyon omer gerci doktugun terlerden snra haketti :) ben halen calisiyom
birazdan beyazda başlar değme keyfime :)
herzaman dierlerinden daha hızlı oldum normal :ramo: :D
müzik dinliorum pafta hazırlıorum ve sonunda bişiler yiyoruuuum :)
ilk olarak pehh :)
ikinci olarak afiyet olsun.
bana gelince beyaz baslayana kadar bos duracagıma profili düzenliyim dedim nerden dediysem artık lanet bişi onla cebelleşiyom.
Kimseye bi şe yapmıom.:whistling:
:D ya yemek yemek gibisi yok.. hala yiyorum :D
:D ya yemek yemek gibisi yok.. hala yiyorum :D
Yemek yemek bi sanattir bnde cokiyi icra edenlerdni :ramo
Yemek yemek bi sanattir bnde cokiyi icra edenlerdni :ramo
hahah valla uzun zaman aç kalınca iş sanattan çıkıo :D
hala pafta düzenliorum :D
yok yok oda sanat ama biraz pikasso tarzı :D:D
tv izliyom BeyaZ :)
Yeniden bu sanati icra etmeye bsladm :)
Kanal 1 de son cuma die bi film var.5 dakikada bir birisi ölüyo :D
yok yok oda sanat ama biraz pikasso tarzı :D:D
tv izliyom BeyaZ :)
hahah :D olabilir :D
caraleme yazıorum :)
Canım sıkılıyo hiç bişe yapmıyorum sizlerin mesajlarınızı okuyorum işte... Yapacak bişey söyleyin yawhu...
isten yeni geldim bgun erkenciyis :) bulent abi yapck bisey? Film seyret abi isin yoksa yarin?
İş olmazmı abicim yaa... Ama filmde ne seyredimki ev dvd dolu hepsini izledim, moviemax lerdede bişe yok bugün... Senin tavsiye edeceğin bi film varmı? Yarın alıp seyrediim bari...
Ömer Faruk
24.05.08, 04:10
darbeli matkap :ramo:
İş olmazmı abicim yaa... Ama filmde ne seyredimki ev dvd dolu hepsini izledim, moviemax lerdede bişe yok bugün... Senin tavsiye edeceğin bi film varmı? Yarın alıp seyrediim bari...
darbeli matkap :ramo:
One yaw ben öyle bi film duymadım...
abi ben sIkildikca fast and furiosu serisndn bi film seyrediym ruhum dinleniyo :)
Ömer Faruk
24.05.08, 04:27
aha nasıl olur şimdi olmadı işte :ramo:
bir hiltinin macerası onudamı izlemedin:rofl::rofl::rofl::rofl:
One yaw ben öyle bi film duymadım...
aksam aksam bu delici alet merakı ne kanka :D:D
laptop göbemi pişirdi kapıyom uyucam artık :D
hadi ii gceler.
aha nasıl olur şimdi olmadı işte :ramo:
bir hiltinin macerası onudamı izlemedin:rofl::rofl::rofl::rofl:
aaaa bak bayılırım hintli filmelere... Heleki o aradaki şarkıları yokmu bitiyorum yaa...:ramo:
Eray CERİT
24.05.08, 05:29
aaaa bak bayılırım hintli filmelere... Heleki o aradaki şarkıları yokmu bitiyorum yaa...:ramo:
Benny Benassi's-Satisfaction klibinidemi izlemedin :sifone::sifone::sifone::sifone:
ben de çay içiyorum :D kıtlama şekerle ayrı bi keyfi var :nargile:
speed limit 220
02.06.08, 23:47
site hazırlıyorum arasıra caralem le kaçamak yapıyoruz:D:D
PROJEYLE BİRLİKTE RUHUMUDA TESLİM ETTİM RUHSUZ Bİ ŞEKİLDE DURUORUM
bende abücümle konuşuorum msn de:D:D
birazda canım sıkkın oturuorum öle:)
Selam söle abücüne.
Canın nie sıkkınmış de bakam?
Selam söle abücüne.
