Orijinalini görmek için tıklayınız : kuşum öldü..
arkadslar 4 senedır besledığım muhabbet kuşum (muko) dün gece sabah karşı vefat etmiştir..
o kadar güzel konuşuyorukı en son demet aklnın mucize şarkısını bile fısıldıyordu.
evimin direği çöktü..
Üzüldüm. Yılların verdiği bir alışkanlık bir nevi dostluk... :(
Allah size uzun ve hayırlı ömürler versin.
allah rahmet eylesin .benimde vardı sarı bi muhabbet kuşum 11 sene yaşadı ama ölümü gerçekten çok üzmüştü bizi başın sağolsun :(:(:(:(
Üzüldüm. Yılların verdiği bir alışkanlık bir nevi dostluk... :(
Allah size uzun ve hayırlı ömürler versin.
abi sağol tesekkur edrım..
allah rahmet eylesin .benimde vardı sarı bi muhabbet kuşum 11 sene yaşadı ama ölümü gerçekten çok üzmüştü bizi başın sağolsun :(:(:(:(
tesekkur edrım.bende çok uzgunum.
dostlar sağolsun..
cengiz üngör
01.04.08, 04:38
Allah rahme eylesin serhat...alışınca çok kötü oluo insan...
allah rahmet eylesin kardeşim :(
Hayvan beslemenin bi bu kötü yanı var ya
Üzüldüm dostum
Allah rahmet eylesin :( sanada dayanma gücü versin..
Başın sağolsun Serhat'çım.
Toprağı bol olsun..
Hayvan beslemenin bi bu kötü yanı var ya
Üzüldüm dostum
katılıyorum bende çok üzvüldüm kardesım
coco basımız sagolsun kardesm cok üzüldük ama takdiri ilahi allah rahmet eylesin..
herkese ıyı dıleklerı için teşekür edrım..artık kuş beslememeye karar verdım zaten.sonunda uzulen ben oluyorum..
bUğrA_mUtlU
01.04.08, 04:43
Allah rahmet eylesin... insan alışınca öldüğünde üzülüyor... nede olsa oda bi can nasıl olsa...
herkese ıyı dıleklerı için teşekür edrım..artık kuş beslememeye karar verdım zaten.sonunda uzulen ben oluyorum..
bende öle dedim hep o yzden 5 tane kuşum 3 tane kedim oldu kedimin bi tanesi hala duruyo :)
ben kedılerı sevmıyorum ama evın bahcesınde beslediğm kör bır kedım var..
lanet olsun şu içimdeki hayvam sevgısıne..
bırde teknede beslediğim alman kurdum var.2 yasında.
ben kedılerı sevmıyorum ama evın bahcesınde beslediğm kör bır kedım var..
lanet olsun şu içimdeki hayvam sevgısıne..
bırde teknede beslediğim alman kurdum var.2 yasında.
bnmde ooluşum wardı gtti :( Allah snn köpeğini sana bağışlasın ayırmasın
Levent_KuşdemiR
01.04.08, 04:57
bazen bende düşünüyorum rod um ölürse ne yaparım diye...
yıkılırım heralde...
acını anlıyorum zor bi durum...
başın sağolsun...
bnmde ooluşum wardı gtti :( Allah snn köpeğini sana bağışlasın ayırmasın
tesekkur edrım muge.oda gıderse ben bıterım heralde.
bazen bende düşünüyorum rod um ölürse ne yaparım diye...
yıkılırım heralde...
acını anlıyorum zor bi durum...
başın sağolsun...
tesekur edrım allah rod unu senden ayırmasın..
köpekler kadar sahıbıne sadık bır hayvan daha yok..
Seni çok iyi anlayabilirim, :(
başın saolsun..
coco müsait bi zaman ankraya gidip aşili alıp gelelim ya..
kardeşim gidelim yarın sabah ben bostancı emnıyetıne gidecem erkenden.orada işim bitince senı gelır alırım.basar gıderız..
kardeşim gidelim yarın sabah ben bostancı emnıyetıne gidecem erkenden.orada işim bitince senı gelır alırım.basar gıderız..
tmm coco aksam haberleselim bnmde yarın işlerm war..
ok.coco gıderız o zaman jeeple gıderız hayvan harap olmasın yolda.genış genış.
Benımde vardı Almanyadan Getırmıslerdı 14 Sene yaşadı evimizin herşeyi idi ama yaşlanmıştı artık öldüğünde sanki evde bi yokluk vardı onsuzluqa uzun bi süre alışamamıştık.
Başın saqolsun abi. çok kötü bi duyqu.
benide alın da sıkışmayalım
Başın saolsun.Yıllar önce biz de beslemiştik.Ama kuş kendini aştı,bizden biri oldu.sanki kardeş gibiydi soytarı.Ölümü de insana koyuyo be.
kardeşim geçmiş olsun üzüldüm valla
allah rahmet eylesin , topragı bol mekanı cennet olsun.
seni anlayabiliyorum çok kötü bişe bende 8 yıl alışmıştım sora yastığın altında boğularak can werdi kuşum :(:(:(
kardeşim odanın kapısını cok hızlı kaparken kusumuz içeri girmeye calısmıs bunun sonucunda kapı ile çıta arasında kalarak gözleri yerinden fırlamıstı.Kardeşim görmesin die hemen alıp çöpe etmıstık.Çok üzülmüştü.
kardeşim odanın kapısını cok hızlı kaparken kusumuz içeri girmeye calısmıs bunun sonucunda kapı ile çıta arasında kalarak gözleri yerinden fırlamıstı.Kardeşim görmesin die hemen alıp çöpe etmıstık.Çok üzülmüştü.
yapma abi ya çöpe mi attınız!!... :(:(
yapma abi ya çöpe mi attınız!!... :(:(
Cenazemi yapıcaktık :)
Cenazemi yapıcaktık :)
Ben ufakken yapmıstm mahalleden cocukları toplamıstım ben Hoca olmustum :D:D kuşu gömdük ertesi günü mezarın yerınde yeller esiordu kediler saqolsun pert etmıslerdi kuşu :D
Kuşun ölmesine bende üzüldüm Serhat ama dünyanın düzeni bu. 15 sene baktığım muhabbet kuşum, ona eş olarak aldığım 4 tane muhabbet öldü. 2 tane iken yavruları ile 7 tane olan ve hırsızın çaldığı muhabbet kuşlarıma rağmen hala besliyorum. onlar evin ve annemin neşe kaynağı. Gerçi arada bir sinirlerini çok bozuyorlar hertarafı kemiroyrlar. Yinede güzel bir hobi. Bence vazgeçme derim.
Yunus Kahraman
03.04.08, 01:27
Basin sagolsun. Benim sari bi muhabbet kusum vardi, oldugunde ne uzulmustum. Ozel mezar bile yapmistim.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.