Orijinalini görmek için tıklayınız : ZebraCarCare Sticker Dağıtım Noktası
Kuruluş kararımızdan bugüne bize olan desteğini eksik etmeyen ZebraCarCare, aynı zamanda CarAlem Sticker Dağıtım noktası olarak da üyelerimize hizmetine devam etmektedir.
Firma Detayları şu şekildedir:
Nazmi İlker sokak 23/A Zümrütevler E-5 TUNA hyundai yanı Maltepe İstanbul
TEL : 0216. 459 66 88 pbx
GSM : 0533. 570 10 90
e_mail : info@zebracarcare.com
www.zebracarcare.com
Stickerlar firmaya bil fiil ziyaret gerçekleştirmek ve üye bilgileri alınmak sureti ile üyelerimize verilecektir. Şehir dışı dağıtım ile ilgili firma sorumlu değildir.
ZebraCarCare'e desteği için teşekkürlerimizi sunarız.
Bu olay çok güzel oldu. hem stickerımızı alırken hem de yıkama olsun tüm detaylı temizliklerden yararlanma şansıda bulucaz teşekkürler CARALEM..
tskler caralem güzel bir detaylı temizlik yaptırmak istiyordum bu bahaneylen gitmişken hallederim..
Daha önce piyasada isim yapmış firmalara gitti isen aradaki farkı aracın zebradan çıktıktan 1-2 ay sonra göreceksin Göktan. İsim yapmış firmaların yaptıkları işlemlerin yerinde 2 ay sonra yeller eserken Zebra'nın uygulamasını ellerinle kaportana dokunduğunda hissedebileceksin.
Car Care ve Moto Care konularında ciddi bir tecrübe ve bilgi birikimi sahibi olan ZebraCarCare, sektördeki ismi büyük kalitesi ve işi küçük birçok firmayı kalitede geride bırakmaktadır. Bunları bize olan destekleri için değil, bil fiil yaşamış olduğumuz için burada rahatlıkla söyleyebiliyoruz ki siz değerli üyelerimiz kaliteyi uygun fiyata bulabilsin. ;)
Teşekkürler ZebraCarCare
İyi bir hizmetin yanında Ziya Abi'nin misafirpeverliği ve hoş sohbeti de cabası ;)
Kesinlikle katılyorum gerek aracın temizliğinde kullanılan malzeme gerek gösterilen titizlik üst düzeyde kalite zebra car care bu konuda gercekten profosyenel :)
artık sonunda stickersız üye kaLmıcak :D saoLsun engin dün yolladı kargoyla birazdan aLmaya gitcem :)
bir ara hem gidip arabayı yıkatayım hemde stickerımı alayım:)hayırlı olsn ziya abi..
justtuning-BORA
16.04.08, 14:54
VALLA BENDE ISTERDIM ARABAMI YIKATMAYI STICKERIMI ALMAYI AMA ..NERDE ...1000KM YOL:p
arkdşn yolladığı sticker bugün elime ulaştı :) tşkler
avrupa yakası neresi olacak peki:)
2 Sokak Asagısı :D Tesskrler
zebracarcare
18.04.08, 17:59
STİCKER dagıtımı giderek hızlanıyor,Gruplar halinde gelenler bile var.!!
İnanın ilgi her gecen gün dahada artıyor.:-) Buna bizzat biz şahit oluyoruz.Hadi Caralem'ciler
daha nice keyifli günlere.....
Adersimiz için : www.zebracarcare.com iletişimden rahatca ulaşabilirsiniz.
bugün bilal kardeşim ile birlikte gittik arabalarımız için sticker'larımızı aldık ama ben onun arabada unutmuşum stickerı artık p.tesi alıp yapıştırırım:)
ziya abi bizden şikayetci caralemdeki arkdşlar hiç yanına uğramıormşz ona göre =) şuan komple detaylı temizlik biz caralemci üyelerine 250 ytl bunuda aktarmamı söledi....
Engin.vtec II
21.04.08, 01:52
avrupa yakasında kolayca temin edebileceğimiz yer varmıdır??
maltepe yolumuz düşene kadar sticker takmak isteriz elbet..;))
lütfen yardım..
CAGLAR2801
30.04.08, 21:46
okuluma çok yakın ben de bi ara alıyım sticker bu arada cam filmi 7yıl garanti söktürseler polisler burdan ücretsiz yaptırabilmekte miyiz tekrar garantiden?
Garanti kapsamında polislerin söktüğü filmleri yeniden yapmak bulunmuyor.
Bu kaza yapınca garantiden yeni araç istemek gibi birşey.
CarAlemciler hala stickersız gezenler varmı acaba... Varsa hiç yakıştıramam doğrusu bunu bir CarAlem aile bireyine... En kısa zamanda ZebraCarCare Ziya Bey den stickerlarınızı isteyin... Hem sticker ınızı alın hemde Ziya beyle tanışmanızı şiddetle öneririm... Zira kendisi çok misafirperver hoşsohbet bir insandır... Bir çayını için, engin bilgilerinden faydalanın, mutlaka kendinizden bir parça bulacaksınız hikayelerinden ((:))) ...
CarAlemciler hala stickersız gezenler varmı acaba... Varsa hiç yakıştıramam doğrusu bunu bir CarAlem aile bireyine... En kısa zamanda ZebraCarCare Ziya Bey den stickerlarınızı isteyin... Hem sticker ınızı alın hemde Ziya beyle tanışmanızı şiddetle öneririm... Zira kendisi çok misafirperver hoşsohbet bir insandır... Bir çayını için, engin bilgilerinden faydalanın, mutlaka kendinizden bir parça bulacaksınız hikayelerinden ((:))) ...
Kesinlikle bülent abiye katılıorm :D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.