Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi'nde kim havaya uçacak?
Kurtlar Vadisi'nde kim havaya uçacak?
Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da olacaklar...
http://www.haberturk.com/kuturesim/pusukucuk.jpg
Polat Alemdar geçtiğimiz hafta Memati'yi bulmuştu. Ancak Memati eroin yüzünden büyük işkençe çekiyor...
Öte yandan mavi bir otomobilde havaya uçuyor. Peki otomobilde kim var?
Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da olacaklar için tıklayın (http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35332&k_A=haberturk)
Muhtemelen havaya uçacak kişi büyük iskender ile görüşen gazeteci..
kesinlikle doğru bir tez kutlarım evren :)
hayır ben ucucam :D puhahha :ramo:
O gazetecide mavi bi Opel vardı sanırsam.2-3 kasa öncesi Ventra ya da Astraydı die hatırlıyorum.Yoğurtlu İskenderle görüşmeye giderken de aracı yol kearına bırakmıştı,o arada komuşlardır bombayı.
ucsunlar bakalm polat mematıyı buldu ya rahatladık ahehuuhea :ramo:
Mavi arabyla gazeteci gelmişdi koruması almışdı ama bi detayda benden olsun arabanın kapıları açıldı ama kapı içleri kırmızıydı :) komple boyalı hehehehe.....
İnsanın başına bela ya merakdan ....... gelirmiş :D
mavi arabada kim varsa gitti kurtulamadı
bulut galiba amerikalılara sıkıyor ,bakalım perşembe nler olucak neler :D
gazetici dir. maşallah adamın bilmedigi yok..
O gaztecinin arabası:) eski kasa vectra:) adam bu kadar meraklı olursa olcağı budur:D
Dediğim gibi gazeteci çıktı...
Ayrıca Memati'yi bağımlı rolünü bu kadar iyi yapmasından dolayı tebrik ediyorum...
eroin olayı aynen o sekilde.. diğer filmlerde uyusturucuyu alınca adam ayaga kalkıp dolasıyor fln.. bu kdr gercekci olusundan mematiyi bende tebrik ediyorum :D
gazeteci olayında ugur mumcu ile bi alaka kurabildinizmi..
bir arkadaşım yazın kaza geçirmişti ssk'da başından beklerken bi eroin bağımlısı çocuk gelmişti yatağa bağlanmış yalvarıyodu 1 kere ya başka istemiyorum 1 kere verin diye haykırıyodu.Araştırma ve oyunculuğuna hayran kaldım dün
insan beyninde bir bölüm var. eroin o bölüm tarafından isteniliyor. nefsin oldugu kısım daha farklıymıs. nefsine hakim olabiliyorsun ancak o bölüme kesinlikle hakim olamıyorsun.. Allah korusun cok kötü birseydir tahmin edebiliyorum.. ben afyonluyum, biz köyde afyon tarlasına (haşhaş tarlası) girdiğimizde uykumuz gelirdi, kokusu kafamızı güzelleştirirdi.. hashas bitkisi henüz yapraklı ot iken bu sekilde olurdu ve o dönemlerde yaklasık 1 hafta kimse tarlasına gitmezdi.. düşünün bu illet daha çiçek iken etkiliyor..
zaten bu bölümün en can alıcı nokta sahnesi mematiydi tartişmasız
en komiklerinden biride pirak çeto pirak olandı :)
ben kaymakam bölümüne koptum. :)
ben kaymakam bölümüne koptum. :)
dedim ki ana teker yakıcaz
anam dediki yakmayın
ben dedimki senede bir kez
anam dediki olmaz is kokar :D
senin ananı :D
muro havasındaydı gene :D
birde şu söz güzeldi;
tilkide kuyruk bitmez muroda oyun bitmez :smile:
eroin olayı aynen o sekilde.. diğer filmlerde uyusturucuyu alınca adam ayaga kalkıp dolasıyor fln.. bu kdr gercekci olusundan mematiyi bende tebrik ediyorum :D
gazeteci olayında ugur mumcu ile bi alaka kurabildinizmi..
ugur mumcu cınayetıydı zaten gazetecının hawaya ucurulması :yes:
Memati gerçekten de rolünün hakkını veriyor.. Muronun da yavaş yavaş örgütle alakası kesiliyor gibi..
Dizi her zamanki gibi bombaydı:) En önemli bölümü unutmuşsunuz:)
''Düşmanımın Düşmanı Dsotumdur''
Bulut'un İnci ve Yıldız'ın planını bozması:)
gün geçtikçe dahada heyecanl oluyor ya:)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.