Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce bu gençler napıyor ? Ayakları takip edebilene süpriz hediye var :D
gwzupXaTf5w
:dupe::dupe::dupe::dupe::dupe::dupe::dupe::dupe::d upe:
Bahadır Türen
08.04.08, 08:38
aslında bu arkadaşlar Rapciler ama hangi yöre çıkaramadım ama farklı yorumlamişlar ::):):):)
bu trabzon hoptek oyunudur ve gerçekten çok eğlencelidir daha yavaşlarıda var ama trabzonlu gençler böle hızlı oynuyolar.benim diyen adam oynayamaz bu oyunu gerçekten büyük güç istiyo:hurray:
Uyyyy kolbasti oyniy uşaklar.
izlemiştim bunu
yer : Kayseri
yuhh napıo onlar ole yaww
izlemiştim bunu
yer : Kayseri
Trabzon ... abi
bunlar tarık mengüçün yeğenleri :D:D
kayseri crazy dance en güzeli :D:D:D
Kolbasti oynuyorlar.Çok çok güzel bir danstır ,çok severim.Trabzon yöresine aittir.Kolbastiyi bilen kişilerle dansetmek veya izlemek acaip eğlencelidir..
Bu video orjinal kolbasti müziğiyle beraber daha gerçek bir kolbasti.Beyazlı kıza dikkat edin cok şirin oynuyor :)
5t3wBQE9GHQ
arafilli farozli
mahallenin mastisi
oynayalum usaklar
trabzon kol bastisi
degirmendere taksim
yeni cuma ganitam
boztepe, uzun kumli
onsekizli manitam
trabzonlular belli oluyor :D
hmm demek bu aralar kolbastı mesur gercekten fena oynuyorlar :D
Kol bastı.. hop tek.. ben de diğer ismini soyleyim de tam olsun: Faroz kesmesi :) Faroz trabzonun kavgacılıgıyla ve bıckın delikanlılarıyla unlu semtidir..
Oyun da zaten kavga oyunudur..O yüzden bu kadar seri ve hızlıdır.. kavga anlatır.. ;)
Not: Şşşşt Yönetim; horon smileyleyi istiyorum :D
Kol bastı.. hop tek.. ben de diğer ismini soyleyim de tam olsun: Faroz kesmesi :) Faroz trabzonun kavgacılıgıyla ve bıckın delikanlılarıyla unlu semtidir..
Bilirim Farozu..Gözlüğümü kayalıklarda bırakmıştım,Allahtan lens olmadılar gözlerime :D Ama çok kalabalıklardı yahu :D
Yiğit video için teşekkürler.Canım Trabzon çekti,diplomamı almaya mı gitsem ne etsem :hurray::hurray:
ya ben hesapta trabzonluyum hiç gitmedim trabzona :)
caralem olarak trabzon organizasyonu düzenliyelim
banada vesile olsun :):)
valla bende görmüştüm bunun gibi birkaç video ama demiştim bu manyaklar ne yapıyo Allah akıl fikir versin diyordum demekki yareye özel bir çeşit oyunmuş hayret :D:D
bu videoda fena :D
jsTQzHDCoH8
Trabzon kolbastı izlemeside oynamasıda keyiflidir.. Ama müzik güzelse :)
Al bakalım ogüncüm :) :)
oxiLNYaAoU0
trabzonluymuşlar oynadıkları da hop tekmiş youtubede öle yazıo:D:p
Levent_KuşdemiR
08.04.08, 17:31
:drunk::ramo:
Trabzon kolbastı izlemeside oynamasıda keyiflidir.. Ama müzik güzelse :)
Al bakalım ogüncüm :) :)
sağolasın uğurcum :):)
yoksa sendemi laz uşağısın :)
Anne trabzon / Of
Baba Rize
Safkan %100 Laz :)
benimde baba
trabzon sürmene
anne edirne :)
%50 laz :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.