Orijinalini görmek için tıklayınız : Eriklii...
Yaz denince aklıma gelen en güzel yer..Enezden 20 km filan sonra çook güzel bii yer..Ege denizinin o tuzlu ve soğuk sularında insan gerçekten çok dinç oluyo.Erikliye gelmeden yayla die bi tatil beldesi var.Orda kiralık yazlıklar var sitede mükkemmel kaliteli ve 50 tl gibi bi günlüğü var..Eğer ailecek gidilcek yer diyorsanız Yayla,genç gence takılırım derseniz Erikli..
Çocukluğum Eriklide geçti diyebilirim, işçimen otelin yan tarafında boş bir arazi 2-3 salıncak vardı, karşısında da Eriklinin en güzel sokaklarından biri ( sokağın sonu bir cafe-discoya çıkardı, yan sokakta atari salonu vardı ) vardı. O sokak içerisindeydi yazlığımız. Gitmemeye başladığımız için yıllar evvel sattık. Denizi ve taze balıkları unutulmaz..
işçimen otelinin oraları bende iyi bilirim
erikli konusunu açıcaktım bi baktım açılmış
Hakikatten o kadar yolu birazda olsa karamsarlıkla gidiyosunuz
sonra erikliye geldiğinizde süper bi tatil ortamı cennet gibi bi yer :)
Valla bi ağva kadar sivrisineği yok yani..Ağva filan bitti ztn..
Valla senin kanın tatlı heralde..Sivrisinekleri sen çekmişsin :D Ama sahil kesiminde acayip derecede fazla olduğunu bende iyi biliyorum..Hatta cafelerde sinkov servisi var yani :D
Havalar az ısındığında bir erikli ye nedersiniz :)
Ben her türlü varım..Hatta yer bile hazır yanii..Oke diin gidelim hemen..Denize karşı mangal keyfi yaparız..
Havalar az ısındığında bir erikli ye nedersiniz :)
Kanka Haytavıra söyle sprinter ayarlasın :ramo: :D
Sprinter a gerek yok aslında..Yani gelecek kişi sayısına bağlı..Bizim evde 4 kişi yer var..Tabi oraya gidince 2-3 gün takılmak lazım...Burak_İ gelmez yaa..o bizi unuttu.
Gelirim cix boy rahat ol ;)
Valla sprinter keser anca bizi kalabalığırz :ramo:
Gel tabi burakcım..Bekleriz :)
Bu gece konuşuldu tamamdır biz hazırız havalar kıvamına gelsin kaçıyoruz :)
aynen aynen :) emre güzel oda benim :D
İllegal takvimindeki yerini alacak az kaldı mayıs sonuna doğru kaçarız :D
aynen aynen :) emre güzel oda benim :D
Ardacım valla yazlık olduğu için 2 oda zaten :D Seni terasa atarız,merak etme :D:tongue:
Gidelim de kumsalda bile yatarım :)
Zeki PehLivan
10.05.08, 02:36
tekirdağ erikLi demi ?
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.