Canın nie sıkkınmış de bakam?
söledim ama onun sana selamı yok abücüm:ramo::ramo:
dedim ya abücüm msn dee:lol::lol:
benim annem bir melek diye bi sizi war askerdeyken bazı bölümlerini kaçırmıştım onları seyrediyom :D
arkadaşla makara yapıyoruz msnde:D
bi yandada bu şehir girdap gülümü dinleyip efkar dağıtıyorum:)
Sınava caLısmaya caLısıyorum!!!
arkadaşlar şamar kavgası yaptık suratımın inmesini bekliyorum :D:D
arkadaşlar şamar kavgası yaptık suratımın inmesini bekliyorum :D:D
hala kıpkırmızısın len :D
taşıyıcıya bakıyorum ve web sörf
hard truck oynamaya başlayacam , müzik listesi hazırlıyorum :D
gerginim kendimi yatıştırma çabasıındayım..
bUğrA_mUtlU
07.06.08, 03:01
banyomu basan karıncalardan kurtulmaya çalışıyorum ve evin içinde manasızca gezen ve fırsatını buldumu affetmeyen çart diye sokan sineklerle uğraşıyorum...
Zeki PehLivan
07.06.08, 03:17
trende tanıstığım arkadasLarımLa konusuyorum :ramo:
Bodrumda havuzbaşı msn& CarAlem ;)
Bodrumda havuzbaşı msn& CarAlem ;)
iyi eğlenceler ;)
arkadasın evinde tv msn CarAlem :D
şaşılcak bi durum ama yemek yapıorum :D çünkü açlıktan ölorum :(
kız ark.ımlaydım gezdik tozduk yağmur başladı sinemeya gittik , ewine bıraktım şimdi yorgunluktan ölüyorum , foruma bakınıp uzanacam biraz :D
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 00:08
yaklaşık iki senedir yanlız yaşıyorum ve iki senedir yapabildiğim en güzel makarnayı yaptım az önce onun tadını çıkartıyorum... :) :D :iconrrfa9:
yaklaşık iki senedir yanlız yaşıyorum ve iki senedir yapabildiğim en güzel makarnayı yaptım az önce onun tadını çıkartıyorum... :) :D :iconrrfa9:
heee ii yaa ben valla dondurulmuş patates, kroket aldım kızarttım yedim :D makarnaylada uğraşılmıo ben herzaman tutturamıorum :D
şuan yapmam gereken projeyi düşünüorum :D
heee ii yaa ben valla dondurulmuş patates, kroket aldım kızarttım yedim :D makarnaylada uğraşılmıo ben herzaman tutturamıorum :D
bende yemek yaptın sandım :D
biz açızz bize yemek ısmarlıcak bi gönüllü arıyoruz :D
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 00:21
valla para yok olsa bile kim gidecek bu sıcakta markete... :D ayrıca iki günede Bolu ya dönece zaten 2 ay boş kalacak ev hazırda olanları yemek varken niye uğraşayım.. ayrıca makarnaya hiç bir zaman hayır demem her zaman her yerde yerim affetmem... :) :D :iconrrfa9:
yemeğimide yedim... eşyalarımı ve evi toparlıyacam en azından düşüncem bu ama gerçekleşme ihtimali düşük... :D
ahh yazık be çocuk sana :)
şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcammmm
yemek planları :D
en iisi arkadasa gidek orda otlanak :D
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 00:44
ahh yazık be çocuk sana :)
şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcammmm
hemide nasıl... :D herkes acıyo ama bi Allah ın kuluda gelip sen yanlız yaşıyosun işin zor sana yardım edelim demiyo... :ramo:
bulaşık yıkamaya karar verdim ve birazdan bu kararımı uygulayacam... :D
bol driftli bi gun ardından upload işleri :( forumlarda ne olmuş... gibi bi sürü iş
camasır yıkıyorum...
napcam foruma takılıyorum :)
forumda geziniyorum doğum gini topiği ve genelleme içerisindeyim arada da müziğimi dinliyorum:D
Zeki PehLivan
09.06.08, 02:24
içemediğim nargiLem ' in hüznünü yaşıyorum. :(
Kardeşim acıbadem deydin dönene kadar eve gittin napalım bizde içemedik nargileyi:)
eve geldim duruorum :D
hangi ara çıktın ne zaman geldin :D anlık hawa alıp geldin heralde :D
dışarda bi arkadaşla kokoreç yedik geldim hemen :D
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 02:46
valla bulaşıklarla savaşımı bulaşıklar kazandı bende Allah belanızı versin dedim geldim... :D şimdi orumda takılıyom ama yeni konu yok... uykumda yok ne yapsam diye düşünüyorum... :D
bulaşıklara geri dön janım :D
bilgisayardaki fazlalık programları we oynanmayan oyunları silmeye başladım
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 02:51
beklesin onlar biraz daha... :D yarın bi ara kalanlara el atarım... :D
hangi ara çıktın ne zaman geldin :D anlık hawa alıp geldin heralde :D
dışarda bi arkadaşla kokoreç yedik geldim hemen :D
öle çok durmuorum yaa.. bunaldm arkdaşa dedim aldı beni bi iki tur attık geldim.. geç saten vakit.. yinede 1buçuk saat felan oldu sanırım azda sayılmaz..
