PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yapan tutanağı kendi düzenleyecek

CarAlem INFO
04.04.08, 20:23
Maddi hasarlı kazalarda Kaza Tespit Tutanağı doldurulması uygulaması 1 Nisan 2008 tarihinde yürürlüğe girecek.

Daha Fazla... (http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=439066)

levo
04.04.08, 21:39
vallal hümetin bu kararrı bence cok sacma günumuzde mircok kaza şekli var mesela sana vuran adam okumayı yazmayı bilmıyosa hadi onuda gectim adam bide sarhoşsa hadi onuda gec süclü olan kişinin arabasından 5-6 kişi inse sende tek olsan nasıl tutacam o raporu anlamadım bence bu cok kötu oluyo insanlar bir birini öudürü yaa allah korusun

kmg
04.04.08, 22:09
bu hükümet yasa düzenlemeyide bilmiyo... :ramo: ya bunlar hiç bişi bilmiyor bukadar kakalak insan nasıl oy verdi bunlara... levo ya katılıyorum.. insanların bukadar sıkıntıyla binbir guüçlükle yaşadığı potansiyel katil kılığında dolaşırken böle bir uygulama ... pes doğrusu zaten birisi bana trafik polislerinin naptığını başka ne işleri olğunu gösterebilirki boş boş geziyorlar açıyor radarı yatış.. bostancı da çevirme al suadiyeye götür yaz cezayı.. cam filmi egsozt diye başka ne iş görüyorlar raporuda biz tutalım onlar napcak ....

KeremErdem
04.04.08, 22:24
Aslında haberin içeriği okunduğunda o kadar da kötü bir yasa değil ancak uygulanabilirliği ne derecede olacak bilmiyorum. Yasanın asıl amacı saatlerce kaza yüzünden yolun kapalı tutulmasını engellemek ve bu açıdan bakıldığın da içeriği eleştirilebilecek olsa bile mantığı doğru bence.

kmg
04.04.08, 23:08
Aslında haberin içeriği okunduğunda o kadar da kötü bir yasa değil ancak uygulanabilirliği ne derecede olacak bilmiyorum. Yasanın asıl amacı saatlerce kaza yüzünden yolun kapalı tutulmasını engellemek ve bu açıdan bakıldığın da içeriği eleştirilebilecek olsa bile mantığı doğru bence.

sizce biz :) içeriği dışında uygulamda uygar olabailcekmiyiz bize kalsa herkes haklı...

KeremErdem
04.04.08, 23:19
Dürüst olmak gerekirse çoğu durumda, bu düşük bir ihtimal. Ama her yüz vakadan 10'unda bile uygulanabilse yine de faydalı.

harun
04.04.08, 23:28
Gereksiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum.Sen hakısın ben haklıyım gibi olaylar çıkıcak ve kavgaya dönüşücek.Eski sisteme dönülmesi fikrindeyim.

uğur-a
09.04.08, 00:19
Bir kopyasının diğer araç sürücüsünde kalması için 2 nüsha şeklinde olup araya karbon kağıdı koyularak doldurulucaktır.

http://www.traport.org.tr/images/mevzuat/kaza_tespit_tutanagi3.jpg

Printerdan 2 adet çıkartıp ruhsat arasına koyun arkadaşlar. ;)

Forastero
09.04.08, 00:31
her hangi zorluk çıkartan biri olduğundada gene polisi arayın çaresine bakıcaklardır