PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesaj yedekleme

Gökhan_SK
15.05.08, 23:50
arkadaşlar nokia e65 marka telefonumda bulunan mesajları bilgisayarıma yedeklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirm??

Deniz Ç
16.05.08, 00:16
nokia pc suit iLe yapabiLrsn die biLiorm

<AYCA>
16.05.08, 01:50
Evet nokia pc suite i bilgisayarına yükleyip gerekli ayarlamaları yaptığın zaman mesajları düzenleyip,istersen silebilirsin..

emir-sf
16.05.08, 01:57
evet bı ara bened kullanıodum o sekılde nokia pc suit proframını yuklemen gerek ve msjlarını usb varsa pc ye taşırsın yada bluetooth aracılıgı ile güzel oluyodu rehberı falanda yedeklıodum surekli :)

Gökhan_SK
16.05.08, 11:16
arkadaşlar pc suite ile yedeklediğimizde tüm telefonu yedekliyor ve sms dosyaları bi dosya içinde topluyor ben hepsini ayrı ayrı txt de dosyalarında olmasını istiyordum bunun için bikaç program buldm ama benim tel ile uyumlu olmadığından başaramadım..

eeyore
16.05.08, 16:15
o programın cd snide sna weriolar telefonun kutusunun içinde :)

Şafak
16.05.08, 16:17
Gökhan E65 e navigasyon yükleyenler var sen bu konudane aşamadasın

Gökhan_SK
17.05.08, 03:03
abi onu bende araştırdım ama hep ücretli haritalara ulaştım sanırım sende de vardı abi e65 sn çözdün mü bu olayı:)bide radyo olayında da çözüme ulaşanlar war onlar nasıl becermiş onuda anlamadım:)

<AYCA>
17.05.08, 03:07
arkadaşlar pc suite ile yedeklediğimizde tüm telefonu yedekliyor ve sms dosyaları bi dosya içinde topluyor ben hepsini ayrı ayrı txt de dosyalarında olmasını istiyordum bunun için bikaç program buldm ama benim tel ile uyumlu olmadığından başaramadım..

ayrı ayrı da kaydedebılırsın.Acaba yanlış yerden mı yapıyosun?:blink:

eeyore
17.05.08, 12:51
ylnz bnde blgye atamadım msglerimi oda ayrı :D resimleri atıyorumm müzikleri fln ama msgleri atamıyorum :D

Gökhan_SK
17.05.08, 15:46
ayrı ayrı da kaydedebılırsın.Acaba yanlış yerden mı yapıyosun?:blink:

nerden yapmam gerekiyor bu işlemi ben telefon yedekleme ile yaptım tek bi dat uzantılı dosya içine koymuş hepsini we karışık bi şekilde..pc suite deki mesajlar bölümden yapmaya çalıştım orda tek tek çıkıyor mesajlar ama kopyalanmıyor pc ye..

Şafak
17.05.08, 15:59
Radyo olayına hiçbulaşmadım
ücretsiz navigasyon bulursam direk yükleyeceğim

Gökhan_SK
18.05.08, 15:45
mesaj yedekleme konusunda yardımcı olabilecek başka arkadaşlar var mı:)