şuandamidem ağrıo öleduruooorum acı çekerek :(
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 03:01
öle kızartmalarla kroketler beslenirsen geç saatte mizden ağrır tabii... :D
çarşamba akşamına alsam Bolu ya bileti yetişebilirmiyim ki diye düşünüyorum... :)
şuandamidem ağrıo öleduruooorum acı çekerek :(
dondurulmuş patates, kroket kızarttmalarının marifeti olsa gerek :(
yarın kampüscelle geçmem lazım öğrenci kimliği arıyom
off efet ve yememem gereken şeler midemde iltihaplı ülser var baya ileri dercede :( bugün kolada içtim saten üff şimdi acı çekerim ben sabaha kadar :(
hala acı çekiorum :(
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 03:10
off efet ve yememem gereken şeler midemde iltihaplı ülser var baya ileri dercede :( bugün kolada içtim saten üff şimdi acı çekerim ben sabaha kadar :(
sen hem dokunduğunu bil hemde ye bişey diyemeyecem... valla acını dindirmek için yapabileceğimiz bişey olsa yapalım diyecem ama şu anda öle bi seçenek yok gibi... :frown:
tembelliğimi bi kenara bırakıp biraz bi taraflarımı sıkıp evi toparlıyabileceğimi bulaşıkları yıkayabileceğimi ve eşyalarımı çarşamba kaşamına kadar toparlıyabileceğime karar verdim ve çarşamba akşamı dönmeye karar verdim... :)
acılımı :D
he ya acılı urfa:D
şimdi acı çekerim ben sabaha kadar :(
elimizden bişi gelmediği için üzülüyorum :(
Ömer Faruk
09.06.08, 03:38
az önce çatıda bira keyfi vardı sonra indim aşağı pc başında bir müddet bekledikten sonra soğanlar pembeleşene kadar hade ben yatar iyi geceler :D
soğanlar pembeleşene kadar mı olm yemek mi yapıosu sen :D:D:D
yatış pozisyonu almaya az kaldı son rütuşları yapıyorum :D
bUğrA_mUtlU
09.06.08, 04:16
fiziksel olarak pc başındayım ama kafa yok.. ama birazdan arkamda bana bakan ve daha ne duruyorsun hadi gel yat diyen yatağıma yatıp durumu eşitliyecem... :D
Ömer Faruk
09.06.08, 04:16
siz bunu okurken ben yatmış olucam falan diytecemde uyuyamıyorumki :D
Yattım mod online :D
herkese iyi geceler burdan :)
arkadaslar saolsun bna dogum gunu surprisi hazirlamislar elin suudi arabialarinda smdi pasta kestik =)
okula gittim staj defterii sordum geldim netteyim :)
Yunus Kahraman
09.06.08, 13:51
canım sıkıldıkça tampona uğraşıyorum. Kule gergisi yapıyorum. Recaro ların alt aparatlarını yapıyorum. Şimdilik bunlar ile uğraşıyorum :)
dışarı çıkma hazırlığı içindeyim ...
ttnet e küfür ediyorum :D :D
kardeşimin mezuniyet töreni wardı izmite gitmiştim , şimdi geldim :D
Zeki PehLivan
10.06.08, 01:58
forum.....
sabahtan izmite gitmiştim , adapazarına geri döndüm göz doktoruma uğrayıp ilaçlarımı aldım we forumdayım :D
bUğrA_mUtlU
10.06.08, 17:38
arkadaşların yanına gidecem indirdirmekte olduğum dosyanın bitmesini bekliyorum ve Ayben in yeni klibini izliyorum...
pilaw we araka yapıyorum :D
Boll boll kitap okuyorum arada bi nete giriyorum :)
Şalgam içiyorum.Tuz komasına girmeme az kaldı :D
Türkiye - İsviçre maçını izliyorum.
canım sıkılıyo , foruma bakınıyorum , acaba twyemi geçsem diye düşünüyorum
diyet çayımı içip,bi yandanda foruma bakıorum.
