Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız Yapmaya Şimdiden Hazırlanın
http://img123.imageshack.us/img123/3071/017032bfp4.gif
Bilgisayarlarınızda yer açın çünkü Need For Speed The Chase geliyor. Electronic Arts firması artık her sene need for speed serisini çıkarmayı gelenek haline getirdi. Bu yılda bu geleneğini bozmadı ve need for speed sersi bu senede gelecek.
Oyun firmaları arasında en iyilerde biri olan EA need for speed sersinin bu seneki adını The Chase olarak belirledi. Most Wanted sersinde yeniden başlayan polislerin sizi yakalama isteği bu seride de devam ediyor. Daha yeni arabalar olacak Need For Speed The Chase oyununda kaza yapınca arabanızın hasar alması bu seride daha gerçekçi bir hal alıyor. Daha iyi manevra gibi özellikler eklnen oyunda şuan için başka bir bilgi bulunmuyor. Tahminen 14 Kasım 2008 tarihinde satışa sunulacak oyun eminiz ki her sene olduğu gibi bu senede yoğun ilgi görecektir.
Electronic Arts geleneksel hale getirdiği oyun belli bir süre sonra insanlar istemeyebilir. Çünkü her sene oyun çıktığı için millet belli bir süre sonra merak etmemeye başlayacaktır. Bizce oyun belli bir dönemlerde iki senede bir çıkarılabilir.
Kaynak (http://forum.shiftdelete.net/index.php?topic=33373.0)
Her zaman söylerim,
Ne zaman ki EA, Need For Speed Serilerindeki modifiye uygulamalarını legal street veya legal street redline haline getirir o zaman efsane olur.
Belirttiğim oyunların oynanabilirliği çok zayıftı ancak modifiye işlemleri mükemmeldi. Öyleki hava filtresinden hava filtresi borusuna, kayışlara, bilyalara, saplamalara kadar herşeyi görsel ve gerçekçi bir şekilde değiştirebiliyordunuz. Ayrıca motor üzerindeki modifikasyonlarınızı yaparken doğru parçaları doğru yerlere koymanız veya bir parçayı sökerken doğru sıralamayla sökmeniz gerekiyordu. Örnek vermek gerekirse üst kapağı sökmeden önce üst kapağa bağlı durumda olan hava filtresi borusu ve hava filtresinin çıkarılması gerekiyordu.
Tüm bu modifiye işlemlerinin yanı sıra lastik basınçlarından motor üzerindeki ince ayarlara kadar birçok şeyi modifiye edebiliyordunuz ve bu değişiklikler oyuna ciddi anlamda etki ediyordu.
Yarışmayı unutup saatlerinizi, gecelerinizi grajda geçiriyordunuz. Yarıştan ziyade aracın her parçasını modifiye etmekten daha çok zevk alıyordunuz.
Başta da dediğim gibi EA, bu tarz bir modifiye imkanını NFS serisine getirir ise yıllarca oynanacak bir oyun yaratır.
bUğrA_mUtlU
20.05.08, 17:46
Evren abi dediğin oyunun varlığından şu anda haberim oldu ve biraz araştırdım güzel bişeye benziyor... ;)
Dediğim gibi Buğra, oynanabilirliği düşük ve grafikleri vasat bir oyundur. Ancak garaj kısmı tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Oyun çıktıktan bir süre sonra yayınlanan patchler oynanabilirliği bir nebze olsun arttırdı.
Dediğim gibi Buğra, oynanabilirliği düşük ve grafikleri vasat bir oyundur. Ancak garaj kısmı tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Oyun çıktıktan bir süre sonra yayınlanan patchler oynanabilirliği bir nebze olsun arttırdı.
