PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi'ne ceza

EvrenOz
10.04.08, 10:10
Kurtlar Vadisi'ne ceza
RTÜK diziyi Hıristiyanları aşağıladığı, gerekçesiyle Show TV'yi uyardı.

http://www.haberturk.com/kuturesim/kurt2.jpg

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde geçen bazı sözlerin Hıristiyanları aşağıladığı, onları terörist ve organ taciri gibi gösterdiği gerekçesiyle Show TV'yi uyardı. Üst Kurul, dizide geçen Hıristiyanlıkla ilgili sözlerin "İnsanların dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri nedenlerle hiçbir şekilde kınanmaması ve aşağılanmaması maddesine aykırı" olduğuna karar verdi. Dizide yer alan sözlerin kendilerini hedef gösterdiğini ileri süren Protestanlar, RTÜK'e bir şikâyet mektubu göndermişti. Ayrıca misyonerliğin bir suç olmadığı da kaydedilen mektupta, Malatya olayları da anımsatılmıştı.

Alıntı (http://www.haberturk.com/haber.asp?id=66697&cat=140&dt=2008/04/10)

Melih-Ö
10.04.08, 15:53
nedir bu şimdi? hay allahım ya... nerede hristiyanlarla ilgili bişey dendi hatırlayan var mı?

Demir
10.04.08, 16:34
Hangi bölümde aşalamışlar...

Ahmet A.
10.04.08, 17:34
Yazarlar olsun, senaristler olsun, memlekette kim gerçekleri ifşa etse başına gelenler bunlar, üzücü...

Burak İ
10.04.08, 17:50
HAHAHAHAH yıllarca amerikalıların yaptığı filmlere kimden uyarı geldi ? :@

SabRi
10.04.08, 17:58
Takip etmiyorum diziyi ama Doğru söyleyeni kovuyorlar 9 köyden...bkz terör.

Serhat.T
10.04.08, 19:17
Çok daha önceki bölümler sanırım.
Şimdimi görmüşler :D

Yunus Kahraman
10.04.08, 19:21
RTÜK ün değil, başka yerlerin tepkisidir o..

Can
10.04.08, 19:22
Müslümanlığı aşağılayan filmlere tepki yok hristiyanları aşagılayınca var... ben öyle bi bölüm hatırlamıyorum artı olsa bile dizi bu tamamen hayal ürünü..

Zeki PehLivan
11.04.08, 02:52
Müslümanlığı aşağılayan filmlere tepki yok hristiyanları aşagılayınca var... ben öyle bi bölüm hatırlamıyorum artı olsa bile dizi bu tamamen hayal ürünü..

" Türkiye'nin bu karanLık ve pusLu vadisinde yaşananLarı anLattığımız kişiLer ve kurumLar tamamen hayaL ürünüdür.! " yazmıyo mu bu dizi başLarken ?

daha ne..

Levent_KuşdemiR
11.04.08, 03:07
" Türkiye'nin bu karanLık ve pusLu vadisinde yaşananLarı anLattığımız kişiLer ve kurumLar tamamen hayaL ürünüdür.! " yazmıyo mu bu dizi başLarken ?

daha ne..

maksat ortalık karıştırmak işte...
diziyi bende takip etmiyorum...

jAy-JaY
11.04.08, 03:12
Lanet Olsun İcimdeki Bu Kurtlar Vadisi Sevgisine Ozaman ..

bUğrA_mUtlU
11.04.08, 09:18
en güncel konu diye buna yazdım...:D dünkü bölümde son sahnede çalan müziğin adını bilen var mı...