cay ıcıom mac krıtıgı yapıom arkdslarla
brazdan ewe gecerım kedımı kowalarım :ramo:
forumda takılıyorum finalleri dşünyorum:(
Yunus Kahraman
12.06.08, 11:29
Çekirdek yiyorum:D
fazla yeme sivilce yapar :)
postaneye gitmek için hazırlanıyorum :D
ortaköy prıncess ta organızasyon :(
uykm war h.sonu ısmı olur ya :ramo:
annem börek yapmış onları yiyom :ramo: harikalar :ramo:
kerem hemen kargola bana 1 tepsı :ramo:
bUğrA_mUtlU
14.06.08, 14:33
annemin zorlaması ve baskısı ile şimdi yatağımı düzelticem... :( :D
kerem hemen kargola bana 1 tepsı :ramo:
hangisinden 1 tepsi kabaklı war 1 tepsi patateslı kıymalı war :D
kanka kıymalı olsn ahahah yenı yemek yedım ama yerım 1 tepsı yane :ramo:
şimdi ders notlarımı hazırlıcam sınavlara hazırlık:(:(
Zeki PehLivan
14.06.08, 18:10
öss öncesi nargiLe içip kafa dinLiyorum ;)
Hala sınavların sonuclarının acıklanmasını bekliyorum acıklamadılar yaa :(
durmak yok calismaya dwam :D
Malum... Ehliyete yazıldım.Test çözüyorum.İnşallah kazanırım. ;)
Levent_KuşdemiR
15.06.08, 20:05
çalışıyorum-caralemdeyim-lap top a format atıyorum:ramo:
finalime çalıştım-yemek yedim-vakit geçiyorum-maç saatini bekliyorum:D:D
laptopumun ekran kartı birde galiba anakartı yandı :( garantiye yolladım en az 10 gün gelmiycek sinir oldum bilgisayarsızım :realmad:
Kahvaltı ediyorum :angel_not:
calısıom gene organızasyondayım
yeni kalktım ayılmaya çalışıyorum :D
bUğrA_mUtlU
16.06.08, 14:02
kahvaltı yapıcam üşenmez isem... :D
okulum bitti bugun evime geldim dinleniorum+Caralem ;)
bu haftalık finaller bitti haftaya kadar dinlenme modundayız:D:D
Zeki PehLivan
20.06.08, 19:48
nargiLe :ramo:
Zeki PehLivan
22.06.08, 06:41
evde tek başıma sabahLıyorum..
Çayını yudumluyor caraleme karşı:D
Aracımın içini temizliyorum. ;)
askerıyeye gıdıcem geneee
gunaydin :) kahwalti hazirligi :D
şapşal şapşal Web Gezintisi yapıorum :ramo:
ders calısmam lazım ama sıkılıyorum...:)
yarın sınavım var ama çok rahatım ve bilgda taılıyorum yoksa bn çok mu zekiyim:ramo:
enginogurlu
23.06.08, 01:26
caralemde tozuom nette klıp indirebilcem yerler arıom :D
caralem+msn:D sınvm var çalışmıyorum:ramo:
takılıyorum yatmakla yatmamak arasında gidip geliyorum:D
is bitti :nargile:. Zmaani :D
yemek bitti net zamanı :ramo:
cayımı karıstırıyorummmm karsımda caralem:D:D:D
sıcaktan yanıormmm :ramo:
sınavım süper geçti:D çarşamba günküleri düşnüyorum:D
nette takılıyorum:)
yarınki sınavımı dusunuorum...:)napıcam die...:D
çarşamba günkü 3 tane son sınvamı düşnüyorum nette takılıyorum:D
nekar uzun sürüyo sizin sınavlar ya 1 aydır sınav düşünüyon :D
bu hafta son;)
ömerle geyik:D:D
ii Allah kurtarsın ;)
Melihle Geyik :D:D
geyiğe son:D
yatmaya hazırlanış:)
geyiğe son muş :D:D
paylaşıma devam ;)
Paylaşım bitti balıklarımı yemliyip yatıcam :)
balik yakaliyoruz sahildeyiz hawada super biyandanda :nargile:
Zeki PehLivan
24.06.08, 18:41
kıskandım..
şimdiLik ev.. bikaç saat sorası :nargile:
eve daha yeni geldim bos bos takılıorum ole...:)
cinayet planları kuruyorum :D hahaha
Zeki PehLivan
24.06.08, 19:33
avrupa yakası izLiyorum :ramo:
Duş Aldım DB9 u shotladım CarAlemdeyim :)
Birazdan arkadaşlarla online Ago Of Empires Yapcaz onun hazırlıklarını :D
yarın son sınavlarımı düşünürkene caralemde takılıyorum:(
çalıştım şimdi düşnüyorum;) :D
yatmaya hazırlık:)
Yatmak istiyorum ama uykum yok...kararsız bir durumda oyle bakınıyorum...:ramo:
o nasıl oluyo yaw :D
nese yat uyu sen kafan karısmasın ;)
nette takılmaca:) amaç zaman geçirmek:)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.