Evrena bi eğer yanılmıyor isem ben bu oyunu oynadım şöyle bişey kaldı aklımda 2.seviyede V tipi motorlara geçiliyodu galiba ve marka model yoktu bildiğim kadarı ile
bUğrA_mUtlU
20.05.08, 20:49
bakalım buldum hatta indirdim ama evde boş cd olmadığı için bakamıyorum... oyunu oynadıktan sonra yorumlarımı yazarım ama dediğin gibi garaj kısmında saatlerce vakit geçirilebiliniyorsa ince ayarlar için gayet güzel o zaman... çünkü u tazr şeyler aradığım seçenekler... Undergraund 2 de de vardı dyno bölümünde çok uğraşırdım orda da :)
nfs den soğdum artk pro street te bikaç yarş yaptım onuda saLLadm artık bitti bnm için nfs...bana göre nfs serisinin en ii si underground 2 di ondn ondn sonra bosdu bu işi ea
Pro street henüz unutulmadan bunun çıkması zamansız oldu.Birkaç yıl üstünden geçmesi gerekiyordu.
Evrena bi eğer yanılmıyor isem ben bu oyunu oynadım şöyle bişey kaldı aklımda 2.seviyede V tipi motorlara geçiliyodu galiba ve marka model yoktu bildiğim kadarı ile
Doğrudur, da seviye değilde para kazandıkça diyelim. Markalar saçma isimlerdi, bildiğimiz kasalar ancak isimleri farklıydı.
Özgünle kaç gece sabahlamıştık 4 kapı hatchbacklere V motor sığdıracaz diye....
Buda yeni sürümün garajından bir kare
http://img381.imageshack.us/img381/4387/streetlegalredline20051qw9.jpg
bu oyunu internette bulabilirmiyiz ? legal streeti?
bu oyunu internette bulabilirmiyiz ? legal streeti?
Pm attım mete;)
eline saglık seznur burdanda tesekkür edeyim :)
eline saglık seznur burdanda tesekkür edeyim :)
Ne demek mete daima bir problem çıkarsa profilimden adresimi alırsın
legal streeti biliyom eskiden oynuyodum cok zevkli bişi. :)
birazdan da 5 kişi underground 2 kapısıcaz :D:D
Ömer Faruk
21.05.08, 00:36
valla nfs pro street te kendini iyice saldı illegal olucakki zevki olsun inş. bunda olur
bUğrA_mUtlU
21.05.08, 03:30
Evren abinin dediği oyunu indirdim ve bi miktarda oynamaya çalıştım... garaj kısmı çok iyi nomal hayatta bir otomobile neler yapabiliyorsak garaj kısmında da istediğimizi yapabiliyoruz... uzun yıllardır keşke böle bir bölüm olsa oyunların içinde dediğim bi özellik ama garaj kısmı dışındaki bütün herşey tıtr otomobili kullanmaktan şehirde dolaşmaya kadar... ama Evren abinin dediği gibi NFS ne zaman bu oyunun garaj modunda sonduğunu sunar işte o zaman tadından yenmez... bi düşünün Undergraund 2 gibi hatta daha da geniş mod imkanı Street Legal Racing Redline daki gibi bir garaj modu ye yüksek görüntü kalitesi... daha ne olsun...
''akaybeyazay''
21.05.08, 13:01
''TheChase'' serisini merakla bekliyorum.Electronic Arts’ın Türkiye’deki distribütör firmanın sitesinde oyunla ilgili şu özellikler yer alıyor:
otoyol Kapışmaları: şehirlerarası yollarda trafiğin arasından kovalamacalar, kazalar ve gelişmiş trafik zekâsı.
sürücü İşleri: senaryoya bağlı görevler, özel sürücü modları.
polis: zarar gören arabalar, heyecanlı takipler, agresif sürüşler, müthiş manevralara olanak sağlayan fizik özellikleri.
beklicez ve görücez bakalım
bUğrA_mUtlU
27.05.08, 03:15
Street Legal Racing Redline nın ayarlarını yaptığın zaman fena oyun değil... bu arada patchlerine nasıl ulaşabilirim bi ardım istiyecem bu konuda... :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.