Orijinalini görmek için tıklayınız : bn geldm
meraba millet
ben Müge 87 doğumluyum caddebostanda oturuyorum fransız lisesindeydim bu yzden okulum daha yeni bitti bu sene öss ye gircem tek tercih yapmak istiyorum çnk öle..
bu forumdan km war km yok tanımıyorum belki sizde tanımıyosunuzdur ama tanıdıklarım warsa bu ii olurr warsa çıksın ortaya :D
evren çaardı saolsunnn açılalı 5dk oldu die fırça da attı :D işllhh gzell wakit geçirirzz hepimizede uğur getirir mesela bna araba getrsn yeter :D
görüşmk üzere..
bUğrA_mUtlU
17.02.08, 00:37
hepbirlikte hoşgeldik...:D
hoşbuldukk.. saolunn..
enem coşkunn burda bugra sni çkartamadım =) bşk km war tanıdık
tanıdıkları görmek gzel yaa işallah tanımadıklarımlada reelde tanışma fırsatı bulurum :)
Hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar ;)
Konularımıza yorum isteriz :D
hoşgeldinnn forumlarda görmek sni ne gsl müge...
eneeee müge hoşgeldin ya:)
Yunus Kahraman
17.02.08, 04:56
Hoşgeldin yazmaktan gına geldi :) yahu toplu bi hoşgeldin konusu açsakta yenigelen oraya ben geldim dese? :)
eet bilalcim uzun bi aradan sonra gene saran bi forum buldum saolsun evren zorla soktu :D
işllh eski günlerdeki gibi oluruz canım :)
hoşbuldukk kuşuuuuuuuummm yaza az kaldıı :D:D:D:D lem doruukk sen msnde msg atmaa hayırsızlıın önde gidenliini yap burdan konuma hoşgeldin yaz he vayy bee öküz öldü arkadaşlık bittimi kardeşim?
hoşbulduk hannibal kardeşim de çıkartamadım ya kusura bakma :)
yunus karaman beycim sende cut copy paste yap ihih :) dööme gzelmiş arada :D
tekrar saolun arkadaşlar.. uzun bi süre snra böle bir ortamda scak karşılanmak tanıdık yüzler görmek çok gzel grçekten allah bozmasın..
arkdşm herkezi cıkartmak zorunda deilsin :D bizde coğunluk tanımıoruz :)
cengiz üngör
17.02.08, 23:41
Hoşgeldin müge ii forumlar...
arkdşm herkezi cıkartmak zorunda deilsin :D bizde coğunluk tanımıoruz :)
ay yok çatlarım ben :Dkıhkıh ya o bni tanıo bn onu tanımıosam ona karşı ayıp oluomş gbi gelio o yzden öle diyorumm
sende hoşgeldin alptuğ
tekrar saolun arkadaşlar hoşbuldukk
Yunus Kahraman
18.02.08, 00:25
Hoş geldin.
eet bilalcim uzun bi aradan sonra gene saran bi forum buldum saolsun evren zorla soktu :D
işllh eski günlerdeki gibi oluruz canım :)
hiç deişmemssn cnm yine formundasnn artıkk desene biz aywayı yedikk :))) önceden sahil mc'e gelirdn su sıralar gelmionda göremiom sni...
Hoşgeldin Müge.
(Mugen dicektim az daha)
hoşgeldiniz keyifli forumlar:)
Hoşgeldiniz.Keyifli Forumlar
oktaycelik
18.02.08, 12:15
hoşgeldin müge ;)
nitrO_Oxide
18.02.08, 14:35
hoştgeldin :D
Ömer Faruk
18.02.08, 15:03
hoşgeldin müge
tanıyorum gibi ama
tanışmadıysak bi organizasyonda tanışmak nasip olur inş.
aktif olman dileğiyle :D
hiç deişmemssn cnm yine formundasnn artıkk desene biz aywayı yedikk :))) önceden sahil mc'e gelirdn su sıralar gelmionda göremiom sni...
yk be bilaal bakma duruldumm artıkk :) öle bi sindimm şu 1ay o kdr abuk geçtikii kardeşim dediim insanlarla papaz oldm fln war biton şey görüşürsek bi ara annatırım.. önceden dil ewimin dibi çkmıyodum ordan artık ewe çaaarıyorum 5dk yürümek zor gelio :D
faruk kardeş tanıosndur belkii bşi diemem ama en ykn zmnda işllh etkinlkte hepberabercene tanışmış oluruz..
serhat ben alışkınım mugen denmesine ama sen deme bna muge dendimi uyuz oluyorum ü o u diil die hehe
hoştgeldin :D
tamam şmd çkarttım senii toplantıda da tnşmıştıkk resmi büük görünce çkarttım :)
çk tşk ederm arkadaşlar tekrardann hoşbulduk
hayırlı bir birliktelik olur işallahh
nitrO_Oxide
18.02.08, 15:58
dergide bile vardı resimlerimiz :)
Gelmez olaydın da neyse olan olmuş
Hoşgeldin eşşeğim benim...Kaput güzelim
tuningturkiyeden yaw,hala hatırlamadın mı:D
dergide bile vardı resimlerimiz :)
eweeeeeeeeeetttt :D ne gzl günlerdii
artıkk caralem olarakk çkarızz dergilere kıhkıh napalım ttfc dewri kapandı..
tuningturkiyeden yaw,hala hatırlamadın mı:D
tmm kardişş hatrladımm nicki :) ksr bkma
Onuuurrr baakkk baakkkk bozuluyorum amaaaa
ehehe eşşeeemm diosundaa sen görmediinn eklenti ekliimde bakk abisi naptırdı snn kardeşin bacaanaa :D
yk be bilaal bakma duruldumm artıkk :) öle bi sindimm şu 1ay o kdr abuk geçtikii kardeşim dediim insanlarla papaz oldm fln war biton şey görüşürsek bi ara annatırım.. önceden dil ewimin dibi çkmıyodum ordan artık ewe çaaarıyorum 5dk yürümek zor gelio :D
Tamm öle olsn bi ara denk gelirse knşrss ....bilalburan@msn.com msn adresim tabi msne giriorsan cnm ekle msndende anlatırsn:)
hoş geldin keyfili frmlar..
34YeSeFe93
20.02.08, 01:14
hosgeldın MUGE
tşk ederm tekrardan
saol yusufçum sende hoşgeldn kardeşim..
34YeSeFe93
20.02.08, 07:47
tşk ederm tekrardan
saol yusufçum sende hoşgeldn kardeşim..
KARDEŞİM:)
Hosgeldin Keyifli Forumlar Müge ..
Tamm öle olsn bi ara denk gelirse knşrss ....bilalburan@msn.com msn adresim tabi msne giriorsan cnm ekle msndende anlatırsn:)
giriyorum cnm blg başına oturdummu açıyorumm grdiimde konuşuruzz eklerim şmdi
denk gelsn be kuzuu baharda çk gzl oluo burası işllh bnm köpeğim olur gene o zamana kdrda onuda alr ineriz sahile :)
KARDEŞİM:)
tmm cici demem kuzu derim sna hayatta abi demem bee :D cnmm öptm çok
tekrardan çk tşk ederm arkadaşlar :)
enginogurlu
20.02.08, 22:54
hoşgelmissen :)
herkescikler tanıo yaf seni :D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.